126

АМАН от БОрисов

преди 6 години

Нагли престъпници на власт около БОрисов ограбват десетки милиарди годишно от БЪлгарския народ.Перат ги през ЯКО Корупционни проекти по оперативни програми.Заради Борисов останахме най БЕДНИТЕ В СВЕТА .Имаме най много убити от мед мафията вкл с инсулти,инфаркти и рак.ЛИквидират БЪлгарите в БЪлгария.В СЕверна БЪлгария села и градове броят години до пълна ликвидация .Ползват хлор токсични канцерогенни разтвори продавани вместо питейна вода за масово отравяне.

125

Анонимен

преди 6 години

БСП нямат пари в момента.

124

Анонимен

преди 6 години

Банкянския Бабуин си го знаем, по-умен няма да стане, но по-нагъл и лъжлив, да. Яд не е на тази Нинова, уж му скача но гледа да е леко, лежерно, щото ще и резне паричките. Бабуина се оказа хитър, сложи Цецо за главен мъдурист, който 2-3 месеца преди изборите обикаля и "подготвя" изборната победа. БСП имат пари. Назначават един като Цецо, дават торбите с пари тръгва. В малките и средни градове вилнее ГЕРБ, страх и принуда.Не ставаш член, няма работа.Гласуваш под строй.Така докато рухнат като БКП.

123

Анонимен

преди 6 години

СССР също уж винаги побеждаваше и беше световна сила, ама къде го сега. Нека изчакаме още 3-4 години, да не се окаже Путин поредният предател.

122

Гробокопач

преди 6 години

До ПредложениеАми аз, това го казах, още месец-два, преди 26 март, миналата година, ама кой да чуе?

121

Анонимен

преди 6 години

Абе бе знам каква грешка е направил Путин, но досега винаги побеждава, а Русия за две десетилетия от разрушена страна стана световна сила.

120

Анонимен

преди 6 години

Бойко и Путин направиха една и съща грешка - обградиха се с хора, по-глупави от тях, но много верни и отлични ласкатели. С такива около теб трудно ще вземеш завоя във важен момент.

119

Предложение

преди 6 години

Предлагам като алтернатива да изберем БСП и премиер да стане Корнелия Нинова. Сега сме свобода и демокрация и можеме да си ги менкаме политиците ако не сме доволни от управлението.

118

Анонимен

преди 6 години

Грешно мислиш, но това си е твой проблем.

117

Анонимен

преди 6 години

А дедо ти овчар ли е или политик?

116

Анонимен

преди 6 години

Това, че е неук и полуграмотен, с беден речник и ограничен умствен капацитет, не е толкива зле. Ако е честен и търси съветите на умните и можещи хора, държи на България и българите, не краде и не изнудава за пари на всички нива, кой ще му каже нещо. Отдавна дава интервюта, едно и също, уплашени журналисти не смеят и да дишат, за да не му задават неудобни въпроси. Той ни заби в бедността и разрухата, и продължава. Всяка секунда във властта е пагубна за нас!Защо го търпим е въпроса, по-лошо става?

115

Анонимен

преди 6 години

Мисля ,че това му е последния мандат.

114

Анонимен

преди 6 години

Виновен е Тодор Живков.

113

Перко

преди 6 години

Мачкай Бойко !!!

112

Анонимен

преди 6 години

За философията на управлението Дедо ми е казАл, че два коня теглят каруцата по-добре от един.За справедливостта Обвиняваха ни, че сме яли фастъци в самолета и кво сатнА, нищо.За демокрацията Ние сме демократи, Антон Тодоров за тва дето го казА, си заминА моментално от парламентаПак за демокрацията След като ми обясниха как банкнотите трябва да се описват от едната и от другата страна, номера, всичко, вече съм сигурен за тая работа /с Иванчева/. Сега чакам съда да отсъди справедливо. Щото ония банкноти на Цветанов, нали, щото не бяха описани и ей кво станаЗа икономиката

111

Анонимен

преди 6 години

В ЖУРНАЛИСТИКАТА ДА СЕ ДОБАВИ ДЯЛ ВОДЕВИЛНО ИНТЕРВЮ. ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ХОРА СА РАЗЛИЧНИ, ВСИЧКИ МИЗЕРНИЦИ СИ ПРИЛИЧАТ

110

Шефа

преди 6 години

Какво да очакваме от тоя ?Лъжи,лъжи , лъжи безкрай!Ако някой е смятал , че Премиера ще бъде откровен , значи не познава природата му !Външния ни дълг многократно по-голям от 2008 година , но той се хвали, че го е намалил ?За ЧЕЗ ....не бил в страната ??Ами то такава сделка не се прави за 2-3 дена - пак ни взима за балъци!Съжалявал че не сме приели "Истанбулската конвенция" - е това вече е голяма издънка за поредната пиар акция на ГЕРБ!Сами се дъните , не Ви е виновен никой!*** такива!

109

Константин

преди 6 години

Аз само едно ще кажа за управлението на герб, аз ще гласувам за Радев и БСП, даже без да съм член на БСП, агитирам всички познати и приятели, семейтвото ми също да гласуват срещу герб и не ми е много трудно да ги убедя в това.

108

бъдещ бивш

преди 6 години

Бъдещ бивш министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

107

Аз

преди 6 години

Президента Радев му е болката! Егото Му неможе да преглътне високия рейтинг на Президента! Един достоен свестен почтен мъж има начело на държавата РАДЕВ!