65

В КОЛОНИЯТА

преди 6 години

каквото нареди 1- ЕРДОГАН, 2- АМБАСАДОРА, 3- МАДЖО и БАДЖОКойто и отговор да изберете няма да сбъркате

64

Ти да видиш...

преди 6 години

До Анонимен 47 А Корнелия е пълна с идеи как да съсипе България.

63

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До НИЕ НАРОДЪТ"искаме ТВОЯТА ОСТАВКА , ТУРСКО М.ЕКЕРЕ и СЛУГА"...----------------------------------------------------------------------------------БСП не е народа, а шепа хора - 12 процента...

62

1

преди 6 години

А червените *** с дебелоглавата Нинова откачат

61

Ала-Бала

преди 6 години

Просто топа топка, но времето изтича...

60

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Извинявай Дяконе, прощавай Апостоле, но Борисов те надмина по значимост и мащабност... - навсякъде канен, навсякъде приет - неговото мнение по важни въпроси се цени от европейски и световни лидери... - при неговото управление се вижда явен икономически разстеж... - КПП-та задръстени, хотели и СПА центрове също, зимни и летни курорти пращят по шевовете, ресторанти и нощни заведения пълни, банките отчитат рекордни влогове... - дори пенсионери изхвърлят излишните пари и ценности през балконите...

59

Шака Зулу

преди 6 години

Корнелиооо учи са *** - уволняват ги ГЕРБЕрастите и хората излизат на амбразурата да ги защитават и връщат на власт! Учи са, щото после ще е късно!

58

Анонимен

преди 6 години

Тука има ,тука няма.

57

НИЕ НАРОДЪТ

преди 6 години

искаме ТВОЯТА ОСТАВКА , ТУРСКО М.ЕКЕРЕ и СЛУГА

56

хм

преди 6 години

е чак пък толкова да е ценен министъра Петокв. Аз поне не съм забелязал да има особен умствен багаж, ама щом майките си го харесват и са доволни от Системата......

55

з

преди 6 години

Като приел оставката що я прие, като я откаже що е отказал, е на *** ви п......, *** червени

54

БКП-ГЕРБ

преди 6 години

До 5 А а а ? Червените ***, на Червеното котило ГЕРП,сте закъснели . А добре дошли ,*** !

53

ОСТАВКА БЕ ТИКВО

преди 6 години

ТИ трябва да подадеш оставка, не ПЕТКОВ

52

Анонимен

преди 6 години

Народът сам даде държавата на мафията

51

е

преди 6 години

Вчера що я прие, или не помни или се праи на хахо, къкъвто си е де.

50

Анонимен

преди 6 години

Какво су чудите ,днес такя утре онака ,преди израсъл сирак ,после майка му пържила картофи , пък баща му го катерил по покрива да върти антената Така е, като ви управлява психически нестабилна личност .

49

Анонимен

преди 6 години

За Мутрагена са приоритетни три министерства - на енергетиката, на правосъдието и на финансите . Ако и в трите няма проблеми, може спокойно да рита мачле, в случайте когато не решава световните геополитически проблеми, де .

48

5

преди 6 години

Червените *** пенясаха.

47

Анонимен

преди 6 години

Като пълен егоист, Борисов е готов да жертва всеки от екипа си, за да гаси поредния пожар. Което, само по себе си е пълна глупост, защото добри министри не се намират на пътя. Вярно, че Борисов и от там ги взема, ама резултатите са плачевни...!С поредните си действия в стил "напред-назад", Борисов показва, че няма идея какво прави и защо го прави. Властта, която упражнява е със съвсем други цели и не се интересува от проблемите на хората.Целия Министерски съвет трябва, да бъде опасан с палаткови лагери и протестиращи. Друго спасения няма...!

46

Анонимен

преди 6 години

Типичен пример за начина на управление! Липсата на умствен багаж, компенсирана с лични интереси е най-вредното съчетание за управник! Няма принципи, няма морал, няма национална отговорност, няма човеколюбие! Толкова ниско държавата не е пропадала! Как да се самоуважаваме?