104

НА ТОЗИ ГРОБЪТ

преди 5 години

МУ ЩЕ Е ВЕЧНО ПОЛЯТ И НАТОРЕН.

103

Анонимен

преди 5 години

Ако не беше починал Божидар Димитров,щеше да го насоли хубаво.

102

Край

преди 5 години

Рядко, много рядко неприятна личност. Брътвежите му не си струва да се коментират.

101

Анонимен

преди 5 години

За каквареалнаистория говориш?Кой я е писал и какъв е по народност?Дай някакви линкове да прочетем истината,че историите станаха много.

100

Анонимен

преди 5 години

Прав, е както винаги.Не руснаците ,а американците с благородната помощ на еврейте и Сорос са ни освободили от Турското съжителство.Крайно време е да прекръстим войната на Американо- Турска освободителна война.На Шипка трябва да има паметник на Ташунко Сапа и Винету - геройчните защитници на прохода.С такива , като Минджев историята ни все повече заприличва на македонската.

99

Патриот, но истински

преди 5 години

Задължително четиво! 16 кинта е, сега го видях, к'во му плащаш :)

98

63 ОПАСНОСТ

преди 5 години

63 Е ПРЕДОЗИРАЛ С ХАЛЮЦИНОГЕНИ ОТ ХОЛИВУД И ХИСТОРИ ЧАНЕЛ, МОЖЕ И ОТ НОВОЯ БЪЛГАРСКИ ЧАЙ ДА Е ОПИТАЛ. *** ЧЕТИ УЧЕБНИЦИ ПО ИСТОРИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ, А НЕ СЪШИТИ С БЕЛИ КОНЦИ ПРОПАГАНДНИ ПАМФЛЕТИ ЗА ПЛОСКОЧЕЛИ. "Американците ни били освободили"?!? Алооо. По тоя повод ли алцхаймерът рейгън има бюст и един свинчо го гушка?

97

Andreshko

преди 5 години

На този както лицето му така и душата му е грозна.

96

Анонимен

преди 5 години

Този и плевела са най- противните хора на света , даже и около Стара планина.

95

Анонимен

преди 5 години

Абе, Инджев, (апропо: Инджев от Индже ли идва? ) Вие рожба на непорочно зачатие ли сте?Ясно е, че руснаците са крайни, как се създава и крепи империя? С дискусия? Сега напишете ние, българите, какво сме правили при Калоян, пък и в по-ново време?Напишете и кой финансира проучването и издаването на книгата.

94

Анонимен

преди 5 години

Иво Минджев не е достатъчен. Трябваше да поканят и Плевнелиев.Та като храчат можеха да се улучат взаимно.

93

Анонимен

преди 5 години

Дедко плаща явно няма проблем Инджев да си отреже и спаружения ... за парите на С о р о с

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97 Абсолютно сте прав, но не сте чели как са го оценили съвременниците на тези събития. Ако бяхте, вероятно щяхте да посегнете на живота си.

91

skatelite

преди 5 години

До Никой не ни уважаваВас никой не ви уважава. Защото нямате достойнство и чувство за национална гордост. Никой не харесва вечно признателните с протегната за просия ръка, вечно чакащи някой по-голям да ги "оправи". Точно обратното, всички уважават хората, които четат, ровят в историята и пишат (това, мога да предположа, не сте вие). И винаги ще ви се присмиват и заплюват, защото сте единствените, които настояват, че са били под "робство" и трябва да лазят по корем пред освободителя си.

90

Анонимен

преди 5 години

На фона на прекрасно провежданото до момента световно по футбол, на фона на отшумяващия, с нищо не подкрепен абсурден театър - Скрипалови, на фона на успехите в Сирия, на фона на успехите във външната политика, е неизбежно появяването на такива гущери и мекотели като МИН_джев, чакаме и Андреев, и другия плазмодий Тони Тодоров, да ни обясняват колко гадна била Русия. Целия Соросоиден смачкан антураж ще излезе на амбразурата.

89

Анонимен

преди 5 години

КАКВО И КАК Е БИЛО НАЙ-ДОБРЕ СА ГО ОЦЕНИЛИ СЪВРЕМЕННИЦИТЕ НА ТЕЗИ ИСТОРИЧЕСКИ СЪБИТИЯ.КАКВО ЩЕ СЪЧИНЯТ ГРАНДАДЖИЙСКИТЕ ДРАСКАЧИ Е СЪВСЕМ ДРУГА БИРА.ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПИШЕ ГЛУПОСТИ,НО ДА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСТЪПНО!

88

педро зорита

преди 5 години

Когато ИВО беше спец кореспондент в Бейрут в онези години да каже на кое управление служеше и каква му беше идеологията .

87

Генчо

преди 5 години

Този турчин ако не плюе не може

86

Анонимен

преди 5 години

Да живей Американсият интернационализъм!От всички американски президенти (между които има и истински просветени идеалисти), ний си избрахме Рейгън да сложим на почит в парка. Не заради хуманитарните му заслуги в радикализирането на Иран и Авганистан и стотиците хиляди жертви в Хондорас и Никарагуа например, а затова че освободи източна Ервопа от източно-европейските й жители. Такаде, къде са тръгнали тези славяни да строят атомни централи да ядът истиска храна и да учат безплатно?

85

ай с здраве

преди 5 години

Дедо сорко направил фонд от 48 милиарда за да спонсорира Инджовци,БНТ-та и иподобни за плюят срещу Русия.