47

Станимир Кескинов

преди 6 години

Абе к какво папкат животните - тревица и разни зеленчуци тоест когато се яде месо - ядем преработени зеленчуци Не стига че ви спасяваме от конкуренцията Ами ревете! Господ Коя жертва предпочел тази на каин или на Ангел ??? Кайн земеделец , Авел бил скотовъдец Господ предпочел мръвката и затова каин завидял на Авел и му светил маслото Но въпроса е че Господ е предпочел месото пред растенията на Авел ако вярвате в господ яжте месо, Ако искате да сте братоубийци- трева!!

46

Анонимен

преди 6 години

Те скандираха: "Месото е болка и страдание!".И вие не сте ли тлен, месо? Живътът е болка и страдание, съжалявам, че го чувате от мен....и още нещо, познавам много зеленчуци, които са категорично против да бъдат изяждани. Вие, обаче сте глухи да ги чуете и се опиянявате от "своята ангелска" природа...

45

Анонимен

преди 6 години

Тези лицемерни смешници продължават да пренебрегват факта, че плодовете и зеленчуците също страдат и също ги боли. И това ако не е двоен стандарт!

44

Анонимен

преди 6 години

Да се убива животно за храна било жестоко, но да палиш войни, да убиваш хора е нормално? Марш към Козяк, там да протестирате, тревопасни платени шутове!

43

Любака

преди 6 години

" Затрии веган- спаси ливадата" , този коментар направи празничния ми следобяд още по- приятен.Със сигурност едно здраво, румено и красиво дете не се храни с месо и не пие мляко...Със сигурност Прабълргарите щяха да завладеят половин Европа, ако под седлата на конете бяха метнали по сноп глухарчета.И със сигурност при следващия протест на тези, ще запаля едно барбекю на Витошка.

42

Анонимен

преди 6 години

Това е кръговрата на природата.

41

гейвеганокомунист

преди 6 години

Откачена работа!

40

Анонимен

преди 6 години

Защо днес си забравихте кучето "веган" бе лицемери?

39

Айде моля

преди 6 години

Сам Господ докато е бил тук на земята е пекъл риба и хляб и е давал на тези,които са го следвали!Няма как вие да сте по-праведни от Господа!

38

Анонимен

преди 6 години

Има фетиш където ти слагат месо по тялото и после ядат от месото и месето е сурово.

37

Анонимен

преди 6 години

Чек ве ,па те тия може утре *айна да почнат да ядат само,за да не убиват и растения.Кво праим ние тогава?

36

Паскал

преди 6 години

Хвърлете тези шизофреници в блатото на крокодила в зоопарка!

35

Анонимен

преди 6 години

Значи гей-паради и вегани, разливащи кръв?! по улиците може, но сергии с книги на Славейков не може..."Много мъка има по тоя свят, Боже."

34

Анонимен

преди 6 години

Кой ги пуска тези в центъра на София умът ми не го побира. Пари играят тука, друго логично обяснение няма.

33

Веган

преди 6 години

Веган съм докато правя инициативи от които ми плащат. После нямам търпение да се прибера вкъщи и да се нагрухам с паржоли.

32

zeus

преди 6 години

Имам приятели вегани, правили сме барбекю заедно, никакви проблем, стига да пека мръвката след зеленчуците. Не насилват никого да яде само зеленчуци, нямат нищо против покрай тях да се яде месо, напълно нормални хора, просто решили да се хранят така. Та в този ред на мисли тези от снимките са или със сериозни отклонения, или платени от някое НПО, най-вероятно и двете.

31

Анонимен

преди 6 години

"Хора заклаха вегани" звучи много добре.Редакторът спи ли?

30

Анонимен

преди 6 години

АКО МЕ СЛОЖИТЕ САМО НА ХЛЯБ И МАРУЛИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ АЗ ЩЕ ПОЛУДЕЯ :D-----------ХОРАТА НЕ СА ТРЕВОПАСНИ!!! НАШЕТО ТЯЛО Е УСТРОЕНО ТАКА ОТ БОГА, ЧЕ ДА НЕ СМЕ ТРЕВОПАСНИ!!!НАЧИ СТОМАСИТЕ НА ОВЦЕТЕ КРАВИТЕ И КОЗИТЕ СА РАЗЛИЧНИ ТЕ МОГАТ ДА СМИЛАТ ТРЕВАТА А ДОКОЛКОТО ЗНАМ НИЕ ХОРАТА ДОРИ ДА Я СВАРИМ И ИЗЯДЕМ НЯМА ДА ПОЛУЧИМ ПОЧТИ НИЩО ОТ НЕЯ СТОМАСИТЕ НИ СА РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕЗИ НА ПРЕЖИВНИТЕ ЖИВОТНИ!

29

Анонимен

преди 6 години

Добре че има интернет и телевизия за да имитирате всякакви простотии ,преди и хабер си нямахте от такива работи,вегани били скришом лапате кюфтетата.

28

Анонимен

преди 6 години

Недостига на незаменими аминокиселини така се отразява на хората