15

до 12

преди 5 години

Първо не си по темата, второ производството и рециклирането на акумулаторите е много по-вредно за околната среда от малко въглеродни окиси.

14

Анонимен

преди 5 години

Те хората са против, щото почти всички нудисти са разни гeйтaци, маащи шнорхели наляво-надясно. Такива мaцки като на снимката са рядкост.

13

Анонимен

преди 5 години

Навремето правеха дупки по стените на евенния плаж.Това е первезното ,а сега може да си гледаш и какво от това? Тези изкуфяли бабки дето са се подписали са злобни и безпомощни пред староста. Те не могат да се показват ,но и другите не искат .Нудизма е най подходящия начин за възпитаване на децата по половите въпраси.

12

123

преди 5 години

А тия двете къде ходят голи милите те. оставете другото.

11

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета, обикновено нудистите се събират в някое отдалечено ъгълче на плажа, те също не обичат да ги зяпат. Но някои хора решават, че е добре и те да се набутат около тях и веднага започват с претенциите.Да сложат ограничения и за телесна маса, красота, форма на банските, а защо не и за позволени цветове и цветови комбинации. Хавлиите опънато по конец и т.н....

10

Бау

преди 5 години

Пецов афишираше, че е против моногамните връзки. Общо взето най-добре да не се обажда.

9

Анонимен

преди 5 години

България трябва да мине към електрическите коли. В нашата държава мноог от колите са стари и те замърсяват въздуха. Аз предлагам да се забрани продажбата на окли по стари от 2010 година.

8

Румен

преди 5 години

Една новина няма за наводнението в Мизия. Как се справят хората в наводнение къщи и отнесените улици. Какво прави държавата? Иначе всеки ден пишете за нудистите, голям проблем, голямо нещо!

7

Анонимен

преди 5 години

Аз съм мъж и на плажа съм с прашки. Като се появя така ме заглеждат всякакви от жени до мъже.

6

htf

преди 5 години

аз нямам нищо против нудистките, но спрямо нудистите имам. И като може максимална възраст да се въведе за нудистки- до 35, маааксимум 40 ако е много запазена

5

Анонимен

преди 5 години

До Загрижен E и за какво си загрижен бе тъпчо, Говорим за нудизъм и ти какво , долу престъпността да живее... Аман от *** тук Воаьо такъв , гледай клипове и се юркай сам не ни поучавай

4

художника

преди 5 години

А бе тия добре ли са? С Бурки не може, голи не може, по монокини също не може....още малко и ще ми кажат с какви шорти да ходя на плаж.

3

Загрижен

преди 5 години

Трябва да се обясни на хората, че слънцето е много вредно , а дали си гол или по бански няма значение ... Относно голотата на плажа да трябва да се забрани на дебели хора да тресат голи телеса на плажа!!!! Иначе какво лошо има да гледаме хубави мъжки и женски тела ... чисто голи ... кое е по неприемливо .. да сме голи на плажа или да сме престъпници, измамници и т.н. !

2

Анонимен

преди 5 години

Този г-н И П с това ли е популярен, че е нудист?

1

Анонимен

преди 5 години

Кулагин дали коментира тук ?