9

куката

преди 6 години

Има ли нещо, което да е наред в тази държава? Изключвам *** политици-***, които трябва с един замах да бъдат изметени всички занимавали се с политика през последните 30 години, ама до крак!Не стига, че себе си уредиха ами накрадоха и за внуците си!

8

Анонимен

преди 6 години

Каква държава? Това е ченгесароромски развъдник.

7

Анонимен

преди 6 години

Ама, в България и 19 годишни ли пенсионират?

6

Анонимен

преди 6 години

Орбан давал по 30000 евро за трето дете, нашите им се свидят 100 лв. Българоубийци!

5

Анонимен

преди 6 години

Ми, тогава държавата ще ви оби война на вас, червените търтеи!

4

Мнение

преди 6 години

От НАП са подгонили и майките, които продават старите *** и маратонки на децата си в сайтовете за безплатни обяви.На 27 април хиляди получиха по електронната си поща предупреждение от НАП че приходите от такива продажби подлежат на облагане с данъци. Моето лично мнение е че това е пълен абсурд. С ГЕРБ и шайката е свършено.

3

az

преди 6 години

ако са от *** шведи държавата щеше да се погрижи за тях , но държавата е мащеха за българите , пък после се чудете защо българите не раждат деца

2

Анонимен

преди 6 години

Държавата отдавна е обявила война на хората към ЕС се изнесоха около 3 млн бежанци избягали от терористите в НС и министерствата. НС е незаконна терористична фашистка организация избрана без мажоритарен вот въпреки че подписка има НС = ИД.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха, какво бъдеще? Терминал 1 или 2? Който ражда в тази страна трябва да бъде обявен за психично болен! Това е престъпление срещу децата. Ако си гербав крадец на висок пост може да се направи изключение.