229

До надежда

преди 6 години

Не знам кой е американофил, ама всички комунисти изпратиха децата и внуците в Америка / с откраднатите от раята пари/ и НИТО ЕДИН - в Русия!!!!!!По големи подлеци и *** от българските комунисти - НЯМА!

228

Анонимен

преди 6 години

Призовавам троловете да пишат по-активно щото в скоро време ще ги гонят...

227

Анонимен

преди 6 години

До няма д а станеО, ти ще я опазиш а

226

там му е мястото

преди 6 години

Както казва Жириновски: 2 ракети и Англия няма да я има. Борисов се страхува за опърпаната си кожа и се врътка насам-натам, но никой няма да му помогне, когато го помете народната любов. Тръгнал е по акъла/предварително се извинявам за следващите си думи, на две бездетни лелки и един геронтофил - изборът си е техен/, на пияндето Юнкер, на дъртия коцкар Жозеф Дол, пускащ ръка на Фандъчката, а тя чинно стои, на поляка Туск, който генетично мрази руснаците и къде ще стигне-най-много до Сретан

225

Анонимен

преди 6 години

Докато ЕС обмисля санкции срещу тирана Лилипутин, то Бойко обмисля увеличаване на "данък пРосия"...

224

КОМУНЕ

преди 6 години

Ние сме на страната на Русия....но и със пистолет на тила не отиваме в Раша ...нас ни е по - интересно на Запад !

223

Анонимен

преди 6 години

Режимът на путин след масови убийства и атентати най -накрая настъпи мотиката .Сега ще видят къде сер--т гладните...

222

няма д а стане

преди 6 години

До Анонимен 227 е защо да ви оставяме такава хубава страна като нашата , за няколко дена ще я продадете за някой друг цент, я на САЩ , Канада , петролни и всякакви подобни компании

221

ха-ха

преди 6 години

Че защо и ние трябва да гоним руски дипломати бре Борисов? Това не е актуална тема за нас, нито за държавата нито за нацията! Не беше нужно даже да го споменаваш.

220

Анонимен

преди 6 години

Тикваров се чуди накъде да се нагъзи. Смее ли да изгони руските дипломати, а? И защо да ги гони? Не са му дали Новичок, оставили са го жив, но не го бръснат и за 5 стинки. Тръмп не ще да го види изобщо. Той му се моли от Декември за среща но няма да го огрее, заради корупцията и бедността. Горкия чичка, милиярди открадна от нас, по-умен не стана. Стана по-алчен и страхлив. Не за нас а за себе си. Щото стане ли нещо и властчицата му сладка отлита. Подигравка с България е да ни е премиер.

219

мдаааа

преди 6 години

До Анонимен 223В случая агресорът е Великобритания / най-вероятно по поръчка на САЩ /, и ЕК-то С две думи , не може да сме солидарни с тях , според това сам си написал

218

Анонимен

преди 6 години

До надеждаЕ защо така бе човек - на вас ви е по-лесно - братската Русия е по-близко и по-бързо ще стигнете

217

Анонимен

преди 6 години

Баце, нали сме отличниците на ЕС, какво чакаш? Гони!!!!

216

надежда

преди 6 години

Няма ли най - накрая САЩ да махнат визите за БЪлгария , че всичко що е американофил и българофоб , да заминава натам . Така ще може , ние нормалните хора да заживеем по-спокойно в родната си страна

215

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗа Русия и да ме молят не тръгвам, така че визата и 2000 да е все ми е тая. А на вас ?

214

Анонимен

преди 6 години

Я да не се върти като калайджия! Стига тъкане на два стана! Ние сме член на НАТО и ЕС и трябва да сме солидарни срещу агресора. Стига с това слагане на руската сатрапия. Айде бойко го държат за топките , ами и Радев /върх. главнокомандващ / един алкохолизиран поп му бие чембери. Време е да се разрине тая тълпа от руски агенти в България.Я що псетор се е навъдил и консулства.

213

Анонимен

преди 6 години

До ЕдинКак не разбра, че не те искаме?вие пък кви сте бе? Аре чемодан, вакзал, масква

212

Анонимен

преди 6 години

Ние трябваше да изгоним посланика още на 3.3 когато заедно с цигарения контрабандист гундяев извършиха терористична атака срещу президента на България.

211

Един

преди 6 години

Баце, не ми говори за гонене. Два пъти те гоним, ти пак се връщаш. Как не разбра, че не те искаме?

210

Анонимен

преди 6 години

До Жеко куршума 210Голямо зомбиране от страна на USA, Запада, Сорос, фондации и каква ли не пропаганда. Насаждат усещането, че като чуеш Русия да асоциираш война. Долна работа.да ти кажа, май нямат нищо общо сорос, морос и западняците.човека зад високата порта сам си го направи това отношение - от 5 години дрънка с оръжия, че даже и го прилага.така ли е, или това не е истина? аз това виждам отстрани.