212

ПлевнофобГрадинарски

преди 6 години

Драго Недоразуменийце:1.Руси държат 380 000 имота в БГ-плащат данъци и ПОТРЕБЯВАТ туризъм2.Газ и ядрено гориво захранват икономиката и ни топлят г-ъ з-а(ти за това ли ще се жениш)3.Западните инвестиции спряха,ЕС спира парите есента,бизнеса ни е задлъжнял до ушите и де факто е собственост на банки и фондове4.Пазар за нашите стоки има,ако продаваш без печалба5.Свършихме работниците6.Изтупахме чувала7.Мафията управлява!Байпас на политиката на БГ!Време е да погледнем и на другата страна !

211

к

преди 6 години

До СвободниятБългарския Президент трябва да е свързан с Българския Народ и с България, а не с "немски инжеститори", мутри като Иво Прокопов и тъмни конспиратори като тези от приятелския кръг "Глобална България" !

210

sity 40

преди 6 години

Пълни безделници!

209

Свободният

преди 6 години

Ако не беше успял строителен предприемач построил Бизнеспарка в София може би нямаше да бъде забелязан за да стане Министър и после ако се беше провалил като министър може би нямаше ББ да му предложи да се кандидатира . Разбира се можеше Росен Плевнелиев и никога да не стане политик Можеше и като Президент да не провежда такава пробългарска линия и да защищава примерно руските интереси и тогава може би щеше да има втори мандат НО ТОЙ РЕШИ ДРУГО и аз съм с него . За това е моят Президент .

208

х

преди 6 години

До Анонимен"Това беше преди да е сънувал че някога ще става Президент"а ако Пантофльо не беше свързан с Иво Прокопов и с "немските инвеститори" дали щеше да стане президент - ти как мислиш !?

207

Анонимен

преди 6 години

Росене, не чети прогнозата за времето, а виж какво пишат хората за тебе. После като искаш, пак се изказвай.

206

Анонимен

преди 6 години

221 Опитваш се нещо да напишеш ли , не ти се получава

205

ЕВО

преди 6 години

Плевна,плевна,по-добре в студен мир,отколкото.като теб в студен свят!Няма да го рзбереш,не се напъвай!Ти така и много други работи не разбра.

204

Анонимен

преди 6 години

214 Написал си пълни глупости в стил Пеевски медии

203

Анонимен

преди 6 години

До PilotСпециално Бизнеспарка в Младост не бих казал че мяза на гето а точно обратното. А той му е строителят

202

Анонимен

преди 6 години

До хта това е вярно, а ти запита ли се каква работа има Българския Президент с "немски компаний инвеститори"-----------------------------------Това беше преди да е сънувал че някога ще става Президент

201

Анонимен

преди 6 години

216 Как да е никой до гроб е Президент макар и вече недействащ Ти си никой и до гроб ще си останеш никой а той не е никой

200

Pilot

преди 6 години

За какво хо дават изобщо по телевизия и медии като той е никой ! Да сме говорили как живеят руснаците , а ние как живеем и колко останахме ! Този ще си вземе меркантилната ..... и ще бяга да слугува на господарите си , а хорицата дупе да им е яко , но ние сме си виновни, че такива не са в затвора ами презастроиха София и я направиха гето !!!

199

х

преди 6 години

До Анонимен"Росен е свързан с немски компании инвеститори"та това е вярно, а ти запита ли се каква работа има Българския Президент с "немски компаний инвеститори"ако беше свързан с "Руски компании инвеститори" пак ли така щяха да му се радват на запад а "немските компании инвеститори" са свързани с кръга "Глобална България" а не с това овчарче - то е просто лицето а истинската власт никога не е на показ !

198

х

преди 6 години

До Анонименпарите на Пантофльо са от Иво Прокопоф !Пантофльо е момчето за всичко на приятелския кръг "Глобална България" към който се числи и мутрата Иво ПрокоповБизнеса им е да разпродават и крадът Родината !!!

197

Анонимен

преди 6 години

217 Известните политици по света не са на твоето виококомпетентно мнение

196

АНОНИМЕН

преди 6 години

Я ВЪРВИ ДА СЕ СТЯГАШ ЗА СВАТБАТА СИ ВМЕСТО ДА ЛАЕШ. НЕЕ ТИ Е ДАДЕНО ОТГОРЕ ДА СИ ДИПЛОМАТ.

195

Анонимен

преди 6 години

214 от предприемаческа дейност , строител е , отиди в Младост и виж какво е построил

194

Анонимен

преди 6 години

Този Урко пак дойдя,Този Урко пак цъфня,Да си гледа Диесии в политиката дан се миеси.

193

к

преди 6 години

До Анонимен"Роската е паралия"а ти запита ли се от къде това бедно овчарче натрупа пачки !?от Президентската заплата ли !?и защо Пантофльо никой не го разследва за награбетото и за неплатени данъци !?