6

Анонимен

преди 6 години

Поредните лъжи на герб са че вдигнали учителските заплати - учителите казват че не са ги вдигнали. Дал оня 100 милиона да вдигне заплатите на полицаите. Вдигнали ги на калпак с толкова, че са спестили минимум 55 от стоте милиона. Лъже се неуморно ден и нощ, медии припяват на лъжите а *** пригласят. И това нещо се нарича демокрация по гербавски. Царе на обещанията и глобите на народа.В коя държава гломата за неправилно паркиране е повече от една пенсия? Само тук.

5

Анонимен

преди 6 години

Зъзне и гладува, лекарства не си купува и гласува за герб и за патериците на герб, които стават патерици два дни след изборите. Промити мозъци. А сега пак не гласувайте за БСП а за новата патерица Слави Трифонов, който води телевизионно предаване в телевизията най-яростно възхваляваща видимите резултати на гербавите.А проблимите които чепктат е кой какво казал, за беднотията и неравенството и корупцията нищо не казват. Та гласувайте за патерицата Слави или направо за гробарите.

4

Анонимен

преди 6 години

Освен да зъзне и гладува....

3

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

2

Анонимен

преди 6 години

Всеки втори българин зъзне! Пести от отопление...........аз също съм всеки втори българин. кой е първият? - някой депутат?

1

Само трепане оправя

преди 6 години

Благодарение на всички политици, нали техните гъ зо ве са на топло, какво им пука за народа.