15

Анонимен

преди 6 години

Луда работа- една неграмотна фризьорка, даже и ВИФ не е завършила като цецко и сега ще я изкарат жертва... Абе мястото на тази жена е било продавачка в мазето в служебната лафка на общината, а не да управлява квартала. Как у нас най- неграмотния е най- отпред?Марковски говори неща, които клиентите му искат да чуят, както и други потенциални клиенти, но юридически това са пълни глупости и няма да хване дикиш.

14

Анонимен

преди 6 години

Кметицата е броила няколко пъти парите за няколко минути, а спецпрокурорите - 5-6 часа! При това без да остави отпечатъци! Само за това трябва да я назначат началник на спецследователите!

13

Анонимен

преди 6 години

Постановката на ГЕРБ с ареста на Иванчева отвсякъде издиша, но те толкова си могат. Държаха Иванчева 5 часа с белезници, всеки от тезии дето я арестуваха може да й намаже ръцете с това вещество, с което уж била светнала, а то се оказа, че няма такова нещо. Да я бяха проверили дали ще светне преди да й сложат белезниците и още преди някой да я докозне при ареста. Оказа се, че полицайката, която й запушваше устата е успяла да остави следа за светване и по носа на Иванчева ....

12

wd

преди 6 години

Тоя мазняр тлъст Марковски може да си плямпа каквото ще, но не може да обясни логично защо все пак кметицата-мошеница е броила парите и то няколко пъти!! Освен това дори Дюлгеров да е бил направил постановка, Иванчева е взела парите все пак, т.е налице имаме злоумшлено действие от нейна страна и няма никакво оправдание за това!!

11

Анонимен

преди 6 години

Кметската заплата не е интересна за Марковски. С това дело ще изучи внуците си. Например един зам.министър спечели 300 000 евра от дело срещу съд и прокуратура.

10

Анонимен

преди 6 години

Селските кметове на ГЕРБ вземат по-големи подкупи, тая за 500 хиляди ще се излага...

9

Анонимен

преди 6 години

Марковски може да е всякакъв, но щом прокуратурата е гола вода, ще изкара някоя пачка. А пропо, къде е кашона? Та той е единственият свидетел на подкупа?Да не са го изгорили като котето на Скрипал?

8

Анонимен

преди 6 години

С кметската заплата трудно ще си позволи Марковски

7

Анонимен

преди 6 години

И най-закоравелите бандюхи си признават и сключват споразумения със съда, а тази наглярка светнала като коледна елха от УВ лъчите и ясно подслушвана какви ги говори продължава да се прави на невинна. Само заради нея си струва да се върне смъртното наказание.

6

Анонимен

преди 6 години

Кметицата не е хванат с подкуп. Факт. "Хванат" е кашонът, след няколкочасов обиск от десетина прокурори и спецполицаи. Цацаров , излагаш се брато!

5

Боби от Бобовдол

преди 6 години

Марин Марковски е посредствен махленски адвокат, когото медиите превърнаха в топадвокат за глупави клиенти с много пари.

4

крадат милиарди

преди 6 години

десетки милиарди ограбени от народа през бюджета вкл чрез НАгло престъпни НЕЗАКОННИ данъци като ДДС се крадат през обектчета по оперативни програми и еврофондове ..подава София.НАгла корупция навсякъде..НАглеците на ВЛАСТ В СОФИя не им пука вообще ни от Борисов ни от съучастниците около него..За вили палати дворци на избранници на ДПС по списъци в Минситерство на земеделието са ограбени от народа билиони живи левове и евра..Вместо да дават пари на майки за раждане и отглеждане на деца .крадат

3

Анонимен

преди 6 години

Без значение каква е ролята на Дюлгеров ако Иванчева е невинна като сълза нямаше да се среща с този човек щом се знае, че той вече е бил уличен в корупция. Още повече да се вижда в работно време с него в някакви кафета. Истината е, че Иванчева е бъркала в кацата с меда. Колко е гребала е друг въпрос. Не мисля, че който и да е ивеститор ще се дърпа да построи детска площадка без пари.

2

Анонимен

преди 6 години

Сега на прокуратурата ли да вярвам или на жената хваната с белязаните пари и нейния адвокат.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина няма никакви доказателства за вината на Иванчева и тя е натопена, защо адвокат Марковски желае заседанията да не са публични....защото тогава всички глупости, които са "защитната теза" на Иванчева ще "лъснат" пред хората и най-вече пред тези, които така яростно я защитават.