25

Анонимен

преди 6 години

Хората са измислили Джи Пи Ес... Жалко, че той не е знаел за съществуването му...

24

мишка

преди 6 години

До Анонимен 1Много тъпизми се изказаха тия дни - не ги приемам по никакъв начин. Първо Боян Петров показа изключителната си сила и воля за живот , и наистина е човек ,достоен за уважение. Но не е герой! Второ - що за болни мозъци постоянно обясняват ,как видиш ли щото сме си седели по диванчетата ,всички останали сме жалки и недостойни - ами не е така. Не си седим по диванчетата ,а работим, отглеждаме деца, плащаме си данъците, и правим така ,че тая държава да я има.

23

Йети

преди 6 години

Жив е, в една пещера, отвлечен

22

Анонимен

преди 6 години

Според мен, ако си беше седял мирно на заадника щеше да е жив

21

Анонимен

преди 6 години

не ставайте смешни - никакво устройство не би му помогнало да оцелее 9 дни докато дойде спасителният отряд при температури от -30 С на 8000м височина, ураганен вятър и обилен снеговалеж. Грешката е била да тръгне сам да атакува върха, от там несетне е било въпрос на време да се случи нещастието.

20

Анонимен

преди 6 години

До 6ГЕРОЙСТВО ЗНАЧИ ДА СЕ ПОЖЕРТВАШ ЗА НЯКОЙ != първо - защо "крещиш" ?второ - ти за кого се жертва ? не си се жертвал? че ти си най-обикновено масонско ***, което чрез коментарите - си капка по капка разбива самоидентичността на българина , сеейки омраза.

19

Анонимен

преди 6 години

Цялото му семейство без жена му ги бие съчмата.В интервю сестра му се смее и казва ,,по добре е за нас е да се върне жив,майка му видимо изобщо не се бе притеснила иначе, жена с интелект говореше като шизофреничка врели -некипели.Има нещо сбъркано в тези хора.

18

Картофчо

преди 6 години

Да, това е трагедия за близките и познатите му, но трябва да се спре с това произвеждане на измислени герои. Не е отишъл на този рискован поход, за да спаси някого, та да го смятаме за герои. Подобни експедиции с неуспешен край, трябва да се използват за направата на изводи, за в бъдеще. За подобряване на екипировката, организацията и т.н. Не просто да се пеят псалми за възхвала и после да се повтарят същите грешки!

17

SS

преди 6 години

Не бях много запознат с възможностите и това какво е направил Боян до преди няколко седмици, но след като се разшумя около него и видях какви неща е направил и какви цели е имал, както и позитивността му се убеждавам че е бил доста смел човек изцяло позитивен, не бих го нарекъл "герой" може би е бил герой сам за себе си, но със сигурност е направил изключително трудни и опасни неща дори невъзможни за масата от хора, поклон пред смелостта му...

16

Rado

преди 6 години

Ако се е пребил за 5 секунди в някоя пропаст, няма как да му помогне нищо!

15

Георгиев

преди 6 години

Тея пък Гармин се о****а да рекламират продукта си Ин Рийч. Истината е че каквато и техника да е ползвал, шанс в подобна метеорологична обстановка няма. Спасителите достигнаха Лагер 3 на 12 май ако не се лъжа. По всяка вероятност Боян пропада в този район на 3 май. 9-10 дни няма как да се случи чудо и да оцелее алпинист в такава ситуация. Тъжната истина е че е допусната грешка да се атакува върха при лошо време.

14

Анонимен

преди 6 години

Колко злоба има в България, Боже!

13

Марио

преди 6 години

До 5Е да, то голямо чудо се случи!Такива чудеса сътворени от самонадеяни *** се случват всеки ден.И днес ще прочетеш за поредния безсмислено загубен живот на някой пореден "герой" А и ти щом си жив, значи си непотребен плямпач и родоотстъпник, нали?Байо Тъпчо иронизира не загиналия а *** заглавие, но от къде в теб акъл да го разбереш.

12

Krom

преди 6 години

Господа Журналюги, оставете човека да почива в мир. Правите всичко възможно да го намразят и хората които са му симпатизирали. В момента се подигравате вече. Никой, а най малко той е искал да оставите хората с впечатление, че Боян Петров изскача и от хладилника им, когато го отворят. Вие сте абсолютни лешояди хранещи се с човешката трагедия. Спрете вече.

11

1337

преди 6 години

ами това е професионализъм, все едно да си хирург и да си забравиш скалпелите за операция!!

10

Анонимен

преди 6 години

то пък е голямото чудо да се озъбиш от студ

9

гост

преди 6 години

Прекалената самоувереност винаги води до такива последствия!От разумния риск до глупостта границата е много тънка!

8

Анонимен

преди 6 години

имам чувството ,че той се надцени...изкачваше върховете все едно са някакви бонбонки...прекалена самоувереност,която му изигра лоша шега.....а иначе е много симпатичен и интелигентен...бих казал и обаятелен....а такива качествени хора трябва да се уважават...негова си работа е как живее и какво да прави...и как да си осмисля живота....

7

Циник

преди 6 години

В една от милион статиите за Петров - прочетох интересен коментар....цитирам по памет:"Ако този е върха на нацията - по-добре ще е българите , всички да се изнесем за Хималаите, и да замръзнем кротко там!"

6

Анонимен

преди 6 години

БОЯН НЕ Е ГЕРОЙ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!!! ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА!!ПО ТАЗИ ЛОГИКА ВСЕКИ КОШ ЗЛАТЕН МЕДАЛИСТ ИЛИ ЗАСЛУЖИЛ СПОРТИСТ ТРЯБВА ДА Е ГЕРОЙ Е НЕ Е!!!ТАЯ ДЕТО ПРЕСКАЧА НА ВИСОК СКОК И ТЯ МОЖЕ ДА ПАДНЕ И ДА СИ СЧУПИ ВРАТА ЖИВОТА И Е ЗАСТРАШЕН НО ТОВА НЕ Я ПРАВИ ГЕРОЙ!ГЕРОЙСТВО ЗНАЧИ ДА СЕ ПОЖЕРТВАШ ЗА НЯКОЙ !БОЯН УМИШЛЕНО ОТИВА ДА УМРЕ ЗА ДА ДАДЕ ЗАСТРАХОВКАТА НА ДЪЩЕРЯ СИ! БОЛЕН ОТ РАК ИНСУЛИН ПЪРВА СТЕПЕН И ПОЛУЧАВАЩ ПРИПАДЪЦИ ЖИВ ТРУП!