122

до 127

преди 6 години

Ти ли си народа бе...другарю?Народа отдавна си тръгна!Останахте другарите...Павелматросовците...и всякаква друга сбирщина

121

Анонимен

преди 6 години

В деня на храброста , Президента излезе пред народа , а премиера се скри в миша дупка , за да не бъде бурно освиркван от народа .

120

до 125

преди 6 години

Мда....сега такава импозантна гледка може да се види само в Русия и Северна Корея...медали даже и на гърба!Ееееехххх.....какви времена бяха!

119

до 121

преди 6 години

Аз ги гледах, но генерали там не видях! Видях едни меркантилни чичковци и дядки с лампази на генерали, тотално превзети телом и духом от собствения си личен успех. Самодоволни, снизходителни, иронични, защото не ги интересува и знаят същността на нещата! Сравнете излъчването им с това на генерали от преди век! Пенсия и заплата докато някой ги изгони от бюрото!

118

Анонимен

преди 6 години

Другаре и другарке....тази година, завод за полупроводници! Догодина за цели!Т.ЖивковРадев върви в стъпките на гиганти ( на комунистическата мисъл!)

117

1

преди 6 години

До Българин,а за неможещия да говори премиер,нищо не пишеш

116

Българин

преди 6 години

Колко е образован и интелигентен сричкоговорещият президент се вижда от "кръстопътя на географията". Що за безумие!

115

Анонимен

преди 6 години

Гледах парада поздравления за всички участници,но някой ще ми обяснили дали имаме нужда от толкова много генерали,незнам колко са на брой заедно с МВР ,но успях да преброя около 50-60 генерала.

114

мухахах

преди 6 години

До ДО 104 МУХА/117Ако чакам на пъпчиви руски тролчета като тебе да ме "защитават"...............пази Боже!

113

Дея

преди 6 години

Къде а видя тази морална криза Радев ?!? Може и в себе си - в своето разминаване на думи и дела!

112

мухахах

преди 6 години

До Анонимен 109Напротив, братчеТ, живота е хубав, в настроени е съм. Забавлявам се с *** като теб.

111

ДО 104 МУХА

преди 6 години

Няма да се Плашиш . Има хора които ще те защитят по време на Война - Българските Воини . Вярвай ни .Допотопни Танкове и ракети няма - те убиват наред . За това бъди спокоен и не се тревожи - ще те защитим .

110

до 115

преди 6 години

Боко...да бе....а преди Боко?28 години?Вие другарите създадохте и ДПС....крадохте та се не наядохте !Мръшляци!

109

Анонимен

преди 6 години

Бойко го нямаше, защото не се режат лентички днес. Като добавим и антибългарската му природа, трябва да Ви стане ясно какъв ни е премиер. Бойко ще се появи да реже лентички ако купим бронетранспортьори от турската армия. Тогава рязането на лентички ще е заедно с маанета, близане на ***, подметки и т.н. Бойко ще се подготви отще от предния ден с изядане на 5 кила дюли, за даму стане по-грапав езика и ще си подмие здраво задните части...

108

Тошко Петков

преди 6 години

99-ти ме пуктира, Българската армия винаги е защитавала България !!! Който не е бил в нея може да говори каквото си иска, но е жалко !!

107

Анонимен

преди 6 години

то моралната криза е факт не от днес! Партията-държава бкп, с инструментите за репресия, ни вкара в такава морална криза, че и днес не можем да се измъкнем от това блато!

106

Анонимен

преди 6 години

ДС чрез мутрите превзе МВР, властта и еврофондовете, тея още маршируват! Вместо да ги смачкат и народа да си отдъхне от тях! Късно, чада! мандалото лопна преди десетилетия! Тогава трябваше! Когато мафията унищожаваше армията, те стояха и мълчаха да не загубят пенсийката и заплатата!

105

до 108

преди 6 години

Аааааа....а *** - като бяхте на власт - не крадяхте?Нинова присвоявашеЗеми се скрий бе!

104

Анонимен

преди 6 години

До ИСТОРИЯНяма проблем да ги върнат, но след като вие върнете парите заграбени по времето на Луканов, Виденов, Станишев и Орешарски.Тогава всеки един българин ще бъде милионер!

103

Анонимен

преди 6 години

До мухахахаТи си от тези хора,които още със ставането закусват лимони,тъй като целия свят им е крив.Пробвай да погледнеш по-ведро на нещата и да не таиш толкова злоба в себе си.