160

83667

преди 6 години

Мисията се състоеше в това да направят всичко на мазало преди пристигането на експертите от международната организация за забрана на химическото оръжие, които трябваше да направят проверки дали там е използвано хим оръжие и какво. А хорът на невинните припява в подкрепа. Още не са си платили за пристъпленията в Ирак... Не, не е това светът на християнския бог... Това е деветият кръг на ада... Но и това трябва да има своя логически и справедллив завършек. Дано прикллючи по-бързо.

159

Anon

преди 6 години

До ташко/ рашко- залагаш ама не е петък вечер когато пускаха руските филми за героизма през ВСВ.... изчакай до другия петък :) глупчо :) нали руснаците ако изстрялят нещо и после всяка ракета трябва да в отгладуват? А само с водка бе става lol

158

Ако баб ни бе мъжка

преди 6 години

ако беше избрана за Президент, до сега айде до вдруги ден Г-жа Клинтън щеше да е въвела английския език от Хавана през Хамбург та до Хабаровск, включително и Крим, Камчатка, Кьолн Каршава, Крага, КудаПеща, Кукурещ, Киена, Ким, Карцелона, Кадрид, Кисабон, Ктокхолм, Кратислава и Кържали...

157

Анонимен

преди 6 години

Ударът на Запада показа, че Путин няма нищо против неговия човек Асад от време на време да яде по малко бой, за да не му се прииска да се прави на самостоятелен.Затова беше толкова пасивен, а реакцията - беззъба !

156

Anon

преди 6 години

До DDD- прочетох до да цитирам една руска песен.... и те отсвирих. Живей си На червения площад а нас простосмъртните ни остави да се радваме на гнилия капитализъм. ***... lol...

155

Анонимен

преди 6 години

Перфектен удар ще е ако пратят наземни сили като в Ирак. Ама не им стиска, явно загубите от 10 години окупация са били доста по-големи отколкото им се иска да признаят.

154

Всичко е точно...

преди 6 години

Театърът е успешен. Парите са оправдани. Военният бюджет ще бъде увеличен. Лобистите на военно-промишленият комплекс няма да гладуват. Корупцията във властта на запад ще си върви, а глупавият данъкоплатец с промит мозък ще плаща.

153

Анонимен

преди 6 години

Дончооо,с Тея умни ракети ще пропадане сделката със Саудитска Арабия май...Не се чуди, защо утре арабите ще почнат да купуват руско оръжие.

152

Анонимен

преди 6 години

BAI DON4O KOGA CHE UDARICH I KIM4O,AMA TE E STRAH

151

cazzo duro

преди 6 години

До AnonНе си прав. Току-що урвта Захарова "потвърди на брифинг" , че са "свалени" 146 броя ракети от 103 изстреляни. Нямам причина да не и вярвам. Ххахаххааааа!

150

Драйвър

преди 6 години

Само да не започне скоро да се оплаква Тръмп, че разни терористи му "туитват" чрез разни атентати на американска земя. Защото едно е ясно, че такава агресия не остава безнаказана и без последствия. Руснаците са им най-малкия проблем. Членовете на почернените сирийски семейства, ще им отвърнат рано или късно, а от това отново ще загубят най-обикновени невинни хора.

149

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПартизанската война си продължи и Ирак избиха 100 хиляди американци и имаше и 200 бг жертви, които се крият като заклани.

148

Anon

преди 6 години

Сирииците свалили 70 от 100те ракети... ама не били ги свалили а видяли, и не били сирийци ми били руски специалисти. Единственото им оправдание е че сигурно са били пияни. Всъщност това не било оправдание а бонус защото ако са били трезви нямаше да видят нито една. Банда комици са руснаците и пропагандната им машина- пародия... хайде сега руски джуджета пишете минусите и бегом в Раша за по- добър живот... lol

147

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че Ким Чен Ун, няма да прекрати ядрената им програма, след снощната заря!

146

Анонимен

преди 6 години

Ракетен удар тогава и по американската и турската армия щом е правилно, а пък химически било забранено и недемократично.

145

Стоян+

преди 6 години

Нова ТВ се *** с русофобията си днес, удари дъното с политич6еския труп Асен Агов...

144

Анонимен

преди 6 години

Буш обяви успеха на мисията само шест седмици след началото на американската инвазия там, но войната в Ирак продължи още много години и той бе критикуван за тези си думи----------------Войната не продължи още много години защото нямаше вече легитимен противник . Войната свърши тогава Установяването на мира започна тогава.

143

Пешо пише

преди 6 години

Продължение 153да не забравяме, че тамаховките са по лиценз на г-н Вернер, който малко понапудри самочувствието на САЩ, че голям срам и резил. Могат да направят атомна бомба, но не и ракета.

142

Анонимен

преди 6 години

Русията какво ЩЕ направи? ЩЕ ЩЕ ЩЕ щеше да направи, ама само замириса силно на човешка тор.

141

само да спомена

преди 6 години

, че тезата за " 70 свалени ракети" я има само в руската пропаганда.