89

Трак

преди 6 години

Пука им на руските олигарси за народа.От десет щели да имат пет милиарда , боли ги , а че обикновения руснак ще гладува е проблем на Европа.

88

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 85: Защо Русия и Китай заедно? Защото запада сам ги тласка към съюз с недалновидната си политика. Санкции и провокации, търговска война и т.н. Няма как да не се обединят срещу това. ....Тласкат ги ама другия път. Като са заедно защо китайците си държат парите в западни банки и инвестират в американски облигации, а не в руски? Просто на руснаците им се иска да са заедно, но Китай си играе за себе си. Когато му дойде време просто ще ги погълнат...

87

Анонимен

преди 6 години

До Предложение 79Предлагам Българя да изгони всички руски дипломати, да спрем визите за руски туристи и да спрем да купуваме руски газ и нефт - така ще изолираме Русия и ще я поставим на колене!.Абе една птичка пролет няма да направи, ама цяло ято ...Винаги на търговеца слаботомо му място е ... просто като не му купуваш...

86

До тъпан 81

преди 6 години

И ако не е в юани не ти го внасят ли?

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Слава на Русия и Владимир Путин. Долу краварите..Краварите какви са ти?А В.В.П какъв ти е?Е тогава що взимаш отношение ?

84

Анонимен

преди 6 години

"... това не е езикът, който трябва да се държи с Русия", заяви Лавров".Много заплашителна агресия, продължаваща във външнатата политика от 5 години насам.Много агресивна стана тази държава, превърнаха са в Империя на Злото в буквален смисъл. Прав се оказа покойният Гейдар Джамал ,(философ, писател, теолог), когадо преди 3 години казваше, че желанието на Русия е просто - искат да я признаят "за играч" и заради това, те я готова на всичко, вкл. и да замести САШ като световен жандарм!

83

Българин

преди 6 години

Мачкай, Влади!

82

До Келеме75

преди 6 години

Позна от там ми Вноса!!

81

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 85: Защо Русия и Китай заедно? Защото запада сам ги тласка към съюз с недалновидната си политика. Санкции и провокации, търговска война и т.н. Няма как да не се обединят срещу това. Хан Крум го е казал, според преданието: "Като не щеш мира...."

80

Еднозъб ром

преди 6 години

Москва никога няма да се огъне...,защото тука сме тапи, но упорити yшанки!

79

PD

преди 6 години

Света е на път, да издигне далаверата и печалбата над правото и закона. В този порядък, няма да има никаква икономика, а беззаконие, което ще разруши много от обичайно приетите за даденост благини на цивилизацията. И интересно, след като мога да си направя труда да чуя на живо пълните изказвания на представителите на световните лидери, защо в свободните ни медии, преразказ с елементи на разсъждение, е популярна форма за информиране на публиката?Предсказвам! скоро пак ще обърнат плочата.

78

Анонимен

преди 6 години

До Юнал Джемиловза да гладуваш бе***

77

Анонимен

преди 6 години

Тя и българия не се огъва пред рекета на Кремъл,плаща си го редовно,за това и селяндддурите са деградирали и се трепят по гаистралите и пешеходните,толкова деградирали ,че избиват и децата си във катастрофи

76

До тъпан 81

преди 6 години

При теб топлото от юаните ли идва?

75

Анонимен

преди 6 години

Какво ще противопоставят на Русия и Китай, взети заедно? Рано или късно ще трябва да преговарят.....Защо автоматично поставяте Русия и Китай заедно като съюзници? Рано или късно антагонизъм между тях ще ги превърне във врагове. Естествено, драконът няма да се затрудни никак с мечката когато му дойде времето.

74

Анонимен

преди 6 години

Русия намя да се огъне защото дрънчиплясковците по мизерно от това няма на къде да живеят,поркат си одеколон и не им дреме,та деградирала бедна нация със какво ще я плашиш? То не е като във загнилия запад да свалиш почасовата ставка на работника от 14 евро на 8 евро на час

73

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Москва никога няма да се почини.., защото тука сме тапи но упорити yшанки!Знаете си съдбата у ...гьола!

72

До Келеме75

преди 6 години

Защо при теб топлината от къде идва?

71

Юнал Джемилов

преди 6 години

Аз обачи искам да попитам защо аджаба вече ниаколко дена няма новини за Турция?

70

ognyanz

преди 6 години

Светът вече не е еднполюсен. На запад е добре да свикват с това. Днес ще експулсират посланици. Ще им върнат техни. Утре какво: ще запорират сметки на някой и друг руски новобогаташ. А след това? Какво ще противопоставят на Русия и Китай, взети заедно? Рано или късно ще трябва да преговарят.