87

ПроСоТо

преди 6 години

До ninaабе ти май не си на ясно,че тая е учителка,демек ВЪЗПИТАТЕЛКА?!!!НА КАКВО ЩЕ УЧИ тя децата- "Бъдещето на България"?!..-Да свалят гащите на нерезите ?!?!?!

86

Анонимен

преди 6 години

До ВолгинКо речи? Комунисти и морал!? Няма такова животно. Най-големите деграданти са комунистите, завършени пияници и позьори. Как е умрял Сталин - да точно така след тежък 24 часов запой, така и не са разбра ли че е гушна букета близо ден след случката.

85

nina

преди 6 години

#85И кои сте тези вие,дето искате?

84

Анонимен

преди 6 години

Значи Макрон може да парадира пред цял свят с любовната си връзка с 30 години по-възрастна от него жена, но когато една 58-годишна жена от Харманли му е отпуснала края и се позабавлявала е признак на тежка простотия, разврат, позор причинен от чалгата и т.н. Макарона като беше дошъл в София защо не му обяснихте, как чалгата го е съсипала? Нашата родна бг комплесарщина, няма край, не случайно Айнщайн е определил, че само човешката глупост е безкрайна.

83

ПроСоТо

преди 6 години

До 2+2искаме да си поеме професията на стрийптизьорка и "дама на пилона" и да си беснее на определените за това места,но НЕ на абитуриентски балове!!!!!!!

82

nina

преди 6 години

# 731.Жената е на ресторант,с мъж,в друг град,не е на абитуриентски бал с ученици2.Как ще се забавляват си е тяхна работа,данък обществено мнение не се плаща.3.Ако под влияние на алкохол човек се забавлява някъде си и има нещастието да бъде сниман в 03 00,това не значи,че е лош професионалист и трябва да си загуби работата.

81

Анонимен

преди 6 години

Какво да прави женицата? Ако мъжа и не я е ръмбил 15 г. и ако е ударила 3 ракии, какво друго да прави? Човещинка си е, като е даскалка да седи мирно като пенсионерка ли? То тялото си иска. Овцата си иска коч.

80

Волгин

преди 6 години

Другарки и другари!Това не е съвместимо с комунистическия морал!Срам и позор!Да се разстреля немедлено!

79

-

преди 6 години

Видни "медикаменти" в действие.

78

До 76

преди 6 години

И какво толкова се е случило? Някой е умрял ли? Като гледам това изпълнение е просто един майтап и нищо повече, обаче дай на българина под вола теле да търси, всичко е драма, всичко е фатално и любимото ми "това само в България може да се случи".

77

Веско

преди 6 години

Eй пуритани и моралисти,....ама се блещихте на клипчиту и чакахте да си свали гащите а?! Ееее мноо искте веее....!!!

76

Анонимен

преди 6 години

че поведението не е нормално за жена на тая възраст е ясно на всеки, обаче нали се сещате че това поведение е подтикнато от някоя тинейджърска гадинка сложил и в чашата малко "щастливи кристали", заслужават да ги хванеш и да ги спукаш от кьотек

75

Анонимен

преди 6 години

Народа иска хляб и оргии !

74

до 73

преди 6 години

Тя може да го прави(не е забранено). Но, защо с учениците си.На купони с приятели да се съблича и цялата.

73

Анонимен

преди 6 години

Дърта крастава жаба,още малко дудук ще направи пред всички,и после децата не уважавали учителите,и как ще уважават тази циркаджийка

72

Анонимен

преди 6 години

Щом това е нищо и се приема за нормално, както гледам от коментарите(това е ценностната система)... у нас. Дето се вика - еваларка и на "образование" и на "държава".

71

Шопо

преди 6 години

Е като е учителка да не е калугерка,бе !!! Вашите жени да не са по-различни от нея ?! Бре големи моралисти се извъдихте ! А тоя,младия кюфтак ,що го не обсъждате,а ? Не виждате ли по снимките,че половината от момчетата изглеждат като евнуси от харема на султана-дебели и мазни !!!

70

2+2

преди 6 години

1.Не е танцувала с ученик а с партньора си2. Не е на празника на нейното училище ,а е на ресторант самостоятелно.3. Какво искате от жената?

69

Анонимен

преди 6 години

За това, дали един учител се държи адекватно с учениците, трябва да се съди по поведението му в класната стая, а не в кръчмата. Ако този танц се беше случил в училище, в час, тогава е недопустимо, но щом е по време на празненство и то на абитуриентски бал, тогава всичко е в рамките на нормалното. Къде е сензацията не разбирам, а още по-малко разбирам, защо жената трябва да прекратява работата си...

68

Анонимен

преди 6 години

Искренно се надявам комисията за защита на личните данни, по случая да приложи новата директива по най-строгия начин