42

Боко Тиквата

преди 6 години

Но той ми каза: "Виж там по веригата предай". Какво Косово, на кой да предам по веригата?! На Пашата по веригата до Маджо?

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАма селянина бай Тошо беше хиляда пъти по-умен,със всички въртеше политика+търговия и на изток и на запад и с Азия.И парите влизаха в България,а не излизаха по офшорки.

40

Василев

преди 6 години

Който сега в момента , и в бъдеще е бил гладен и ***, не може по никакъв начин да се прикрие!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

39

Футуролог

преди 6 години

"И в една тема двамата бяха много единни,че България и държавата са над всичко"Като специалист по психоанализата разконспирирах дълбокият скрит смисъл на това изречениеКобургите са алчни монарсиЖивков е правешки диктаторБорисов е авторитарен лидер огряващ на всякъде като краля слънце Луй 14Та именно Луй 14-ти бе изрекъл знаменитата фраза:"ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ"Демек Бойко Борисов е държавата,Бойко Борисов е България и Бойко Борисов е над всичкинарода да измира или емигрира

38

АНТИ

преди 6 години

Евроценности + Бойковизъм = здрав и дълголетен организъм

37

Анонимен

преди 6 години

"Чакайте малко! Нали Боко беше репресиран от комунистите? Как така хавли бай Тошо?"Ти някога чувал ли си Бойко да каже една лоша дума за Бай Тошо? :DВсеки път като питам някой гербав "евроатлантик" тука, отговор не получавам, само сърдит минус. :D

36

Анонимен

преди 6 години

Матряла е толко ***,че Борисов му пасва идеално!

35

Анонимен

преди 6 години

Затова пази партийната книжка. :)

34

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Каквото и каквито неща да пишете против Борисов, едно е ясно - толкова балансиран, умерен, трезвомислещ политик, не сме имали. Стратегически инициативен не само на Балканите, а с Русия и целият свят и същевременно, както се казва 200-ста % лоялен към ЕС! Много голям е Баце! Поклон!!

33

Анонимен

преди 6 години

Това доказва поредната национална катастрофа по кобургски модел...

32

Футуролог

преди 6 години

"И в една тема и двамата бяха много единни,че България и държавата са над всичко"Извода от тези думи е че Тодор Живков,Симеон Кобурга,Бойко Борисов са прототип на главните герои от филмчето "ТРИМАТА Г"ЛУПАЦИ"Държава и България са абсолютно кухи фрази зад които нищо нямаИстината е в народа и популацията на която Римската империя дължи цялото си величие та чак до думите на Борис Джонсън към англичаните:"-Защо не ни харесвате?-казани с цел английския народ/тълпата/ да подкрепя политиците си

31

хм

преди 6 години

Чакайте малко! Нали Боко беше репресиран от комунистите? Как така хавли бай Тошо?

30

Клара

преди 6 години

Този човек направо не се чува какви ги дрънка! Боже пази България!

29

Анонимен

преди 6 години

Не е възможно България дапрогресира с това животноузурпирало властта .

28

Анонимен

преди 6 години

Тези два "университета" са с най - ниското качество на обучение.

27

а ордените на Росен

преди 6 години

тоя изкарал бил два университета, а Росен граби рицардски орден след рицарски орден и върви към втора внушителна победа на следващите президенски избори след като Генерал радев изкара вторият си мандат!

26

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо като се целунеше с Брежнев и на Бургас спираха два танкера с нефт.Тоя се мляска с целия Брюксел наред и досега какво? нула пресечена.

25

П.Петров

преди 6 години

Е личи му ! Правешкия овчарски и Мадритския мошеннически направо да му издават дипломи!Даже няма да чета какви "мъдрости" е изръсил !

24

Анонимен

преди 6 години

Oставка за негрaмотника --това е единственото решение .

23

Анонимен

преди 6 години

Няма да забравя,как при встъпването на ГЕРБ във властта,оркестъра на полицаите свириха мафиотската музика от филма "Кръстникът".Мислех,че това е някаква грешка и са се объркали,но явно не е.