25

Анонимен

преди 6 години

Тази е за затвор. Провокира междуетническа омраза.

24

Софето

преди 6 години

Избягах отдавна от захарна фабрика, близо до ромската махала, ама не заради ромите.

23

лингвист

преди 6 години

Думата "ром" на техния безписмен език означава същото, каквото думата "мен" на английски - мъж, човек. Наричайки ги роми, с аргумент на обратното приемаме, ме останалите не сме човеци.За пример ще посоча, че ако наричаве англичанити менове би звучало абсурдно. Нали !

22

Българин

преди 6 години

Аз съм виждал и работещи роми. Ама трябва повече да се интегрират.

21

Анонимен

преди 6 години

Махнете я тази,че излагате България!Толкова ограничен и *** човек!И първосигнален,настройва и насъсква населението едни срещу други и утре когато възникнат конфликти и се сбият или убият помежду си от омраза,тя ли ще помогне на хората,тя ли ще върне близките на хората или ги спаси от затвор?

20

Анонимен

преди 6 години

До КРАЛИ МАРКО-ТИ КАКЪВ/КАКВА СИ??БЪЛГАРИН ИЛИ НЕ?

19

До 22

преди 6 години

Безименни моралисте,като не ти харесва градския нужник,стискай до в къщи. И не се мотай по форумите.

18

До 7-Румен

преди 6 години

За свобода на словото да ,но не СЛОБОДИЯ за примитивни постове.Форумите приличат на стена на гаров нужник от тези писания.Нета се обърна на място в което всеки АНОНИМНО !!!,плюе и псува БЕЗНАКАЗАНО който и каквото му падне.Това не е свобода на словото а въпиюща ***.а.щ.и.н.а.Едно прекрасно нещо -Интернет,не заслужава да е в ръцете на без мозъчни индивиди без грам интелект и не отличаващи се от въпросните

17

Анонимен

преди 6 години

Евтин PR, с който ни занимават две седмици, докато мъжът и ни ограбва.

16

annybody

преди 6 години

До zeusСъвършено сте прав, една кротка забележка обаче - опушеният правоимащ няма как да си отвони махалата, камо ли пък да троши камъни, нали вие и аз му плащаме щедро, за да не работи.Параграф 22 - ти да видиш!

15

Анонимен

преди 6 години

За тях има безплатни закуски, транспорт, учебници и учебни помагала, не им пишат отсъствия, пускат ги да минават от клас в клас , дават им стипендии ( за 3:50 успех ), без елементарни знания и умения и накрая им подаряват дипломи. През това време вършат всякакви безобразия в училищата, но всичко се прикрива и се лъже, когато човек протестира против несправедливостите. Учителките влизат с отвращение в смърдящите и шумни стаи заради тези насила там вкарани, за да получават директорите средствата.

14

Феликс

преди 6 години

Браво на жената!Браво за поста, а още повече за това,че не се е уплашила от критиката и не е почнала да се извинява след това!

13

Ромски лидер

преди 6 години

Ромите няма какво да се интегрираме българите трябва да се интегрирате в новото европейско общество. Такива като тази расистка не осъзнават че нещата в европа вече не са като преди 15-20 години. Вече има останувени норми за толерантност и колкото по бързо ги приемете тези норми, толкова по добре за вас.

12

Мислете

преди 6 години

На 4 ти коментар, защо слагате минуси, нима герб не правят машинации, ама тази и мъжът и нали са гербери, може. И аз твърдя, че поведението на ромовете се определя от властта, всички могат да спазват норми, ако има написани такива, и се контролират, а не както е сега, за едни може, за други не може.

11

Анонимен

преди 6 години

Не са виновни ромите! Виновни са управляващите, които ги развратиха!И най-злокобното е, че само се говори - за справедливост, за равенство пред закона. За демокрация - каквото и да означава това!Само се говори! А дори на децата се внушава, че имат само права! Какво ще очакваме в бъдеще ОТ ПОКОЛЕНИЕ, КОЕТО Е НАУЧЕНО САМО НА ПРАВА - един Господ знае!

10

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Хубаво е да се назовават нещата с истинските им имена, както е сторила госпожа Дончева.Лошото е обаче това, че нейният съпруг участва вече почти 10 години в едно управление, което поощрява цялото това безобразие, срещу което тя роптае.

9

Илюзия е!

преди 6 години

А за да не е илюзия първо трябва да се разиграе голямата тояга по антибългарските образувания, като хелинкски комитети и всякакви други циганолюбиви и кучезащитни организацийки.

8

До Arsenal

преди 6 години

Тези са ничий електорат драги момко ,явно си млад или платен.От 90та до днес те гласуват за този който даде нещо.За тях няма Герб,БСП,ДПС и т.н.,взимат парите и пускат за който им каже местният тамада.До преди 9 години нямаше Герб,те за кой гласуваха??? А през 90те беше ли свидетел какво чудо беше или си бил в ,,ташкент"?

7

zeus

преди 6 години

До РуменНали знаеш, че сме някъде след стотно място по свобода на словото? При нас демокрацията е само на хартия, реално обикновения човек няма никаква свобода и власт. Дори изборите са така манипулирани, че няма значение за кого ще гласуваш.

6

Румен

преди 6 години

Място ли нямате та изтрихте половинта коментари. Нали при демокрацията има свобода на словото. Не че някой се интересува от мнението на хората,но свобода уж има.