18

Анонимен

преди 5 години

"Германия предлага на други страни - пари срещу бежанци"Задръж си и парите, и бежанците, не съм ти ги искал и двете. Достойнството ми не се купува с подкупи.

17

Анонимен

преди 5 години

Ние и без пари ще трябва да ги приемем, тъй като една от точките е: Да се върнат бежанците вече регистрирани в друга държава. Гърция ще го закъса най-много, но и ние ще ''намажем''.

16

Анонимен

преди 5 години

Тая па като види бежанци и не издържа.То не са целувки ,прегръдки покани на купища безработни мъже ,селфита и чудеса.Разбирам,че на младини се е събличала гола и е обикаляла по морето дано някой се смили над нея за секс ама то вече си е болестно състояние.Не знам защо просто не си плати и не си наеме мъжки компаньони и да спре със "Сърби ме,боли ме, ама мама не дава"

15

Анонимен

преди 5 години

Подкуп срещу измислени "европейски ценности", какъв пореден немски резил. Не знам колко по-ниско може да падне тази буца.

14

Анонимен

преди 5 години

Оказа се че в ЕС по-добре е не да си член, а бежанец и Германия ти гарантира повече пари, а пък бг пенсионер от ЕС оцелява с 10 % от парите за бежанец.

13

Паметлив

преди 5 години

Това,което направи Меркел е все едно кметът на Виена да беше отворил вратите на града при османското нашествие преди 500години!Даже е по-лошо,щото кара и другите да правят същото!

12

Честито

преди 5 години

Ай честито, утре като се събудите и може да има бежански център зад блока ви. Слабите политици няма да ни защитят, това да не е Унгария, това да не е Полша. БГ се превръща в гетото на Европа.

11

Анонимен

преди 5 години

България е съгласна, срещу 50-60 милиарда евро. Не носим отговорност ако бежанците не искат да идват тука след превеждането на сумата. :D

10

Бежанеца

преди 5 години

И каква ще стане тя.Ще връщат бежанците в България-супер,тъкмо ще се оправи малко демографския сриф,ще дойде свежа кръв,както в Германия се надяваха преди.Кондпирацията-невъзможна!!!

9

Анонимен

преди 5 години

няма проблем, Аз предлагам на меркел ние да платим на германия по две на сумата която те ще дават на другите, ако те вземат нашите ****,като за цял квартал ще утроим сумата! ко шъ каиш *** оф цооооо ооо !!!!!! така ще сте на печалба на пръв поглед, но всъщност България печели от всекин **** хв рлил бг гаржданството, защото за 10 г стават 10, 1000 помощи и 3000 лв кражби4000 на месец, за година 48 хил, за 10 г 480 хил мин на човек!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! изселване изселване ...

8

Анонимен

преди 5 години

Както Светла Дончева рече за морков и тояга и ако не вземеш бежанци, губиш еврофондове.

7

Мда

преди 5 години

Яло.вият бабушкер трябва сам да си изсърба кашата,която надроби!Позорно изгонване от поста е най-малкото,което и се полага!Каква наглост-други да и чистят ла.ната,които из.ра!

6

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ търсят и пари и работна ръка и с 1 удар 2 заека.

5

Анонимен

преди 5 години

"Германия предлага пари срещу бежанци на други страни"Бухаххахахахх тая съвсем изчатка. Кажи си оферата и ще ти дадем повече пари, да си ги държиш в Германия. Тука мисля, че цяла Южна и Източна Европа ще се включат със спонсорство.

4

Анонимен

преди 5 години

Ангела Меркел - ега ти упоритата маг .....а. Тя за друго пари няма да даде ама за да прикрие провала си може да даде и друго. Как изобщо продължава? Ще връщаш бежанци, недалновидна женице! И още как! И престани да замесваш другите и да ги правиш съучастници в глупостта си.

3

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са готови да усвоят парите.

2

Чудя се

преди 5 години

Дали някой друг,освен Баце ще се навие на такава сделка-пари срещу приемане на мигранти?

1

Анонимен

преди 5 години

Сложиха си таралеж в гащите, сега пари дават, за да се отърват.Но няма балами, които да приемат.Бабето е пътник.