21

Анонимен

преди 6 години

Владимир Путин подписа федерален закон, регулиращ дейността на колекторските фирми. Документът директно забранява на колекторските фирми да използват физическа сила и да заплашват с използването на такава, както и да причиняват вреда на здравето и имуществото, да оказват психологически натиск и да заблуждават. При това се забранява на колекторите да съобщават без съгласието на длъжника за дълга му на трети лица.

20

Анонимен

преди 6 години

В Русия и в България няма значение колко ще живеем, защото вечно ще ни управляват Путин и Бойко Тиквата.

19

гадател и ясновидец

преди 6 години

Путин иска да удължи страданието и мъките на руския народ ! Мизерия ще се "облекчи" с две филии повече хляб за да живеят 2,5 г. повече !

18

Анонимен

преди 6 години

Прав е Путин, какво се смеете!Ами нека даде права на хората, бе!Вие, Семьон Иванич, имате право да живеете до 78 лет! Въйполняй! Хоодом, марш! Вие, Елисавета Петровна, имате право да живеете до 87 лет - Щесстарая, Ваше превъзходительство! - Отлично отвечаете! - Урраааа!

17

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Продължавайте да се гърчите от яд и да пускте небивалици за Русия.

16

Анонимен

преди 6 години

България в знак на протест срещу Русия и да омаловажи Освобождението пък дава въздушното си пространство на Турция. Българите винаги са били по-папа от папата, по-деморкати и от деморкатите и по-атлантици от западна Европа!! Простите немци и турци строят газопроводи, само ние изкярихме, като отказахме Южен Поток.Умен и горд народ сме българите, затова ще пребъдем... ама друг път

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКакъв е смисълът да се удължава животът на население от идьоти?---Правилно, за това България е първа по смъртност в света и никой не прави нищо по въпроса.

14

Различни светове ...

преди 6 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

13

Анонимен

преди 6 години

Куба има продължителност на живота както в Дания и в САЩ.

12

Анонимен

преди 6 години

В богатата Саудитска арабия средната продължителност на живота е по-ниска от мизеpната България.

11

Анонимен

преди 6 години

Нека копейкаджиите започнат да плюят България... СЕГА!

10

Анонимен

преди 6 години

Какъв е смисълът да се удължава животът на население от идьоти?

9

Анонимен

преди 6 години

A как стои въпросът със смъртността в членката на ЕС и НАТО България?

8

Анонимен

преди 6 години

До големи майтапчииНе си разбрал посланието на новината !Германците никога няма да отидат да се лекуват в Русия поради това ,че медицината в Германия е на високо ниво ! В новината под лечение на чужденци са имали в предвид чеченци и други които се сражават в Украйна в полза на Русия под формата на доброволци от частни военни формирования ! Те нямат право да се лекуват безплатно в русия понеже не са руски граждани и не са официално руски военни !

7

Хаххаа

преди 6 години

Хаххаха ще се пукна от смях с тея рашки

6

Русия е изостанала

преди 6 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

5

Шперплат

преди 6 години

Ще го нагласят...Новородените ще ги записват с задна дата :) То, и има 17 годишни африканци с косми по ушите :) А, знаете ли защо са им препълнени затворите? Защото милицията им изпълнява спуснатата им бройка и си взимат боноси... Господ да пази

4

8===o

преди 6 години

Със същият успех може да се пробва и да отмени гравитацията.Само с укази не става....

3

големи майтапчии

преди 6 години

Германците ли ще ходят да се лекуват в Русия бе ?! Тези руснаци са големи фантазьори и мечтатели !

2

руски палячовци

преди 6 години

Те живота на офицерите и военните не могат да оправят ,станали да обещават живота на възрастните да оправят ! Youtube - Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!