193

Lucifugus

преди 6 години

До 218 АнонименТо вие в чужбината като гледам хич не сте злобни :) Уж много сте успели пък все нещо в тая Бг ви пречи и ви кара да хейтвате що така? Хитрата сврака с двата крака....Я кажи колко плащаш там за нет и ние тука за 10евро на месец какъв нет ползваме примерно :) И кво си мислиш че там не ви тъпчат ли :) Най лесно се убива някой който си мисли че всичко му е наред и няма никви подозрения - мисли си че е попаднал в рая на уредено...а мисли над тия думи :)

192

До всички патриоти

преди 6 години

Това, че един човек се е родил в България не означава, че трябва да прекара живота си тука. Паспортите са затова. За да може всеки да ходи и да работо където си иска. И това не ви влиза в работата. Това че вие сте решили да останете тука си е ваш избор. Не се месете в живота на другите.

191

Йода

преди 6 години

Не разбирам спора и дебата?Боян с честен труд си изкарва хляба,не е в Борисовата градина или на тенис корда и да сменя жените,като подминава българките... В България е трудно за тези извън силовите структури и IT сектора.Хората са пренуждавани да работят в чужбина, каквото могат... едни са добри платени, защото са красиви или образовани други по скромно живеят... Който може да помага, който не желае да се моли да не му дойде на главата...

190

No comment

преди 6 години

Е,в ориенталска Турция една фамилия тъпче 80 милиона квадратоглави гении.

189

шматка

преди 6 години

До 203Лотарията е на Божков.Национална не означава държавна.По умните го знаят а останалите търкат

188

Анонимен

преди 6 години

До шматкаЗначи ГЕРБ пратиха килър на върха да го причака и да го убиеХехеНие може и да сме стадо но най ваклата овца си тиАз пък що се мисля,че ти се опитваш да ни правиш на овце и да замажете това убийство?Както и много други?

187

Анонимен

преди 6 години

Те затова 240 убавци, тъпчат 7 млн злобни ***

186

Анонимен

преди 6 години

Въпросиният господин Боян Петров.... едва ли е жив, макар и на мен ми се иска да е. Колко пъти по 50к долара истина не е. Какво ще стане ако, дори китайците да удължат операцията и не намерят нищо? Служебна паметна плоча на лагер 3?Неговата жена трябва да даде отчет колко пари е получила и колко е превела, преводите едва ли са много, но са големи. Дължи го на всички помогнали.

185

England

преди 6 години

So far so good!

184

Анонимен

преди 6 години

Какви емигранти какви Холандии какви фантасмагории с хиляди евра ??? Бършат г.овната по хосписите за смешни евра и си мислят че са европейци. Смешна картинка на комплексирани неудачници неуспели в родината си та и плюещи за несполуките на истинските българи.

183

E

преди 6 години

Турският безроден *** от амстердамските бардаци разяснява,колко е успял.Всеки момент ще се появи и австралийският отшелник,за да му приглася.

182

yt

преди 6 години

В мрежата има няколко интересни филмчета за Боян Петров. Не спирам да ги гледам през последните часове. Убеждавам се, че този човек е не само български герой , но е и световно богатство. Държавата и света трябва да се грижат за своите герои!До няколко дни, когато всичко вече ще е ясно, ще следя с огромен интерес всичко, което излиза по медиите.

181

Moлитва за Боян

преди 6 години

на св. Йоан Рилски, закрилник на целия наш народ, пребивавал в Рилската планинска пустош в покаяние пост и молитви за всички нас - там, където и самият Боян се е изкачвал; и на всички Твои светии, Господи, помилвай го и нека се намери жив и здрав.Защото онова, което е невъзможно за нас човеците, Боже, за Тебе е! Доведи го, Господи, както отиваш, намираш и довеждаш до спасение като Добър Пастир всяка изгубена овца! Господи, обичаме Твоя раб и наш брат Боян - да бъде Волята Ти в живота му! Амин

180

Az

преди 6 години

Жалко за човека,още по-жалко за децата му.Амин и затваряйте сергията.

179

ссссс

преди 6 години

Жалко че няма такъв отзвук за изнасилените баби по селата....те са само статистика

178

Анонимен

преди 6 години

МОЛИТВА ЗА БОЯН ПЕТРОВГосподи Иисусе Христе, Сине Божий,Молим те смирено да дариш Великата Си Милост на Твоя раб и наш брат - Боян. Запази го, Господи, жив, здрав и дългоденствен. Подкрепи и увенчай с успех усилията на търсещите го. Успокой и зарадвай неговото семейство и близки.По светите молитви на Твоята Пречиста Майка - Богородица; на св. Боян Енравота - първи български светец и небесен покровител на Боян;

177

Lucifugus

преди 6 години

До 187 197Я кажи колко почиваш в годината по добре:) И ние имаме познати в чужбина всички казват че хората са много усмихнати лицемерни. Тук може да са злобни ама знам на кой да се обадя за да ми подаде ръка.В чужбина отиват хора дето тук немогат да се раализират как пък програмистите не тръгнаха към тая чужбина? Как хората в ИТ сектора не са запрашили за там? И в Бг може да си докараш добри пари стига да ти се учи и занимава... в чужбина 80% са нискоклалифициран труд! but keep dreaming....

176

Анонимен

преди 6 години

Защо си мисля че тази жена търси медийна слава?Колко сърцераздирателни думи....И всичко за дарения за още и още пари.

175

бЪлхаристан Пейтриът

преди 6 години

А какво стана с Боршош, който отмъкна милионите за НДК по време на европредседателството? Нито съд, нито пари... Или тихомълком и тях си поделиха?!Не сме виждали политик, бизнесмен или от администрациите някой осъден за злоупотреби с пост и държавни пари!

174

Анонимен

преди 6 години

Аз си обичам България и респект за всички хора живеещи тук ! Изобщо не се впечатлявам от имигранти и заплатите им. Живеещии в самота и по 10 човека . За такъв живот не се е борил , нито Левски , нито всички загинали за нашата земя. Изобщо не сте интересни.