120

Анонимен

преди 6 години

До Боби"Да бъдем точни са 2 ръчки и два бутона на всеки от двата катапулта в самолета Спри да се гавриш с паметта на летците."Боби, аз ще бъда още по-точен, това се случва много често с руската бойна техника. Само преди година при опит да отвори руска военна газка дръжката на вратата остана в ръцете на товарищ Путин. След инцидента най-невъзмотимо дръжката беше захвърлена вътре в колата през отворения прозорец.

119

Анонимен

преди 6 години

Бендери, това е вашия час да спечелите някой $ от дядката Шорос.

118

Я па я...!

преди 6 години

Много лоши птици се навъдиха в Сирия.

117

Анонимен

преди 6 години

Руските летци са извършили невиждано герайство. Падайки във водата са били обкръжени и нападнати от вражески сиви акули. Без да губят дух летците са извадили гранати и са се взривили заедно с нападателите.

116

Анонимен

преди 6 години

Колкото и малка да е вероятността за инцидент, все пак съществува. Лошите неща се случват, и обикновено по най-невероятни причини. Не трябва да се забравя, че сега във въдуха има хиляди самолети. Например през 2017г те са били 9700 бр (без военните) с 1. 270 млн пътници във всеки един момент.

115

Боби

преди 6 години

До Анонимен 130Да бъдем точни са 2 ръчки и два бутона на всеки от двата катапулта в самолетаСпри да се гавриш с паметта на летците.

114

Боби

преди 6 години

До Анонимен 116Ан-148/158/178 е практически едно семейство с все по-голяма дължина на корпуса - респективно товаровместимостОт Ан-178 до колкото знам има поръчка от 10 самолета от Китай като Китай ще го произвежда съвместно реално разбирай само Китай ще го произвежда както Ан-148 само Русия го произвеждаше за собствени нужди (освен прототипите)Същото е и с Ан-77 озападнен Ан-70

113

Анонимен

преди 6 години

Коляма трагедия, при дърпането ръчката на катапулта се е счупила и е останала в ръката на командира на самальота..

112

Анонимен

преди 6 години

Призовавам руските витязи да престанат да се преструват на загинали и да излезнат от водата с изтребителя.

111

Анонимен

преди 6 години

Самолет на военноморските сили на САЩ с 11 души на борда падна в водите на Тихия океан югоизточно от японския остров Окинава, съобщиха информационните агенции.Самолетът се е насочвал към самолетоносача "Роналд Рейгън".

110

Анонимен

преди 6 години

Жалко за птичката, дано е останала жива.

109

Анонимен

преди 6 години

Девет души загинаха след като американски военен самолет се разби по време на последния си полет.Летателният апарат се е разбил близо до летище в град Савана в американския щат Джорджия.Кадри от катастрофата показват, че самолетът пада от небето, а после експлодира и бива обгърнат в пламъци.

108

Боби

преди 6 години

До Анонимен 121Само ФАТАЛНИ неща са ти в главатаСу-30 е СУХОЗЕМЕН САМОЛЕТСу-33 с който може би го бъркаш вече е Палубен самолет.На Сухоземен пилот няма и в най-големия кошмар да му мине през ума да се опита да кацне на самолетоносач по-добре да катапултира.

107

Анонимен

преди 6 години

До мазепаТебя мудака там ждут

106

Анонимен

преди 6 години

До ~~~~"Руски изтребител се разби. Оцелял е само въглищарят."По последни данни е оцелял и секача на цепеници.

105

Боби

преди 6 години

До Анонимен 118Относно превода на "Коробка"Че е Кутия може да се каже че прилича на кутия с много фантазияЧе е носещ елемент носещ елемент еЧе час от него е и аеродинамична повърхност - да има такава частЧе е резервоар за гориво и това е Че е от Стомана да от Стомана е и се поправя със заваряване което не може да се направи за алуминиевите части на самолета

104

Анонимен

преди 6 години

Нелеп инцидент. Фата моргана, привидял им се е на летците пистата на Адмирал Кузя и са решили да кацнат.

103

Боби

преди 6 години

До Анонимен 109Пак изкривяваш ФАКТИТЕТу-144 или първия Свръхзвуков имаше толкова детски болести че направо страдаше от ПАРАЛИЧ - за рентабилност не говорим изобщоТу-144Д вече приличаше на самолет достоен за пътнически полети но независимо че имаше 3 пъти по-голям обсег от Ту-144 и рентабилността в някакъв род и вид можеше да я докара ако двигателя (нов спрямо Ту-144) не беше проявил поредната детска болестАерофлот отсече Ил-86 2 пъти повече пътници на 2 пъти по далече за същата ценаИстория

102

niki

преди 6 години

Абе много падат тия прехвалени съветски трошки наречени самолети :) :) :) Що ли?

101

~~~~

преди 6 години

Руски изтребител се разби. Оцелял е само въглищарят.