19

АТАКИСТ

преди 6 години

до 16 Япония няма къса памет! Япония има големи чупки в кръста в поза "задна прaшка в изправено положение" към евача си САЩ. Още след тези две бомби им се нaгъзиха дръпнатите, та до ден днешен!К'во те учудва ?

18

Анонимен

преди 6 години

Ха така облъчването нека да продължава с пълна сила. Васке, Васке много елементарно бе душа!

17

Българин

преди 6 години

Страната на справедливостта? Това не е ли да отиде ОЗХО на място и да види има ли следи от химическо оръжие? Западът трябва да бъде подведен под отговорност за заличаване на доказателства и използването на оръжие без причина.

16

Анонимен

преди 6 години

Японците са луди след като ядоха мармалада на янките да ги подкрепят.

15

Ф.С.В.

преди 6 години

Поколенията които видяха с очите си УЖАСЪТ НА ВОЙНАТА -УМРЯХА! Явно новите поколения са много самонадеяни и глуповати - Това не е компютърна игра !! Третата Световна ще бъде меко казано УЖАС - Втората Световна нямаше такива чудовищни оръжия -Сега ги има! Третата Световна ще е бърза - Не повече от няколко часа и няколко милиарда хора ще лежат мъртви на тази Планета- заради глупоста и тъпотията на двайсетина "ЛИДЕРИ" Народите трябва да се борят за МИР- Да свалят Правителствата си ,желаещи ВОЙНА!

14

Анонимен

преди 6 години

Япония има къса памет.Забрави Хирошима и Нагасаки.

13

За мир!

преди 6 години

Дреме ми за руснаци и американци. Да си заърлят бомбите в Америка, Канада и Япония - нямам нищо против, но да не ни месят нас в Европа.

12

Анонимен

преди 6 години

Е, и България най-вероятно ще припее на този хор!

11

до боби

преди 6 години

Мyрзилкo, я се скрий че си направо смешен като се правиш на експерт...На всички ни е ясно че другаря ти кaгебист *** лъже като за световно. Като го обичаш толкова ходи емигрирай в работническия рай и по лижи гъзa по цял ден. Писна ни руските рептили да "освобождават" и тн. достатъчно години им сърбаме попарата. Вън на всички руснаци от България

10

За мир!

преди 6 години

Ние трябва да излезем на улицата на протест за мир и да покажем, че не сме съгласни да сме пушечно месо- ние и нашите деца. От нас зависи!

9

Анонимен

преди 6 години

Преразпределението на капиталите ще завърши с гръм както винаги.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези ни готвят нова касапница!Кръвта, която ще леят, ще е нашата кръв!

7

Боби

преди 6 години

Хора я помислете1. Асад ще отпразнува победата си в Гута като тероризира терористите и местните хора с един бидон с химическо оръжие(СМЕХХ)2. Намериха Актьорите на Белите каски които разказаха за ФЕЙК атака, Местните останали в Гута не знаят къде е била хим атаката3. САЩ, ВБ и ФР атакуват цели където трябва да има хим оръжие в Дамаск и там ракетите пробиват ПВО и поразяват целите - Няма химическо заразяване в Дамаск - тоест там няма хим оръжие4. ОЗХО днес трябваше да прави проверки

6

1984

преди 6 години

Войната е мир!В това време ни върнаха слугите на парите.

5

Анонимен

преди 6 години

Съмнявал ли се е някой, че мажоретките няма да подкрепят отбора?!

4

Анонимен

преди 6 години

Под обикновенните хора ,ако имаш предвид диктатора Асад и руснаците ,тях никой не ги пита.

3

Анонимен

преди 6 години

Меркела съвсем се е побъркала. Тези не разбират ли, че от една война развитите държави най-много ще загубят? На мужиците в Сибир или на баварците ще им стане по-лошо? Какъва глупост!

2

Анонимен

преди 6 години

Баницата Сирия е апетитна хапка, която великите сили на деня ще си разделя, а това са: Башар Асад, Турция,Русия и Западните съюзници.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо не питате обикновените хора дали "одобряват"?