134

Поради что се срамиш

преди 6 години

Отговорете на въпроса на Паисий!!!!

133

Анонимен

преди 6 години

Турковете само се ежат, но който хи е хванал ги е бил като маче у дирек. Руснаците 7-8 пъти. Ние при Освобождението сме ги направили пияни калинки. Днес ги трепят кюрдите и то здраво. Ще започнат и сирийците, защото искат да заграбват техни земи.След това високотехнологичния Израел. И кой ще победи? Като си опоска икономиката, войната иска огромни пари, с кого ще се бият, с Гърция? И накрая Истанбул ще бъде разделен като Берлин, най-доброто за турците..Пак сънуваш просо, събуди се кокошче!!;)

132

Анонимен

преди 6 години

Турците не са развивали науката, но днес много добре се ползват от научните достижения на Запада! Излиза, че някой движи прогреса, а други ползват достиженията!За какво да си напрягат ума.Клас консуматор, а който иска да работи до припадък! Задачата е да се развъждат, а другото идва от бог.

131

Анонимен

преди 6 години

Турковете само се ежат, но който хи е хванал ги е бил като маче у дирек. Руснаците 7-8 пъти. Ние при Освобождението сме ги направили пияни калинки. Днес ги трепят кюрдите и то здраво. Ще започнат и сирийците, защото искат да заграбват техни земи. Иранците всеки момент ще ги издърварят. След това високотехнологичния Израел. И кой ще победи? Като си опоска икономиката, войната иска огромни пари, с кого ще се бият, с Гърция? И накрая Истанбул ще бъде разделен като Берлин, най-доброто за турците.

130

Анонимен

преди 6 години

Ами, диваците! Дивото е по жизнено и оцелява! А вие българите нито сте диви, нито сте питомни.Едно нищо и то минало!

129

аз

преди 6 години

Турците не са виновни, че вие не ставате като общност! Тук там имате някоя по интересна индивидуалност, която отдавна е емигрирала и поколението и не говори и не ще да говори български! Тук е останал Боко Тиквата да ви командва и да се дуе като папуняк!

128

до Анонимен

преди 6 години

И сега политиката на Турция е същата - дивашка.----------А, нашата държавна политика каква е, как бихте я оценили?- най-ниска раждаемост- най-висока смъртност- най-висок ръст на имиграция- най-бедната държава членка на ЕС- растящ ръст на насилие и агресияи т.н. и т.н.

127

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига си изопачавал всеки коментар на българите, които говорят истината с аргументи и факти! Не стана ли време да се дупиш на килимчето в джамията?! Бягай, че ще ти заемат мястото и виж на коя страница си от Корана. :) :) :)

126

Анонимен

преди 6 години

Смея се на туркофилите от сърце! Като са били толкова силни, защо не ни владеят и до днес? Защото са живяли във феодализма, не са развивали науката, грабили и плячкосва ли. България се разделила на 3 царства и ги превзели. Когато започва Руско-Турската война, защо ви бият както си искат, руснаци и българи? Защото има славянския дух и омразата поради геницида, разпада на феодализма, примитивизма на турските управа. И след като Руснаците ги разбиват,от тогава само войни със съседите. Прогрес няма.

125

Анонимен

преди 6 години

Но умствено никога диваците не могат да постигнат нищо.Ще си останат същите животни, и ще се гордеят с това....Това обяснява положението на България.

124

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам жена!!! :)...Няма и да имаш

123

Анонимен

преди 6 години

А как и колко ще се развиваме оттук насетне, ако не ни се бъркате, ще е много по-бързо отколкото когато съжителстваме....Ами нали си много умен, защо позволяваш да ти се бъркаме?

122

Анонимен

преди 6 години

Прочети българската история, ако можеш да четеш и не пиши глупости против българите! :)

121

Анонимен

преди 6 години

А вие великите българи защо сте позволили да ви владеят тези пехливани и изобретатели на мазните борби! Може да нямат физик и матемаик, но владеят ли ви - владеят ви! Тяхно ли е бъдещето - тяхно е! Тяхна гордост и ваш срам е, че потомците на момите отведени в харемите и на еничарите се наричат турци и се гордеят с това. А вие само мрън - мрън, превзехме Одрин! И като сте го превзели, къде е сега? Факт!Колкото да подгонят населението през 1913 г.

120

Анонимен

преди 6 години

С една гънка са и тя не е мозъчна. :) Цял живот се учат да сричат измисления Коран, пълен с глупости. :)

119

128

преди 6 години

Ами вие българите до края на 18 век не сте знаели, че сте имали държава, бе! Ако имало някой по свестен българен да носи панталони и да не е напълно подивял, сам се е гърчеел и самите българи са го наричали грък! Кир Михалаки, кир Аристиди, кир Мавриди, кир Димитраки...... Гръцки и сръбски архиви са пълни с тонове документи от средновековието, а България какво има - нищо! Една две хроники и те се намират половината в Лондон, другата половина в Рим!

118

Анонимен

преди 6 години

500 години ни владели и "развили"??? Цели 5 века!!! И с какво са ни развили? С лукума и баклавата, с ибрика и шкембе чорбата? Едно ми посочете с което са показали прогрес. Няма. Клали и избивали, грабили и изнасилвали. Геноцид. Избили 1.5 милиона българи, през 1913 са избили 1.2 милиона арменци. Избивали и избивали, палили и плячкосвали. И с това ли се гордеете бе ***? Дайте един физик, математик, учен, един поне!Няма. Космати дебелаци с дебели ханъми, които освен пръдни нищо не произвеждат.

117

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам жена!!! :)

116

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера какъв проблем имате!??! В НАТО сме заедно с Турция и на това се основава нашата сигурност! Факт!

115

Анонимен

преди 6 години

Това, че Борисов се среща с Ердоган, нищо не значи! Стойте си у вас и си общувайте с останалите мюсюлмани.