37

Имигрант

преди 6 години

Американец,ти за това ли като ти трябва зъболекар пътуваш до България защото там при вас е много добре. Такива *** като тебе си ги знаем добре.

36

Баси племето

преди 6 години

Ние сме в ЕС бездарници и полвина и санкционираме наляво и надясно защото сме много ербап, а за нашите хора да се грижи дедо господ и ще му ги изпращаме един по един.

35

Анонимен

преди 6 години

Я кажете бе многознайковци, докторите парите от джоба си ли да ги извади

34

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕми това са ти евроценностите не го ли разбра? Не си джендРън, затворник, малцинство. Теглиш ярема и толко

33

АМЕРИКАНЕЦ

преди 6 години

Бързата помощ в САЩ безплатна? ХА-ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА. Уби ме с тоя виц!

32

до 10 Имигрант

преди 6 години

Държавата плаща, ама и ти й плащаш 150лева на месец. А тук всеки се осигурява на минимума, плаща 20-25 лева здравни осигуровки и очаква да получи нещо насреща. Я пробвай в държавата, в която си да не се осигуряваш на това, което взимаш...Общо взето държавата я прави народът, а народа го правят хората. С такива хора, така държава.

31

свободата е робство

преди 6 години

По соц време мрънкахме че е гадно и няма Макдоналдс като във филмите,но за здраве и образование никой не даваше и стотинка. Сега поне е добре,имаме си Макдоналдс,банани и почивката на море и балкан я гледаме само по travel-chanel.

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе ти е виновна само бялата мафия, а и производите ли на медицински изделия и фацефтичната продукция. Не е нормално нещо чието производство транспорт, маркетинг и развойна дейност да ти излиза 100 евро да речем и да го продаваш за 10 000. Друк е въпроса на обърканото финансиране на здравеопазването и масовото точене на пари.

29

Анонимен

преди 6 години

Срам и позор! Къде са ви евроценностите щом човешкият живот не е сред тях??????

28

Анонимен

преди 6 години

Който още не е избягал, нека ла помисли малко дали иска така да живее.

27

Пешо

преди 6 години

Честито един по-малко!

26

Анонимен

преди 6 години

До АМЕРИКАНЕЦСтига писа глупости,бе,бързата помощ и там е безплатна.А в Европа бедните плащат по-малко за здр.осигуровки или са безплатно здравно осигурени,на принципа на солидарността.Богатите плащат повече,а у нас обратно - богатите,държавниците не плащат нищо.

25

сминдух енд чесън

преди 6 години

С какви пари се издържа този център за защита на правата ,дето не защитава правата.

24

Анонимен

преди 6 години

Путин ли е пак виновен?

23

Анонимен

преди 6 години

По времето на соца имаше един италиански филм за доктори с името "Бялата мафия". Нашите лекари ги превърнаха в мафия.

22

Анонимен

преди 6 години

*** срама няма те да ви таковам и племето долно...... Всичко в радиус около жълти те павета е за линч и изнасилване и чак това разстрел.

21

АМЕРИКАНЕЦ

преди 6 години

Какво ревете бе? При нас в САЩ ,без пари даже кракът и нямаше да помирише болница.Щяха да и бият шута още на рецепцията! При вас е живяла 4 дни на аванта .Какво още искате ?Неблагодарници! Сега като е дала фира кой ще плаща масрафа? ***!

20

стефчо

преди 6 години

щом системата обвързва лечението със банкноти,значи всичко вече по редицата е опорочено.Имам познати доктори обикновенни GP-та дето само дремят в кабинета и приемат баби само и фирми фармацефтични-си правят спокойно по 5 евро на месец,и обиколиха света на аванта от същите тези фирмички дето им правят "дребни"подарци

19

Анонимен

преди 6 години

До милена8 Работата е, че това се случва много често. Ако лекарите сложат 10 такива днеска, утре ще затворят болницата. Не си мисли, че ВСЕКИ С БЯЛА ПРЕСТИЛКА е някакъв дявол, който само иска да ти точи парите. Да, има и такива, не го отричам, но не са толкова много, колкото ти се иска....

18

Анонимен

преди 6 години

Така беше в Турция преди Ердоган почти. Там лекуваха и правеха животоспасяващи операции и след това не пускаха от болницата ако не си платиш. Днес при диктатора Ердоган всичко е без пари. В европейска България нямаш ли пари умираш.