94

Aide ve

преди 6 години

Ne moi da badi

93

KOSTAS LINKE

преди 6 години

ГРЪЦКИТЕ ВОИСКИ (ЕПИРОСИ, ВЛАХИ, АНДАРТИ-МАКЕДОНИ И РЕДОВНАТА АРМИЯ )-- БЯХА САМИ СРЕЩУ ЦЯЛАТА ОСМАНСКА И НОВО-КЕМАЛСКА АРМИЯ + ПОМОЩ ОТ СССР = 3 МИЛИОНА ПУШКИ, ЗЛАТО И РЕСУРСИ НА ВЛАКОВЕ ОТ ЛЕНИН И МАСКВА ОТ 1920, 1921 И 1922 Г. ....+ ИСЛЯМСКА АЗИЯГРЪЦКАЪТА РМИЯ НЕШЕ 1 КЪМ 6 СРЕЩУ ВАРВАРИТЕ ИСЛЯМО-ТУРКИ И ПОЧТИ ГИ РАЗБИХМЕ..НО НИЩО, ДРУГИЯ ПЪТ ЩЕ СЕ ВЕЕ ЗНАМЕТО НА МАЙКА ВИЗАНТИЯ : ЖЪЛТО-ЧЕРНИЯ ОРЕЛ НАД МАВЗОЛЕЯ НА ПАМАКА-МАСОН И ЛЮБИТЕЛ НА МАСТИХАТА И УЗОТО : МУСТАФА КАМАЛ , В АНКАРА .

92

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 6 години

България винаги ще живее и винаги ще я има. Недей бери грижа за България. Ние сме надживявали и Византийската империя и Османската империя. И по-лоши времена сме преживявали, но винаги ни е имало. А Турция и сега си е ромска държава. Турците са араби.

91

Анонимен

преди 6 години

Когато враговете на България (САЩ и турция) се трепят един друг винаги е празник за мен. .За сега от това"трепане" си изпатиха само твоите приятели кюрдските терористи. Дали ти няма да си следващият?

90

Анонимен

преди 6 години

До ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯТя ще живее докато има българи... Като останете малцинство вече в нея ще я кръстят Горен Р о м и с т а н!

89

Анонимен

преди 6 години

А после и Ирак..От една седмица аскерът с пешмергите чистят и в Ирак.

88

Анонимен

преди 6 години

Показателно е че двата най-верни съюзника на мутантите ще поставят началото на края и на ес, и на нато!...Жалко, че няма да го доживееш този край...жалко за теб.

87

Анонимен

преди 6 години

Ако половината българи са с акъла на Су, та то е нормално, да са последна дупка на кавала!

86

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

преди 6 години

Когато враговете на България (САЩ и турция) се трепят един друг винаги е празник за мен. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

85

Ottoman RETURN

преди 6 години

Сега е време да се чисти Манбич. След това целия сирийски регион от терористите. А после и Ирак.

84

Анонимен

преди 6 години

"Грам не ми пука за турция."Да не ти и пука... На теб да ти пука за изчезващата ти нация...

83

до 77 от славянин

преди 6 години

Не се и налага да правя друго, само да се радвам и да гледам сеира на анадолците и мутантите! Показателно е че двата най-верни съюзника на мутантите ще поставят началото на края и на ес, и на нато!

82

Оттоман емпайр

преди 6 години

То е ясно, че САЩ и Европа доставят от 35 години оръжия на терористичната групировка ПКК/ПЙД. Но никой не иска да вижда истините, защото мразят турците. Но Господ/Аллах не е само зад християните Той е зад човечеството. И този който е невинен той ще победи във войната. Да живее ТУРЦИЯ!!!!

81

Анонимен

преди 6 години

Грам не ми пука за турция.

80

Анонимен

преди 6 години

Турците могат само на умряло куче нож да вадят. ..Тебе сега от ножа ли те е страх?

79

Анонимен

преди 6 години

Турците могат само на умряло куче нож да вадят. В равен бой винаги губят..И на теб да ти е честит Африн :)

78

Анонимен

преди 6 години

Турците могат само на умряло куче нож да вадят. В равен бой винаги губят.

77

Анонимен

преди 6 години

"Турците не стават за войници, защото са страхливци. Могат да се бият само когато имат числено превъзходство, иначе са страхливци. Един български войник е равен на 10 турски. Българите са добри войници за разлика от турците."Еми тръгвайте 5 тя млн българи да превземете Турция... Кога ще го направите след 500 години ли :-):-):-) давай сега оти тогава няма да те има, щот изчезваш!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Турците не стават за войници, защото са страхливци. .Прадядо ми като тинейджър през прашното лято на 1913 само със сопа е гонил смели български войници из Тракия чак до Чаталджа.....кво знаеш ти????

75

Анонимен

преди 6 години

Турците са страхливци и не стават за войници. В равен бой с еднакво оръжие и численост губят винаги, защото не стават за войници. Българите, руснаците и немците са добри войници за разлика от турците.