99

Федор Фот Бок

преди 6 години

шефа на ме послуша, като му казвах ... и никога не слушаше:"През август, пътят към Москва беше отворен; можехме да влезем триумфално в болшевишката столица. Върховното ръководство на родината направи ужасна грешка, когато принуди моята група армии да заеме отбранителни позиции през август. Сега всички плащаме за тази грешка."

98

Анонимен

преди 6 години

98- СВОБОДА НА СЛОВОТО - ДА, НО ТИ ЯВНО НЕ МИСЛИШ- ГОВОРЯ ЗА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА- ЧЛ 162 ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС В СИЛА ОТ 27. 05. 2011г.

97

Анонимен

преди 6 години

Пълни нещастници са тия руснаци.

96

обективен

преди 6 години

Безсмислено и скъпо размахване на юмруци и показване на мускули - но...мужика има нужда с нещо подобно, та да му е още по-сладка водката...или Бояришника!

95

Анонимен

преди 6 години

Комплексари - всяка година си вдигат и без това ниското си самочувствие с *** си! Но не осъзнават че НИКОГА няма да живеят като победените! Никога!

94

Анонимен

преди 6 години

Бих гледал парад на красная площадь само ако е от Леопарди :)

93

Анонимен

преди 6 години

96, РУСИЯ- 17 100 000 КВ КМ- МИН.ЗАПЛАТА 270 ЛВ- РУССТАТ, ЛЮКСЕНБУРГ- 2586 КВ.КМ- МИН ЗАПЛАТА 2000 ЕВРО ЕВРОСТАТ- КАКТО ВИЖДАШ ОГРОМНАТА ПЛОЩ ПОНЯКОГА НЕ Е ДОСТАТЪЧНА.

92

Питам

преди 6 години

До АнонименТи заплашваш ли ме? Нещо за свобода на словото да си чувал? Мислиш ли,че ще издържиш едно съдебно разследване в Страсбург и без това сме на последно място по свобода на словото! нещо взе много да си вярваш,спри с руските филми ;D

91

Анонимен

преди 6 години

живота 1 немец е струвал колкото този 10 руснака.справка - уикипедия

90

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Девети май е велика дата.Победата е постигната от велика армия,ще празнуват хората и още как.Армията в Русия е на...пиедестал и има защо.Хапката си дава народа,за армията,защото достатъчно е изстрадал от агресори,но това вече няма да се повтаря.Моща на руската армия е несломима и гарант за спокойния живот на руския народ.

89

Анонимен

преди 6 години

91, ТОВА ЧЕ ОБИЧАШ, ФИЛИШ СТРАСТНО И НАПОИТЕЛНО ДАДЕН ОБЕКТ, СЪВСЕМ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА СЪЩО ТАКА СТРАСТНО ДА МРАЗИШ МОЯТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ И ДОБРИЯТ, РАБОТЛИВ И ТОЛЕРАНТЕН НАРОД, ИМА ФАКТИ ОТ ИСТОРИЯТА КОИТО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ. КАКВО ЗНАЧИ ДА СЕ ПЕНИШ С ОТРОВНА ОМРАЗА И ДА НАРИЧАШ БЪЛГАРИНА- ДЖЕНДАР/МОЛЯ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ КАКВО Е ТОВА/ ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ПОДЛЕЖИШ НА СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ ЗА ВСЯВАНЕ НА ОМРАЗА. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ ФИЛИ И ФОБИ ЗА ВСЯВАНЕ НА ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРИЯ.

88

Анонимен

преди 6 години

Русия е 1/6 от сушата и парада сьответства браво на руснаците респект

87

Анонимен

преди 6 години

Слава России!Слава Владимира Путина!Слава непобедимая Красная армия!

86

Анонимен

преди 6 години

Извадиха голям късмет колхозниците, за малко и да не създават проблеми повече.Дай им само паради и пропаганда. Никаква промяна от времето на сатрапа Сталин.

85

Анонимен

преди 6 години

75,1932/3г- Гладомор в Украйна- 6мил жертви 23 .8.1939г СССр подписва договор с Германия за ненападение, към него е прикрипен допълнителен протокол, на 1 септември Германия напада Полша операция Вайс, на 15.9, СССР навлиза в Полша, на 30.9 СССР И Германия излизат с декларация за обща граница поради разпад на Полша, след това СССР навлиза във Финладия, откъсва територия от там, следват Литва, Латвия, Естония- ето така с разпределение на Европа м/у двама съюзника започва Втората световна война.

84

Анонимен

преди 6 години

До 77 обръщението на фелдмаршал Кайтел е към френският генерал Тасини Ясно!!!

83

Истината е една

преди 6 години

Русия е велика държава,освободила ни от турско робство.Най голям просперитет на България е имало в периода между 55>89 година. Икономика,образование и здравеопазване в топ 15 в света. Спортните ни успехи са ни докарвали 6 място класиране по медали! Заводи,фабрики болници къде са сега?Ние трябва да сме благодарни на руснаците,от тях не сме видели нищо лошо,за другите държави не ме е еня!

82

Анонимен

преди 6 години

Меркел " оправи" Европата, в това спор няма. Всичкото *** е оправено.

81

Анонимен

преди 6 години

сталин е бил по-голям хитлер и от хитлер

80

Анонимен

преди 6 години

Днес Путин е същото националистическо фашистко джудже като Хитлер,А Меркел се бори за глобализам,обединена Европа и да спасява хора давеще се в морето.Русия победи злото за да се превърне в злото,каква ирония.