145

Трак до 165

преди 6 години

И какво точно имат да ни връщат или 35 млр. евро от 2007 до днес са нищо.А Русия кога ще ни върне златния резерв , едни 300 тончета.

144

Анонимен

преди 6 години

Няма да излизаме от ЕС, докато швабите не си платят за сриването на икономиката ни, създаването на престъпна мафиотска държава чрез подкупите им чрез еврофондовете. Колкото за Северно атлантическата терористична организация - тя не ни дава никаква защита, защото действа когато й изнася (за справка страната-членка Туция беше нападната от кюрдите и .. никаква помощ не последва за нея от организацията).

143

Трак до русофили

преди 6 години

Минималната заплата е 510лв. , а в Русия е 430.Тази година Москва влезе в списъка на най евтините туристически столици на Европа , даже София е по скъпа.

142

Ей русофилистици

преди 6 години

Това ващо е като сифилиса , с времето все по луди ставате.Но нали Ленин ви показа пътя , та вие да не изостанете :)

141

ЕС

преди 6 години

Лапайте по 200 еврака на месец животнииии много ви е ! Къмшика ви е малко Евро-роби ! по 50 евро на месец ви е много животнииии !

140

Цв Цв!

преди 6 години

България трябва да излезе от ЕС понеже вече нужното е сторено ! НАТО притежава булгаристанската земя ! ЕС даде *** България много ! Ваземат по 200 евро на месец заплати това са много пари ! Такива като България ни трябват за да сме добре ние ! Слава саможертвата Българска САЩ да сме по добре !

139

Трак

преди 6 години

Понякога си мисля , че едно излизане от ЕС ще е добре за българите , понеже тогава ще разберат какво е мизерия и после никой няма и да си помисли за такава глупост.

138

Финансист от САЩ

преди 6 години

1 Руска рубла = 0,0259859612 Български лева

137

Решетников

преди 6 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

136

БАРУЙЕЦ

преди 6 години

Гърбави станахте от работа. РАБОТЕТЕ РОБИ. И ПИШЕТЕ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ ПО САЙТОВЕТЕ, ЗА ДА СИ ПРИДАДЕТЕ ПОНЕ МАЛКО ВАЖНОСТ. ТАКА ЩЕ ИЗКАРАТЕ ПО-ДЪЛГО КАТО РОБИ.МАГАРЕТА

135

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

134

Анонимен

преди 6 години

Ох...ох....*** иска да излезе от ЕСНе мога - нема такъв друг Ааааахахахаха

133

До 147

преди 6 години

И какво не е вярно умнико.Посочи едно нещо.

132

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

131

Трак

преди 6 години

Само като си спомня какво беше в Германия , когато приеха еврото( заплати по 900-1200 евро и наем от 400 нагоре) но те си седнаха на зад..ка и сега жънат посятото.Тука даже е по лесно да пробиеш ако имаш акъл , а политиците ще ти се бъркат само при работа с държавата.

130

до 144

преди 6 години

Имаш право..чисто исторически не се случиха нещата както трябва явно..За много от нещата просто сме жертви на събитията, идеята ми е че не ни е в ЕС проблема..не бяхме по-добре преди това..И го казвам малко нахално, защото съм едва на 26, но точно по тази причина имам опит и съм живял навън за не малко, доста мои приятели завършиха добри университети в Англия или Герм. например..Е намериха си добра работа , но повярвай и половината на 5000 паунда не мечтая да взимат,и то не..някои даже се върнах

129

рубладжийски партии

преди 6 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Явор Дачков

128

КОМУНИСТ

преди 6 години

ОСТАВЕТЕ ТОВА ЗАПАД, НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ ! В БЪЛГАРИЯ НИКОГА ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ В КАПИТАЛИЗМА И С ЕС ! ЗАПАД СА САЩ, ГЕРМАНИЯ, АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ, АВСТРИЯ ВСЕ СТРАНИ КОЛОНИЗАТОРКИ А ВИЕ СТЕ ТЕХНИТЕ КОЛОНИИ ! ТАМ ПОЛУЧАВАТ ТАКИВА ЗАПЛАТИ, ИМАТ ТОЗИ СТАНДАРТ ЗАЩОТО ОБИРАТ ВАС БЪЛГАРИ И ТАКИВА САТО ВАС ! ТЕ СА ДОБРЕ ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ЗЛЕ. НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИ НА ГЛЕПАВИ ИМИГРАНТЧЕТА КОИТО ВЪЗХВАЛЯВАТ ЗАПАДА БЕЗ ДА МИСЛЯТ

127

Акъллия

преди 6 години

До Трябва и акълБратле, върви си купи билети златните пирамиди от националната лотария и мисли само в краен случай, че нещо не ти се отдава.:(

126

до 140

преди 6 години

а в допълнения на коментара ти , в Плевен работи завод за шиене с 1500 раб.места, заплата на шивачка е 900-1100 а отскоро наеха няколко стотин гладачи с 1300-1400 лв чисто..Реални осигуровки и т.н.Сигурно поработват и събота, сигурно не е като на запад..не съм с розови очила, но е факт , че имаме и много по-ниска производителност на труда, манталитета на някои хора е на принципа, колкото по-малко свърша и колкото повече получа толкова по-добре..това ни е останало от онова ,,хубавото'' време..