58

мънфи

преди 6 години

До 51 АнонименАууу !? Какъв език ! Ти винаги чепат ли го поемаш ?

57

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

56

Анонимен

преди 6 години

Не е смъртоносно без руска газ, но България ще се върне в каменната ера. Е какво пък, българите са свикнали на евроатлантическата мизеврия, важното е да *** задниците на техните евроатлантически господари и да докажат на господарите че са правоверни евроатлантици.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58България е неблагонадежден партньор!

54

Анонимен

преди 6 години

Заради фурашкатаааа онея интриганти пак извъртяха вичко! Видиш ли България умряла за техните 100 милиона транзитни такси :)) Нагло племеее братче няма оправия. Фуража да му забранят да излиза извън България до края на мандата си ...самоо простотии прави.

53

Анонимен

преди 6 години

Добре мисля,че не е смъртоносно ако минем и без много газ или всъщност колко много ние бг голтаците имаме нужда от газта на руските мултимилиардери си е постановка дирижирана от тях.Като се вдигнат цените на стоките ще си ги купуваме от чужбина.Е то па чудо газ та газ нема такава друга газ.

52

руски мишоци

преди 6 години

Българите трябва политически да направят пас към Русия. Например, ако вземат, та гласуват срещу удължаването на (антируските) санкции от страна на ЕС, това би гарантирало на България газовата тръба.............................Абе нали санкциите не им пречеха ,дори руската икономика ставаше по-стабилна , руското производство по-качествено и прочие и прочие ?!

51

Анонимен

преди 6 години

За русофобите и туркофилите - Турски поток и фесове от Ердоган-султан!!И да не забравят да си платят таксата на султана.............че става лошо!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Четейки какво се пише долу, смело заявавам че от бългприна по голяма к*рва няма (хохлите и поляцмте л**** пред вас да ядат).

49

някои хора в Бг

преди 6 години

се опитват да ни направят вечните роби на Русия и за съжаление успяват понеже са в парламента и политиката ! Като чуха ,че запада иска да инвестира в България за производство на шистов газ , руските подложки веднага организираха протести ! Сега щяхме да произвеждаме и да продаваме ! Но жалко ,че доста влиятелни политици ни принуждават да робуваме на Русия ида купуваме газ от нея вместо сами да си произвеждаме ! Народен съд за такива руски ... хайде да не пиша ,че се обиждат ,чувствителни са

48

Анонимен

преди 6 години

До 49За русофилите - чепат поток от Путин !

47

Анонимен

преди 6 години

Дребните пионки пак ги използват. Големите в ЕС се опитват да упражняват натиск на САЩ и подкокоросват България уж да прави "български поток". Никога няма да ви разрешат "бъгларски поток", те просто си играят игрите, а българите както винаги ше са лапнишараните.

46

Джедай Мастър

преди 6 години

Президентът на Решетников ходи да им се кланя и да иска прошка, затова че купуваме най-скъпия газа в Европа. Аре нема нужда

45

Анонимен

преди 6 години

Само Турски поток от Ердоган, друго няма

44

Анонимен

преди 6 години

Бог да пази България от Рускотурската империя !

43

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия българите живееха много по-добре отколкото днес.

42

Анонимен

преди 6 години

Придурки чего вы тут делите, ничего вам холявщикам не будет!

41

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Президентът направи,каквото е необходимо,сега е ред на Правителството.Или както се казва в една английска поговорка,касаеща играта на чист бридж: Лордът анонсира,конярът разиграва!

40

Анонимен

преди 6 години

До България няма нуждаБез пари само хер

39

Анонимен

преди 6 години

Милите ми русофилчета мислят се ,че като дойдат руснаците и те ще цъфнат и вържат пак ще бъде същата мизерия даже още по-голяма,спомням си при бай Ташунко как пак бяхме най-бедните Унгария,Чехословакия,Сърбия и Гърция бяха светлинни години пред нас. мили русофилчета ,че то според руснаците кирилицата е измислена от македонците помните ли?