34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Защо тогава всички мечтаят за Мерцедес, а не мечтаят за Москвич? Нали сте спечели ли войната, а загубилата страна Германия е в милиони пъти по-богата и развита в всякакво естество.

33

Анонимен

преди 6 години

До тоя дето се писал "minuvach":Драги, не ми пука Путин какво ще прави с властимащите в България. Но важно е как ще се отрази на обикновените хора! Защо ние да страдаме заради политиците, които и без друго са свързани със сенчести групировки, мутри, мафия? Като cвинcки чеpва са навързани всичките! И червени и сини и жълти и *** и т.н. Като модерната напоследък цветна дъга са...

32

Недоволен

преди 6 години

Ей Запада не се спряха да изкарват Русия изостанала и бедна държава. Пияници били не знам какви били, а световното къде се провежда бе лаховци. Дойче веле е най най най смотаната медия. Само лъжи и преувеличени новини. Аман

31

Анонимен

преди 6 години

До БерлинПродължи си изречението! Напр. "Ватникът беден го нафърфорил на дирника дебел немски!". Фрицовете го познават, яли са го...Шайссе!

30

Анонимен

преди 6 години

Пак ми се ходи в Гърция... Миналата година пак ми се ходеше...

29

Анонимен

преди 6 години

Има резон в статията, но то и по времето на СССР беше така, само дето тогава освен безпаричието имаше и липса на свобода, и нямаха право на червени паспорти (както беше и в НРБ).Но то и в България сега го има същото безпаричие и пак само номенклатурата и разни "ръководни кадри" имат пари.

28

Анонимен

преди 6 години

Нали ми се оплаква миналото лято едно момче което има магазин в Несебър, вика по-големи скръндзи от руснаците не съм виждал, купуват си лютеница и някакви готови манджи от магазина и си броят стотинките, ако не им върнеш 2 стотинки става скандал, иначе тия готовите чушки, сърми и т.н. по магазините на Черноморието са измислени точно за руснаците

27

Анонимен

преди 6 години

Какви руски туристи да има, 99% от руснаците чакат с метални чашки пред един Камаз на който пише "Квас"

26

Велес

преди 6 години

Тъй,тъй...В днешна Русия вече го има същото разделение, което характеризираше и СССР - в чужбина пътува номенклатурата, обслужващата я интелигенция, както и някои "бизнесмени"...- А сега....Изненадааа... Кой пътува на екскурзия в чужбина от българите? Ами, в чужбина пътува партийната номенклатура на различните продажни" Български партии" обслужващата я "интелигенция. и някои "бизнесмени...

25

Анонимен

преди 6 години

Защо руснаците крият толкова ревностно договора подписан с османската империя?Аз мисля, че в този договор никъде не пише освобождаване, България, българи. Чрез този договор руснаците ни извиват ръцете и ни се подиграват и с историята и на нас българите лично.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Путин ли го каза това, че го повтаряте като папагал?

23

Рашааааа

преди 6 години

Путин трябва да спре доставките на газ за Гей-7 и Гей-20 и да забрани на руснаците да напускат Русия за да не бъдат обвинени за шпиони и терористи и хакери в ЕС.

22

от СПб

преди 6 години

Мой колега преди пет години беше на почивка на Златните, и от тогава не е повтарял. Само Гърция, Испания Хърватия и т.н. Казва че Крим и Турция не са за него, а аз подозирам че и Бг също.

21

minuvach

преди 6 години

Много ми се иска Путин да наложи стоп на полетите от Русия за България, тогава искам да видя суратите на Бат Бойко свинята, Цецо Шлифера-мафиот, Иван Портних и другите върли "анти-комунисти". За нашта държавица внезапен спад на приходите от туризъм би бил фатален.

20

Крим Руски!

преди 6 години

Така че за мнозина отпуската в Крим е въпрос на престиж!

19

Анонимен

преди 6 години

Чуждестранните хотелиери обичат руснаците, заради тяхната готовност да харчат пари и заради дългите им престои в хотел!!!

18

Анонимен

преди 6 години

Броят на руските туристи в Турция е нараснал до близо 70 процента!

17

Берлин

преди 6 години

Bатникът беден.

16

Анонимен

преди 6 години

Тези пияни руснаци никой не ги иска.

15

Анонимен

преди 6 години

ЕС докара до фалит дори държавите извън ЕС, предстои световен капиталистически безпаричен колапс, поради масово комерсиално затъпявене.