40

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ!Путин се кланя единствено на зелените гущери и тлъстата си банкова сметка. До кога ще повтаряме, че при наличието на тези природни ресурси Русия трябваше да е първа световна икономика. Вие тапи ли сте, зомбирани ли, че ви е трудно да го асимилирате!

39

До Hafen die Wahrhei

преди 6 години

Внимавай да не се пръснеш от злоба! Путин ще бъде един добър президент, и това не зависи от твоето мнение!

38

без пардон

преди 6 години

Путин е велик, защото се подчинява само на руския народ! И не е васал нито на брюк-селската хунта, нито на Донката Трумп!

37

до59

преди 6 години

бе те и ББ не го искат 80% от българите ама това не му пречи трети мандат да бута

36

до55

преди 6 години

не си в час пич, клишета изтъркани

35

Анонимен

преди 6 години

Naroda 79% ne go iskat

34

гого

преди 6 години

не знам в Лондон колко българи има но се оказа по информация на Нашето посолство в Москва че там постоянно пребивават, учат или работят( не мият 00, чинии или дъртешки зад.ници) около 32000 българи, наши българи не бесарабски.

33

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Папутя е най-големият диктатор. Никой до сега не е управлявал повече от него. Меркел е избрана също за 4-ти мандат, но периода на управление в Германия е 4-години, а този в Русия 6. В Русия кремльовската пропаганда зомбира обикновеният руснак и дори алкохол не му дават да пие, а антифриз и боярешник. Това е много грозна картинка, но е неуспорим факт!!

32

Берлин

преди 6 години

Лоши новини за руските бабушки. Ще продължават да се изхранват от кофите.

31

:):)

преди 6 години

щом ми цъкате минусчета, значи от истината ви боли...цъкайте, но намерете повод идете до Русия, ето сега и моста кримски ще отворят от юни може и до Крим да се разходите...

30

браво Путин

преди 6 години

Путин се доказа като политически играч номер едно в световен мащаб. След него се проявява като такъв Ким.

29

до 47

преди 6 години

дай и за САЩ инфо за убийствата...

28

Анонимен

преди 6 години

В България умишлените убийства на година са 1.34 на 100,000 жители, а в Русия са 11.31 или над 8 пъти повече.

27

до 41

преди 6 години

Скъпи другарю. Усещам те аз тебе но хайде не сега.

26

:):)

преди 6 години

повечето сме ходили на запад и сме видяли какво е, тез които поработихме още по добре, да за запафняците е по добре, но идете и в Русия ,там малко ходите, оказва се че и там по добре си живеят, а понеже веднага ще ми скочат с клишето че там МРЗ е 300 лева ще ви кажа че с тях може да купиш двойно повече храна или гориво от колкото с нашите 510 в Бг.

25

До 37

преди 6 години

Не ми говори простотии за пчеличкиАз помня Русия при демократа Елцин каква разруха беше и сега знам каква е. А ти само до Халкидики може би са ти личните впечТления

24

Анонимен

преди 6 години

До антисоросоид 35Чедтито г-н Путин..толкова си се запенил от възбуда и умиление, че в бързината удряш върху "д", вместо върху "с". успокой топката, "патриотични" ми "социалисте"

23

Анонимен

преди 6 години

днес е празник на малките хора

22

Анонимен

преди 6 години

До 31Ако царят е добър държавник и се грижи за народа,защо не.."велики" майсторе, даже при пчеличките, които ти така много харесваш като модел, царицата бива изхвърляна от работничките сле определено време! за съжаление, пчеличката няма мозък, а "програма" и не може да прави "преценка и анализ", че няма практически смисъл да продължава да хаби сили , енергия и да хаби ресурси и да продължава да събира мед, ако кошера вече е препълнен.

21

777

преди 6 години

До 23Ние сме на пътя на ада,не РусияТе демографска криза нямат и бедност като нас нямат вече.. Препоръчвам ти да отидеш да видиш преди да говориш