74

Анонимен

преди 6 години

ако има нова война не трябва да има пощада за сорросоидни, всички изтрепани трябва да са инак пак ще плъзнат след едно поколение, както е сега

73

Анонимен

преди 6 години

Стана дума за Арабската пролет. Някой знае ли какво значи това понятие? Мога да му обясня чрез есето на Йосиф Бродски за Ким филби

72

Анонимен

преди 6 години

До ЦиничеЛукановата и Виденовата Зима върнаха България още 30 години назад.

71

Анонимен

преди 6 години

Тая баба на младини още колко бахур е изяла по землянките...

70

Циниче

преди 6 години

стандартният герберастки аргумент - заради този комунизъм, вече 30 години не можем да се оправим :))) Алоооу, не виждаш ли, че вървим назад бе Алоооу креден, сърбите бяха във война преди 20 години и се оправиха бе. Колко още да ги чакаме вашите герберасти, 100, 200 години? колко?

69

Трансдженър

преди 6 години

Тая тьотка е мужик под прикритие, виж как е настръхнала мустаците...

68

Десо

преди 6 години

Руснаците нямат ПРОДУКТ който да предложат на Света, освен ВОЙНА и ЛЪЖА...

67

до 66

преди 6 години

България не е обявявала война на СССР. Не е било нужно да ни окупират. Всичко е било с цел тотално разграбване на страната и поставяне на марионетно правителство, което доведе НРБ до три фалита.

66

Анонимен

преди 6 години

Запомнете добре и се *** от яд червени *** България е в ЕС и НАТО и скоро няма да ги напусне, а пък вие си пишете каквото си искате.

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Освен, че не бяха във война, СССР финансира и въоръжава терористични групи (а.к.а. шумкари) на територията на България което е обикновенно военно престъпление.

64

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitОк, да приемем, че Путин е виновен и че бежанците са от намесата на Русия в Сирия.В този ред на мисли, бежанците само сирийци ли са? Ако не са, от кои други народи са и дали Русия се е намесила там?Бежанците от Афганистан, Ирак, Либия са от намесата на САЩ и сие.Освен това бежанците тръгнаха и след т. нар. арабска пролет, сътворена от отвъдокеанските ти господари.

63

Анонимен

преди 6 години

Браво ще се разплача...А какво да каже Полша ? Която атакувахте, без причина ? Или Швеция ?

62

Циник до 64

преди 6 години

Мършичке - заради текезесари като теб - не ставаме и за чеn за зеле!Неграмотни...прости...но убедени комунисти!Вие направихте за 45 г. България това , което Турция не направи за 500 години!Обезверихте народа и го превърнахте в стадо!Ако Хитлер беше спечелил - такива *** като теб - щяха отдавна да са през комина.И за костно брашно не ставате - месото ще мирише на леш!

61

Анонимен

преди 6 години

До По-голямВикаш, трябва да са поне чеченци, а ?

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66До 5.9.1944 г България и СССР НЕ бяха във война. Даже напротив. Поддържаха дипломатически отношения и е имало съветско посолство в България. Историята си не знаете, *** нещастни !

59

Анонимен

преди 6 години

Русия сама понесе почти цялата тежест на войната и прекърши гръбнака на Германия.

58

По-голям

преди 6 години

позор е негрила да представлява България на Евровизия. Безпрецедентен позор.

57

резил

преди 6 години

Днес в деня на Европа из градовете на България щъкат разни *** с руски знамена и слагат цветя пред кичозните пропагандни съоражения на рашки с шмайзери. Позор !

56

Анонимен

преди 6 години

До през това време"В московска област са принудили учителите да слагат лайкове на постовте"Тука просто счупи тъпомеpа!

55

Жо

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ са много ограничени умствено. Те наричат "фашисти" всички, които не са комунисти. Но, както вече казах, Втората св. война я започнаха съюзените фашисти и комунисти, като нападнаха Полша от запад и от изток. След това, на 28 Х 1939 г. в Брест подписаха Договор за вечна дружба между фашистка Германия и СССР. Да, другари, Сталин и Хитлер бяха приятели- те започнаха св. война, в която загинаха 60 милиона души.. Това не ви харесва, но това е самата истина.