122

Анонимен

преди 6 години

Над 22 000 поляци - офицери и интелектуалци са били избити в Катин през 1940 г. от тайната съветска полиция НКВД по заповед на Сталин. Жертвите са взети като пленници, когато Съветският съюз нахлува в Полша през септември 1939 г. Разстрелите са извършени главно в гора край с. Катин (на 18 км западно от Смоленск, Русия). Членове на полския елит, включително офицери, политици и хора на изкуството, са били застреляни в тила, а телата им - заровени в масови гробове.Съветска Русия призна през 1990.

121

****

преди 6 години

Стивън Сегал и той е на парада.

120

Пацu

преди 6 години

Знаете ли през къде ми е, за парада на мyжицитe другарки и другари?!?

119

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе си наясно.Благодаря на бай Сорос и Хелзинския комитет спонсориран от...за защита правата на роми и геьове.

118

Анонимен

преди 6 години

И как е фалирал Борисов след като вие от БСП бяхте на власт?

117

Анонимен

преди 6 години

И*онатовци видяхте ли какво ви чака

116

Анонимен

преди 6 години

Аляска не я ли здадаха за вечни времена от страх от англискя окупация през кримската война

115

Анонимен

преди 6 години

За ромите благодари на рашките оня лудия с мустаците им бе дигнал мерника

114

каква е разликата

преди 6 години

между съюзническата помощ към Русия за спасяване от Хитлер и руската помощ към България за освобождаване от османците ?!Съюзниците започнаха да помагат на руските алкохолици веднага от започването на втората световна война и затова тя не продължи дълго !А братушките се сетиха да ни помагат чак след 500 г . робство ! Вярно ,че между осм. империя и Русия преди това е имало още 9 войни ,но те не са били с цел освобождаване на България ! Руските алкохолици помагат само когато имат интереси !

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен112Руснаците са доставили на американците Аляска,златната за без пари.Една пета от територията на сащ.А сега си правят оглушки за връщане.100 години изтекоха отдавна.Бизнесментарджии.

112

Анонимен

преди 6 години

9 майския гей парад мина както се очякваше пълен цирк с джудже

111

А леко Бай

преди 6 години

...Па да се прегърнем хем с американците,хем с ромите.Тю,да ги порази господ...

110

Просто минавам

преди 6 години

Как върви ден повредьi? Има ли закъсали Армати отново?

109

Анонимен

преди 6 години

С програмата Lend-Lease САЩ доставя на Сталин 20 000 самолета, почти 400 000 камиона, двойно повече танкове наличните в началото на войната, локомотиви, автомобили, хранителни продукти и др.Общата стойност на доставките по Заем-Наем възлиза на около 50,1 млрд. тогавашни долара (610 млрд. в съпоставими сегашни цени.

108

Анонимен

преди 6 години

Да спрат малко конфронтацията и обсадната психика. ЕС не им е враг. Ако не се развият и впишат икономически в света никой не им е виновен и сами ще си разтурят държавата. Инак победата им е скъпа и жертвите са огромни.

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 108Загиналите вражески войници не са врагове. Точно както има войнишки паметници на български войници в Гърция, Македония и Сърбия, така има и на падналите на наша територия чужди войници. За сметка на това, съветски войник не е бил убит в БЪлгария но има милиони паметници на съветския окупатор.

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Пидарок угомонись

105

Анонимен

преди 6 години

Показаха разкрити останки от свален наш самолет при самоотбрана през всв-от.....американци.А пилотът бил разстрелян във въздуха при катапултиране.Е, тогава сме царство бг,а не със ссср?!А ние правим паметници на хамериканските летци.И това ако не е извращение,здраве му кажи.Обречена нация,която се оттича в канализацията.

104

Анонимен

преди 6 години

До Пичвземи се ограмоти,

103

Анонимен

преди 6 години

До до 86Ако не беше САЩ и лендлийза, СССР щеше да говори на немски. Да не споменаваме, че ако едно бясно куче нападне друго бясно куче, въобще не ме е грижа за нито едно от двете. Важното накрая никое да не е живо ... или забрави после 45 години съветско робство, а ?