54

Червена тиква

преди 6 години

"Братя ПАТРИОТИ спомнете си предизборните си обещания които ни давахте...."Още един гьон

53

пак за планЪТ

преди 6 години

Цру?Значи. И що се интересуват колко бързо мрем?Защото имат задача?Ами справят се добре. Браво . Ще съдействаме активно на нашите през океански приятели. Ще мрем по план.

52

Анонимен

преди 6 години

През комунизма другарите умишлено увеличиха некачествената част от населението, а сега тези поколения измират, като се увеличава качествената част от населението - художници, лекари, архитекти, музиканти, тежкари, баровци, аристократи.

51

притеснен

преди 6 години

До AndroПръскат от небето със самолети вредни химии.

50

Червена тиква

преди 6 години

В парламента докато маат кифтиета и суджутци, един излиза и чете писанията ви тука и всички дружно се смеят.Офтсииииииииииииииииииии!!!

49

Andro

преди 6 години

Всички само мрънкат, но който иска био зеленчуци - да си вземе една къща и да си ги гледа на село! Ядем турски и гръцки зеленчуци, а турците и гърците какво ядат? Високата смъртност се дължи на тютюнопушенето (на челно място сме в Европа) и на замърсяването в градове (имаше статистика от миналата година - на девето място сме в света!). На челни места сме по ракови заболявания! Спрете да пушите! Спортувайте! Не си купувайте 20 годишни коли и спрете да горите дърва и въглища! 21-век сме все пак!

48

Анонимен

преди 6 години

ЦРУ отчита като успех демографския срив в България. Интересна територия с ненужно население от гледна точка на САЩ.

47

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, без паника. След няколко години ще спрем да намаляваме и ще започнем да се увеличаваме. В момента се изчистваме от русофили и комунисти, тоест нормалните българи и сега се увеличават, но цялостно населението все още намалява защото изчезват комунистите и русофилите със светкавични темпове.

46

мачу пикчу

преди 6 години

Братя ПАТРИОТИ спомнете си предизборните си обещания които ни давахте....

45

АНТИ

преди 6 години

Боже, спаси българите !

44

бири

преди 6 години

Сталин го е казал.Капитализма е упадък.Пример *** при бедния да те нахрани.А при богатия като отидеш,ще те научи на мръсотииТака,така. Изхранил той Сталин 40 милиона руснаци и украйнци. Така ги изхранил, че на некроканибализъм го обърнали. Дайте ни Сталин да ни "изхрани" и нас.

43

Трак до лъжеКОМУНИСТ

преди 6 години

Ти понеже беше там и сега ни разказваш от първо лице.Айде стига сте лъгали.Народния съд го направиха руснаците и най подлите българи.Истинските комунисти дойдоха след това и те нямат нищо общо с зверствата на сталинизма.

42

българина

преди 6 години

само ще в кажа че от 1878 г до 1946 нарастваме от 2 млн до 6 млн и то с три войни! от 1946 до 89 от 6 на 9 млн, от 90 до сега минус 3 млн!!!! като последните 10 г са Гражданите за Еничарство на Република България, турция иска части от България, *** от 300 хил станаха 1 млн, има три турски партии, има 100 фондации на сорос цру мит и мосад, само не и БЪЛГАРСКИ! армия 18000 души реЛно! оръжие само ловнИ, ДАЛИ НЕЩО НЕ Е СБЪРКАНО ГЕНЕРАЛНО! ЩОМ 16 МЛРД никой не ги търси?

41

разберете го

преди 6 години

От ***.по хубаво няма.Там е истината.Демонокрацията,разбива държави,и съдби

40

КОМУНИСТ

преди 6 години

НЕ СМЕ ИЗБИВАЛИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА, ИЗБИХМЕ УБИЙЦИТЕ НА ВАШИТЕ ДЕДИ, ИЗВЕРГИТЕ КАТО ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТ, ТЕЛЕВИЗИИ И БАНКИ. НЕ ГО НАПРАВИХМЕ ДО КРАЙ, ПРОСТЕТЕ НИ. ВЕНАТА СИ Е ОБЩА, ЗАЩОТО ПОЗВОЛИХТЕ ДА ВИ ЗАЛЪЖАТ И ОЩЕ ГО ПОЗВОЛЯВАТЕ. НЯМА КОМУНИСТ КОЙТО ДА ВИ Е УПРАВЛЯВАЛ ОТ 89ТА ГОДИНА НАСАМ. ОСВЕН МОЖЕ БИ ЖАН ВИДЕНОВ КОГОТО СМАЧКАХА

39

Анонимен

преди 6 години

Докато спорите кой от Герб и кой от БСП, същите тези ви стягат примката.

38

да

преди 6 години

Тоз професор ако го питаш,колко розови домата е произвел тази година,най вероятно ще ти каже,че той е избран да ходи с костюм и да ръси мозак,не да копае на село.Ако го питаш дали си е пратил децата да учат земеделие и да живееят на село,най вероятни ще ти каже че ги пратил у Софията.Че така е цялата работа,всеки вика нещем гмо,иска ми си истински домати,ама никой не отива на село.

37

Анонимен

преди 6 години

Руският Нефтохим ни отвлича 2-3 милиарда всяка година. Дедесарите-4-5 милиарда на година. КТБ на тримата шишковци-5-6 милиарда. Данък пРосия-2- милиарда, ЗА АЕЦ Белене-1,5 на Раша. Като сложим чертата-14 милиарда. Ха сега го разделете на бълг. граждани. Има пари и прелива, ама има пари за гепене, а не за народа.А еврофондовете-мафията ги "усвоява "на 80 %...На тоя фон подаръка на Шкембе войвода от 80 милиона на руснаците си е жива подигравка...

36

Анонимен

преди 6 години

борисов ни довърши !

35

Анонимен

преди 6 години

Сталин го е казал.Капитализма е упадък.Пример *** при бедния да те нахрани.А при богатия като отидеш,ще те научи на мръсотии