14

Анонимен

преди 6 години

Прав е Цецо. Руснаците са терористи, а Сащ, Англия и Нато са стожер на демокрацията! Путин лично е наредил атаката с газ в Сирия и с новичок, госпожа Тереза Мей има доказателства. Нато и Израел са носители на мир и просперитет, а Ислямска държава е мейд ин Ръша. В интернет кадрите, че терориристите карали тойоти са фалшиви. Всички карат лада нива, а оръжията и газта са руски. Герб ще ни спасят от война, ако следваме думите на господин Цветанов. Да живеят Нато и Израел !

13

Залепете

преди 6 години

си Цецо на хладилника - жена ви ще стане фотомодел,но децата ви ще вият от глад - из-борът е ваш!

12

А

преди 6 години

ВСЕКИ ДЕН САМО ТЕБ ЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ,НЯМА ЛИ ВАЖНИ ВЪПРОСИ ПРЕД БЪЛГАРИЯ ЗА РЕШАВАНЕ,ЗАЩО СТЕ НА ВЛАСТ ,САМО ДА ПЛЯМПАТЕ ЛИ.ПЛАТИЛИ ЛИ СИ ДАНЪЦИТЕ ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ,СРОКА Е ДО КРАЯ НА АПРИЛ 5%ОТСТЪПКА.

11

Анонимен

преди 6 години

Толерантна държава е България. Умствено изостанали личности са на ръководни постове, обикалят медиите и участват в конференции.

10

Анонимен

преди 6 години

"Kато политици не трябва да допускаме разделение сред обществото, провокирано от нашето поведение"Няма разделение сред обществото по отношение на спора ти с Радев, Цецо. Всички сме против теб.

9

Анонимен

преди 6 години

"Цветанов зове...",ха,ха,ха.Може да зове за каквото и да било някой,който има уважение и респекта на обществото,ама Цветанов да ме зове,моля ви се.

8

Браво!

преди 6 години

Бтаво!Колко души могат така да говорят пред над 140 жени!Браво!

7

мак

преди 6 години

Здрасти цецо, пак се появяваш, сигурно медиите много те обичат, нищо, че говориш клишета. Самият ти лично нападаш, но изискваш от другите да не те закачат, не бъди двуличник.

6

ЦЕЦКО

преди 6 години

ИМАШ ПРОБЛЕМИ МОЕТО МОМЧЕ--ПОСЕТИ НЯКОЙ СВЕСТЕН ПСИХИАТЪР--ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ ДА НАМЕРИШ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ В ЖИВОТА---НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СИ ОТ РЕАЛНОСТА В ДЪРЖАВАТА...КОЗЯК ТЕ Е ПОБЪРКАЛ...

5

Анонимен

преди 6 години

В момент, когато и Меркел и Макрон и Путин подготвят срещи с Тръмп, Цветанов пак не улавя посоката на вятъра в сляпата си злоба към Радев! Макрон и Западът искат разхлабване на санкциите на Русия, но Цветанов търси врагът - вътрешен и външен! Прав е Радев за образованието и осмисляне на прочетеното!

4

Анонимен

преди 6 години

Яяяяяя,Цветанов вчера едно говореше,а днеска друго.Не може само да е преспал и акъла да му е дошъл в главата.Явно ББ му е набил канчето в кратуната,щото се оля.

3

Анонимен

преди 6 години

Този Цветанов е с тежък комплекс за малоценност, трябва да се лекува.

2

Анонимен

преди 6 години

Цецо 6-те апартамента се обявил против личните нападки :). Човекът, който става и ляга с мисълта как да омаскари Президента, понеже от ГЕРБ са много нервни, че Президентът има много по-голям рейтинг от Бай ***. Аз лично никога не бих гласувал за БСП, но бих подкрепил Румен Радев.

1

Анонимен

преди 6 години

Цветанов, ти си този който разделя бе.Радев изказва мнението на всички българи, че и на 80% от всички хора в интернет, от всички държави.Малцинството сте вие, които подстрекавате към война.