34

Анонимен

преди 6 години

Тия ясно, крайнодесните гейове и жендари срeщу кой шестват, БХК е неонацистка организация финансиранa ог гейове-фашисти.

33

Анонимен

преди 6 години

Точно пък това скромно момче Йозил ли ще мразят който се раздаде за Германия .Еми не са прави . За това ще ги наричат нацисти

32

до 32

преди 6 години

Хахаха..........................християнизирано Ромче с турско знаме , кой те е Хипнотизиръл така бтутално в главата

31

Анонимен

преди 6 години

Исляма си е вид религия.Това като 1плюс 1 =на2.Той не е виновен че свртовните полицай начело със САЩ объркаха света.

30

АнтиКабрио

преди 6 години

до 26 Фнимафай *** викаш в махлата долу в сумалията. Тука и АлахАкбарата няма да ти помогне

29

Анонимен

преди 6 години

Не смятах да пиша нищо,но рубладжиите и лакеите на ПУ тя ме дразнят с техните глупости!В Масква процента на мюсюлманите е много по голям от които и да е град в ЕС!Населението в поволжието около град Казан и територията бившата Волжска България са 100% мюсюлмани а това са милиони. В кавказките територии също!Атентатите които правят мюсюлманите в Русия са много повече и по кървави! Така че рубладжиите е по добре да млъкнат и си гледат ***!Не че оправдавам това което направи Меркел!

28

Св. Ястреб Ефенди

преди 6 години

Ако бледоликите юдейо-християни не се научат да живеят мирно, културно и цивилизовано наравно с мюсулманите, ще трябва да ги изритаме от Европа и пратим обратно в пустините на Близкия Изток, та там да си се кланят на бледоликия си еврейски бог!!

27

Деян Куцев

преди 6 години

Християните ще лапат чурата

26

Манафов

преди 6 години

Ястреб ефенди, и ти можеше да си е. м., но понеже си гей, ще взема да те отменя в този случай. Пък и ти можеш да смажеш баздугана ми, ще цвилиш от кеф!

25

Анонимен

преди 6 години

Не срещу мюсюлманите, а срещу убитите турски прасета имаме нещо против. Много сте дразнещи и интелектуалното ви ниво е обречено да остане доста ниско на фона на средното за планетата, поне през следващите 200 години. Няма място за турски шебеци в Европа.

24

Анонимен

преди 6 години

Добре че има БТА да крадете Новините наготово иначе да сте фалирали отдавна

23

Юнал Джемилов

преди 6 години

До истина еВнемавай Зайчо много внемавай!

22

евроатлантик

преди 6 години

БХК веднага да осъди това недопустимо деяние,което не отговаря на съвременните евроатлатически изизсквания за смииреност ,толерантност,премеримост към мирната религия.

21

Иванов

преди 6 години

Разбира се, че възраждането на Нацизма е генномодифициран инженеринг от мъдреците на Сион. Вземете най- кроткия човек и го залейте с исламска "култура" у дома му и след броени седмици вие ще сте си отгледали нов Шикългрубер, Гьоринг или Менгеле. Исламската култура трябва да си седи в исламските държави и да не шава навън. Тогава всичко ще е наред. Сега да не ревнете, че Европа им била длъжна на бежанците. ФАЩ, Израел и Раша са им длъжни, но не и Европа!

20

Анонимен

преди 6 години

Меркелето е предател номер 2 .Първото место го държи твърдо белязания Горбачов.Не знам защо не го виждам и на военните паради на 9ти май.Не се появява дори и в публиката/.

19

истина е

преди 6 години

Подкрепям ги с две ръце !! Само такива хора ще изчистят Европа от резашката пасмина !!

18

Анонимен

преди 6 години

Край Босфора шум се вдигалъскат саби щитове.Не знамена а оръжие трябва да има в ръцете ви.

17

цензура

преди 6 години

Интересно, че медиите не отразиха ареста и моменталната присъда на Тони Робинсън, британски националист, който ще лежи 13 месеца в затвора, защото е огласил публично информация по дело срещу изнасилвачи мюсюлмани. Даже вчера е имало протест в Лондон с искане Робинсън да бъде освободен.

16

Анонимен

преди 6 години

Това са хора на Путин, които искат да съборят ЕС, злосторника от Кремъл ще се окаже че докато сваля самолети и трови жителите на Солсбъри с Новичок, воюва в Украйна и Сирия едновременно и хаква изборите на краварите, също е фашист.

15

до 12

преди 6 години

Не исляма е виновен, виновна е баба ми...