31

Анонимен

преди 6 години

Лондон знае къде е произведена отровата за Скрипал...е, как няма да знае?Нали центъра за разработване на отровата е в Солсбъри, на десетина километра от мястото на отравянето на Скрипал.Освен това, оказа се, че имат възможност и да го отровят, защото имат от отровата.И кой има най-голяма полза от торавянето му - англичаните. Спират да плащат на вече ненужен агент и си правят политика от смъртта му.Това е нещо, което се повтаря в Англия от столетия.

30

Анонимен

преди 6 години

Как сега да поискаш от англичаните 5 милиарда за брекзита като те ни отварят очите и са ни лидер, нали? ЕС трябва да им плати 5 милиарда и да ги остави безплатно на общия пазар!

29

SpaceX

преди 6 години

29 Не не знам , няма как да знам , но знам че Америка е правова страна и службите и действат според закона , а ако не спазват закона има достатъчно институции в Америка които да ги накарат да спазват закона и стандартите.

28

Боби

преди 6 години

До СвободниятДа си го кажем в прав текст - Висококвалифициран спец Химик във достатъчно добре оборудвана лаборатория на базата на публикувани документи може да произведе необходимите 10-20 грама ОТ КАКВАТО И ДА Е ХИМИЧЕСКА ОТРОВА за да се направи ТОЯ ЗУЛУМ(Провокация според някои или Атентат според други)Какво може да се установи от Скотланд Ярд и ОЗХОКакво в веществото Каква технология е ползвана (ако има 2-3 начина за синтез)Време за деградация - време на производствоТолкова

27

Морски

преди 6 години

Англичаните са долни хора.

26

SpaceX

преди 6 години

25Русия да се извини за това че отрови Цар Борис и Георги ДимитровИнтерсено защо ли БСП мълчи за техния човек

25

така ли

преди 6 години

Може да поровите в нета за разследването на Диляна Гайтанджиева - секретните биолаборатории на Пентагона. "Най-страшното е това, че в Портън Даун са били извършвани тайни експерименти с хора, граждани на Великобритания."Или пък това от Independent:"Porton Down: Investigation 'now looking into 45 deaths'By Chris GrayTuesday 1 August 2000 23:00 BST"Има още много инфо, но трябва да си обективен, за да го напишеш, а не да цитираш спуснато отгоре.

24

SpaceX

преди 6 години

22 В случая не е важно защото американци не са тровили никого на английска територия

23

Анонимен

преди 6 години

Русия да се извини за хилядите мръсотии, които е направила на България! Щото както е казала Ванга, Русия от България е създадена и от България ще бъде затрита.

22

SpaceX

преди 6 години

24 Кое е смешното След като сочат с пръст значи знаят, но няма на теб да ти кажат подробностите

21

Анонимен

преди 6 години

Между другото САЩ имат над 20 лаборатории за производство на химически и биологични оръжия само в Европа. Дори наша журналистка пише за тях. Но това не е важно, нали...

20

Анонимен

преди 6 години

За пореден път света видя истинското лице на терористична Русия. Русия е убивала и в миналото, убива и днес, ще убива и в бъдеще. Кочинатаа си е кочиина.

19

Анонимен

преди 6 години

"смятат, че знаят"ХАХАХА, колкото повече се изказват ингилизите по темата, толкова по-смешни стават!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

До до 16Що тъй никой не разбра къде е тая лаборатория, само ти?!-----Ще ти дадат и точния адрес, а ти тичай за пицата.

17

ха-ха-хакер

преди 6 години

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, с висока степен на вероятност, че предполагаемата отрова е произведена в... (мястото е тайна и няма да го съобщим!)

16

Анонимен

преди 6 години

Няма кой да вярва на руснаците в нормалния свят...

15

до 16

преди 6 години

Що тъй никой не разбра къде е тая лаборатория, само ти?!

14

Анонимен

преди 6 години

Само ден трая радостта на *** :)Нов удар, с доказателства. Даже точната лаборатория им посочиха а сега чакаме Жужи да я изпари с ядрено оръжие.

13

Анонимен

преди 6 години

12 Е не е Правда

12

реконтраадмирал

преди 6 години

The Times: Установиха къде е произведен Новичок. В руска свръхсекретна лаборатория с кодовото име Porton Down.