193

Анонимен

преди 6 години

Всичко това са празни констатации, без реални мерки и политики.Докато не престанат да дават пари на ръка няма излизане от този кръг. Може би, ако се приеме гъвкава политика на облагане нещата ще се подобрят, напр. За 2-ро дете ДОД 5%, за 3- то дете ДОД в размер на 2% за родителите. Така средствата остават при тези, които плащат данъци.

192

Мнение

преди 6 години

По-добре малко, но качествено.На времето като са ги раждали като ***, както сега "братята" какво се постигна ? Войни, кървища, страдания и болки.Винаги са се размножавали като гъсеници по нисшите, за това с течение на времето светът е станал по лошо място за живеене.А качествените народи като арийците, винаги са били по-малко, но за сметка на това истински човеци.За съжаление все по-зле ще става, не защото няма, защото няма КАЧЕСТВО.

191

Анонимен

преди 6 години

До Реална история 5 206имаш ли представа колко самотни майки отглеждат децата си без помощ от осеменителя?...ходят на работа и отглеждат без помощ от държавата?...

190

До 209

преди 6 години

И що трябва да живееш на 200 км от родителите си? Аз живея в една къща с тях.Естествено в отделни домакинства и на отделни етажи.Но майка помага в отглеждането на трите ми деца.Аз пък плащам сметките за ток , вода и парно на цялата къща. Кой както си го направи.

189

До197американско иго

преди 6 години

Звучи много наивно, ако си мислиш че роднини ще ти помагат при отглеждането на дете.Всеки гледа себе, много хора дори не са в България , а бабата и дядото, чакат само на пенсия. Няма кой да ти дава агнета от село. Българското село Е Унищожено.Само в големите градове има млади хора. А да не забравяме, че при тая мизерия хората се озлобиха и гледат да присвоят имоти и на роднините с фалшиви завещания. Говориш как било под турското иго.Сега сме под американско робство.Не сме цъфнали и вързали

188

Анонимен

преди 6 години

Когато .....станат повече от нас , ще започне много бързо да се покачва населението.

187

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 201пич, не жената е виновна,, че била получила свобода... тя да не е роб, когото са освободили или бачка на 2 места, гледа 1 дете +още едно порастнало(мъжа си), няма време ни за почивка , ни да се погледне в огледалото, просто жените не могат да издържат семейство и да раждат деца!

186

Анонимен

преди 6 години

Когато *** станат повече от нас, ще започне много бързо да се покачва населението на България

185

Анонимен

преди 6 години

Ромите ще компенсират.Нема да се плашите .

184

от Ра$$ово Ломско

преди 6 години

До Реална история 4: То "полякиня", ако не знаеш, е диагноза не националност!!!

183

До 202

преди 6 години

Нито готвя, нито чистя, нито памперси сменям.Ама имам три деца.Щото съм си взел жена, а не кикимора.

182

Анонимен

преди 6 години

До 197Ти като се жениш на майка си и баща си ли се надяваш? И на тъста и тъщата?Ей затова жените не искат да раждат, защото мъжете вечно чакате на някой друг. И като ви го кажат, не възприемате. Как ще ти помогне някой, който живее на 500км от теб, получава 200лв пенсия и се виждате по Коледа и Нова година?МЪЖЕ НЯМА В БГ! МЪЖЕ НЕ ОСТАНАХА. Може да е мъж по полови белези, но НЕ е мъж в ГЛАВАТА.

181

Анонимен

преди 6 години

Развратници бедняци деца не гледат!

180

Анонимен

преди 6 години

геноцида към българския народ е неповторим, от как сме в ЕС, държавата е най-голямата корупционна машина, как да има хора, никой няма да остане ако продължават стези кражби

179

до Недко

преди 6 години

По добре да изчезнем отколкото да станем като Бангладеш. Сериозно брат, къде ни закара....

178

Митко Димитров

преди 6 години

До @ "Айде стига, жените искат сигурност, дом, стабилност..."====Нашия тип общество , западн(ал)ия, е на смъртния си одър. Дълбоко вкоренен стереотип на мислене и възприемана на живота при нас е, че спокойствието, комфорта, рахата и кефа си, не сме готови да го жертваме за нищо. Съжалявам, но неумолимата реалност е, че семейство и деца означават САМОЖЕРТВА и 100% посветеност. От завършени егоисти, семейство няма как да се получи ... освен, ако няма икономическа изгода ;))

177

недко

преди 6 години

след месец падаме под 7 милионна..всеки ден се топим с по 150 човека.. а бангладеш които са с 30 000 километра повече от нашата страна са 68 милионна..

176

Анонимен

преди 6 години

Колко мъже могат да помагат вкъщи,да изчистят, да сготвят ако се наложи, да сменят памперси, не да се залепят на бирата от врататаи да се тюхкат колко са рабтни и как не им плащат. С такива мъже, как да се навиеш да родиш деца , че и няколко. А за капак може да ти заяви, че не е щастлив и че не му обръщаш внимание. На българката просто и идва в повече.

175

Анонимен

преди 6 години

Знам, че доста жени ще ми се разсърдят, но тоталният разпад в нашата държава, а и по света /не знам си колко пола, истанбулски конвенции, г ей паради и прочие/ е свободата, която получиха жените във всяка една сфера. Жените не знаят какво да правят с нея и я използват не, за да се развиват, а я насочват в най-комерсиални и материални посоки. От там се промени отношението им към мъжете, станаха буквално арогантни автомати, които мислят само за джуки, за силикон отпред и в д-то, за пари и джипове.

174

До 196

преди 6 години

Много ясно, че не искам да гледам чужди деца.Значи ще й дам дом, ще осигуря нея и децата, а пък те ще са чужди. И защо ми е да се женя тогава?