133

Анонимен

преди 6 години

Най-позитивно настроени за бъдещето си били симпатизантите на ГЕРБ. Е как няма да са, като за тях са предвидени държавните служби и обществените поръчки. Друго си е да имаш роднина на ръководен пост от ГЕРБ в някоя средно голяма община, няка си ти поратва самочувствието. Усещаш се важен.

132

Анонимен

преди 6 години

Голямата тиква и малките червенотиквеничковчета в спор кой е по-кух. Това пише нодолу.

131

Гого

преди 6 години

Ха - Ха , ГЕРБ намалили безработицата, глупости на търкалета, за 10 години ГЕРБ изгониха работещите , всяка година по 50000 души , това е полувин милион. При Станишев раждаемоста достигна 85 000 през 2008 , а при Бойко за миналата година 56 000 бебета ,най - ниско от освобождението/ виж статистиката/ ,това е най - добрия показател за живот в БГ .

130

Оптимист

преди 6 години

Интернет стана достъпен и в най-забутаните села за говедовъдите.

129

реалист

преди 6 години

ДО ГЕНАДИА ВИЖДАШ ЛИ ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ:- СУДЖУЦИ,НДК,ЧЕЗ, ОГРАДА, ПРЕСТЪПНОТО САНИРАНЕ, РАЗСИПАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, КОРУПЦИЯ, ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ? ИЛИ ТЕЗИ НЕЩА НЕ ИСКАШ ДА ГИ ВИДИШ? ИКОНОМОЧЕСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА ВЪПРЕКИ ГЕЙБЕРУГИТЕ.

128

....

преди 6 години

98% не вярват...2% им плащат да вярват...гложди как"Тренд"на...Румяна Бъчварова,улавя контролирания вот в държавната администрация/ромЕйския вот-550 хил. >45% от целия ГерБеРски вот,тва е колосална измама,а БСП явно нямат против,щом не ритат.Ако някой тук,въобще някога е социологически интервюиран да набие минус.

127

Анонимен

преди 6 години

Чии оптимизъм се е върнал

126

Социо/лог-пат

преди 6 години

Перспективите са многообещаващи-няма икономика,земята-на концесия за 99г,дъртите-в София на социални,докато се преселят в по-долрия свят,младите-в чужбина.И като сложим чертата-закрита държава и 500 фамилии супербогати.

125

u4en

преди 6 години

За Великден Б.Б. дава + 40 лв. към ниските пенсий ....и резултата е ГЕРБ- 25 %...БСП- 15 %.А до следващете избори мин пенсия минава 200 лв....а гласуващите за БСП под 15 % !

124

Анонимен

преди 6 години

Ако наистина ГЕРБ води след случийте като ало Ваньо, Влайковците, Тръпковците, соджуците, истанбулската конвенция, ЧЕЗ, случият Добрев, корупцията, лобизмът, престъпноста, пробите за новата частна полиция и пр. и пр. значи има нещо много нередно - или на социолози и медии се дава доволно или има страх да се кажат реалните настроения сред народа.

123

Анонимен

преди 6 години

Според тез социолози 21,1%-18,4%=2,7% е всъчщност почти 4%.Всеки може да си направи сметката дали да вярва или не на тез пишман допитвачи.Я мислим дека, тъз разлика е по-голяма, ама знака е различен.

122

До 117

преди 6 години

Бойко мачка "комунизите", той какъв е? Може да не симпатизирам на никоя партия, но за ренегати/бивши комунисти/, никога не бих гласувал. Никога за ГЕРБ. Е как няма да е на правилен път? ЧЕЗ я иска за негова собственост.

121

Генади

преди 6 години

Видимите резултати са ясни- износът е нарастнал ДВОЙНО в сравнение с 2009 и възкиза на 46 милиарда годишно- безработицата падна двойно в момента е 6 %- доходите нарастнаха, пенсии, заплати, мин заплата- спестяванията в банки се увеличават- построени са магистрали, метростанции, спортни зали- имиджа на България се вдига- броя туристи и приходите от туризъм са рекордни последните годинитова са видимите резултати на ГЕРБа на БСП видимия резултат е една срутена летяща чиния на Бузлуджа

120

Анонимен

преди 6 години

Слави ще се нареди до десетките патерици на герббббб които преди изборите откъсват електорат анти гербббб и после се коалират с герб. Толкова е ясно, вижте в коя телевизия се подвизава.

119

Анонимен

преди 6 години

Руснаците се върнаха в средновековието с цар Путин, а българите направо се върнаха по дърветата с мамуната Бойко вечно на власт.

118

БСП фен

преди 6 години

Познайте партията на Слави Трифонов от кой електорат ще отцепи гласове? Дали от нашия *** или от тиквата? Още една две издънки и 3-4 % за слави и герперасите отиват в трета глуха. Ще им останат само купени патладжанови гласове.

117

Вовеки Веков Иванов

преди 6 години

Проучването не е вярно! От него се предполага, че простите хора са 39,5%, но като чета какви са ви настроения, си мисля за 80-90%

116

97 до българин

преди 6 години

Ако толкова много те интересува ще ти кажа. От 25 години живея в друга нормална страна и бях дете като напуснах България. Гена ми е същият, но възпитанието ми е друго за разлика от теб, който без причина и без да ме познаваш ме обиждаш. За този ген говоря. Вместо да се заслушате в думите на някой, веднага се защитавате обиждайки. Това са комплекси защото знаете истината, но е трудно да се признае. 100% знам че съм прав в това което говоря. Дано да го разбереш някой ден ти и всички други. Късмет

115

dj dance mashine

преди 6 години

Каквото при едното това и при другите като гледам с какви глупости се занимават често се питам в коя държава живеем държавата на унижението и подигравките ли питам аз докога

114

Коко

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !!! Не правено в Карлово, а в Карлуково...