30

помачор

преди 6 години

"Родителите работили в Мадан."Това обяснява всичко! Помашки неволи.

29

Анонимен

преди 6 години

До Учет!!!Ами русизъм е, но категорично от адски много време точно така се казва по отношние на медицински регистрации. Това, че не го знаеш, не ти дава право да се подиграваш на тези, които го знаят. Хем неграмотен, хем със самочуствие!

28

Анонимен

преди 6 години

От къде разбраха, че от три месеца го измъчвали психични проблеми, след като не е бил при лекар ?Защо не работят и по версия -убийство ? Защото е по лесно когато и двамаат са мъртви ?

27

Руснака

преди 6 години

До Обикновен българинТе това е проблема, обикновеността. Чети си го, ама така си за диспансер)

26

Анонимен

преди 6 години

Гадно ми е за детенцето - сираче поради глупостта на родителите си. Дано му намерят добри хора които да го обичат.

25

Умен гущер

преди 6 години

"води се на учет" се използва когато става въпрос за болници, клиники и други регистри

24

колко пъти

преди 6 години

да ви повтарям,този народ се самозабрави от имане,нямат никаква реална представа от истинския живот на хората по света,как се борят,а на българина всичко му пада от небето и не го цени,вечно хленчи,ламти за още и още,тая чудовищна алчност ще ги погуби,но нищо,за добро е,светът ще си отдъхне от 7 млн.хрантутници-***

23

Аз

преди 6 години

До КрайХайде първо се образовай и виж в google как е правилното и после пиши. УЧЕТ е, когато става въпрос за болници

22

Анонимен

преди 6 години

Офф, тоя пък липсата на библия му била виновна...То било лесно бре, ще раздадем по една библия на всеки и ще решим проблемите веднъж за винаги...

21

Аз

преди 6 години

За неграмотните, които пишат по-долу, защо не проверите първо в google и после да пишете. Когато става въпрос за болници и т.н, правилното е УЧЕТ, а не ОТЧЕТ

20

Обикновен българин

преди 6 години

Чух по телевизията преди 3 дни за тази трагедия.Тъй е,защото години наред в домовете ни нямаше Библия-отричаше се,че на небето има Господ,който да ни утеши ,ако сме в душевна криза.Днес да четем Св.писание.

19

до край

преди 6 години

Айде стига де , всяка статия с "не се води на УЧЕТ" има коментари за правописна грешка. Еми не е, проверявайте се преди да се излагате.

18

Анонимен

преди 6 години

Не е виновна демокрацията за убийствата и мизерията, виновен е Путин който прави хибридна атака на България. Демокрацията е най-добрата система, ние българите никога не сем живяли толкова добре през 1300 годишната си истораи както днес в ЕС при демокрацията.

17

БГ МЪЖ

преди 6 години

И аз на моята съм и казал, че кръшне ли ми ще я застрелям като бясно куче и ще я лежа там 10-тина години колкото е по закон.

16

Учет!!!

преди 6 години

ХАХАХХАХАХАХ Днес ще дойде мойто братчед да направиме едно учет!Счупихте остромера отново!!!

15

Маке

преди 6 години

Някой ги е убил или са си представили живота си като на филм, когато разбереш, че вече няма какво да дадеш на тази земя и тази земя вече няма какво да ти даде и ти остава да живееш цял живот като селянин вместо да свършиш хиляди други неща. нещата придобиват тъмен отенък. Хората вече учат много бързо мозъците им един вид се кракват .Никой не иска да живее скромно и почтено всеки иска да е звезда и да си прави голи селфита сурат-тефтера побърка хората.

14

Край

преди 6 години

Безсрамно неграмотна статия. Детето имало право на "неустойки" - демек имало договор с баща си да не трепе майка му пък той не го изпълнил /не устоял/ и сега дължи неустойки. "УЧЕТ" не било отчет. ДНЕС Не давайте хонорари за такива писания. И утре също не давайте.

13

РОМ

преди 6 години

Пак МВР плетат ФИЛМИ.Нещо много убийства напоследък, все в Пловдив, градаът управляван от видния гербаджия Иван Тотев.Мисля, че това момче е видяло нещо за което не трябва да знае.Забележете и при Мишо Бирата, 6 месеца след като бе самоубит, самоубиха и съпругата му.Мирише много тая "любовна драма", точно както в Нови Искър.

12

До 6- Мишо

преди 6 години

Не си ти Мишо- Шерлок Холмс си,и Мегре взети заедно.Хвала на такива титани на мисълтаСега като си вземеш матурата ,кандидатствай за школата в Симеоново.Там такива като теб търсят-,,умни" с развинтена фантазия.........Да живее интернет,всеки може да си плямпа каквото му скимне.И най важно-безнаказано!!!

11

ИЗВЪН

преди 6 години

"утчет" ??!... някой май е имал тежка нощ, преди да напише статията или по-точно да я коригира :))