206

Анонимен

преди 6 години

207 ви е написал за прослувития ВИ поток. После ревете, че сте бедни. И все има папагали да творят колко било изгодно за България. Колко е изгодно да плащаш тръба до 2040 г и да плащаш ненужен за теб газ??? ЕНИ вади газ от Египет. На кой ще доставяме ненужния газ, който е 5 пъти над потреблението ни? А ще го плащаме по договор плюс милиардите за тръби!!! Мислете!

205

204

преди 6 години

Ами, да! Вижте как в Русия обичат Елмира Калимулина - Одна красива татарочка с руска душа и казват, че татари очень талантливи!

204

Волен Сидероглу

преди 6 години

За мен Сидер ага, за Таско и льотчика Радев е най важна Русия и рублите.България никога не е била важна за червените терористи.

203

да

преди 6 години

добре, че е президента Румен Радев да отстрами България по света, че ако чакаме на пудела--марионетка Бойко Борисов позорът нямаше да има край !!!

202

Анонимен

преди 6 години

Гумен решетНиков само си мърда устните. Всъщност говори Путин.

201

Таско Ерменков

преди 6 години

Абе и аз Таско Ерменков съм *** и руски шпионин, ама тва генералче нашето Радев е по голем червен кхмер и от мене!

200

Некой

преди 6 години

Ако руския червен шпионин Радев защитаваше българските както защитава руските интери то България щеше да е рай!Да, но човека е червен руски *** и продажник.

199

Барселона

преди 6 години

Да даде Господ да стане,от това само ще печелим.Като нямаме собствен да използваме този който е най добър за нас.Че цяла Европа използва руски газ.Разни други потоци могат,защо да не може и БГ поток..Ето в това е далаверата...да въртиш разумна политика и с едните и с другите в имвто на БГ.Северен поток2 може а Южен или Бг защо да не може...нали сме уж Пълноправни членове на Е.С.

198

Анонимен

преди 6 години

Радев ще прави "голЕм шлем"а ние се готвим да плащаме пари на вятъра, а пенсионерите да умират от глад

197

Ала-Бала

преди 6 години

България вече е квазидържава, каквитито са и т.н. страни от Западни балкани! Приличат много на Бойко Борисов, псевдо управляващ!

196

Анонимен

преди 6 години

Защо ви е президентска република, след като Бойко и сега е абсолютен монарх?

195

Анонимен

преди 6 години

Радев поиска руски газ.....това преведено значи Русия поиска България да плати за газопровод по който да си продава газта на най-високите цени.

194

Анонимен

преди 6 години

Цветанов е ***.

193

ЛИЦЕМЕРИЕТО НА РАДЕВ

преди 6 години

Е ПРИСЪЩО ЗА ЧОВЕК ИЗНЕВЕРИЛ ПЪРВО НА КЛЕТВАТА КОЯТО Е ДАЛ ПРЕД ЗНАМЕТО , ПОСЛЕ НА СЪПРУГАТА СИ , А СЕГА И НА БЪЛГАРИЯ. "Той предупреди Москва да не се намесва в българската вътрешна политика."ПУКА МУ НА НЯКОЙ В РУСИЯ ЗА ТЕБ ЗА ТВОЕТО НАТО И ПАРНЬОРИТЕ. ГАЗ ОТ РУСИЯ НЯМА ДА ИМА НИТО ЗА НАС , НИТО ЗА ДРУГИТЕ ЛУТАЩИ СЕ В ПРОСТРАНСТВОТО БАЛКАНСКИ ПУДЕЛИ НЕОСЪЗНАВАЩИ, ЧЕ СВЕТА Е ВЪВ ВОЙНА и в тази война или си с РУСИЯ И СЪЮЗНИЦИТЕ Й , или си против тях!!ДА ПРОСТИТУИРАШ КАКТО ПРЕДИ НЕ СТАВА

192

Анонимен

преди 6 години

Вземете вече научете истината за ЮП и спрете с тези братски глупости. Ако някой иска да плаща за тръби 22 г и да дава по 1 млрд на година за излишен газ, само да хеани братята, да си ги дава от джоба. Ние интелигентните нямаме пари за глупости и искаме да храним нашите деца, а не руснака, т.е. Путин и кликата му. Путин сам спря проекта, понеже нямаше да има лапачка. А Сев.поток няма нищо общо. Немски тръби, 50% дори находището е немско, минава и газ от Норвегия. Спазено Европейско законодателств

191

Анонимен

преди 6 години

Русите обожават Татарстан, а България все повече виждат като враг!

190

Анонимен

преди 6 години

Чудесно!Прекрасно!...Браво!Браво!И КОЛКО МИЛИАРДА ЩЕ ОТКРАДНЕТЕ С НОВАТА НЕБИВАЛИЦА ????

189

Анонимен

преди 6 години

"Не само сме предатели, а сме направо подлеци! Москва няма нужда от фалшивите усмивки на Буко Тиквата и от гузните ни декларации и коментари по форумите!"И на чавдарчетата е ясно, че на Боко му опъват ушите и нищо не зависи от него. Което е брутално атлантическо вмешателство във вътрешните и външните ни работи в наш ущърб. Не сме нито предатели, нито подлеци - жертва сме на рекет и изнудване от Големия Бял Брат /брат в английския смисъл на думата/.

188

Ala_Bala

преди 6 години

Както винаги Президентът е точен и ясен! Браво!За разлика от Бойко Борисов, то не живее в измисления Свят на Западните Балкани!

187

Анонимен

преди 6 години

То на избори се вижда колко сте за Русия - една щайга изветрели дъртаци!