143

Анонимен

преди 6 години

Русия е приела досега вече над 2 милиона бежанци от Украйна! А защо ЕС не приема бежанци от Украйна ами пуска всякакви африканци и араби и ги храни и харчи милиони за тях. Украинците са европейци, кфалифицирани, напълно интегрирани, нямат нужда от програми за интеграция, но ЕС досега не е приел нито един украинец (а там нали се води война), дори и обещаното свободни придвижване в ЕС не им дадоха.

142

Анонимен

преди 6 години

До 147, достатъчно англичанки и руснакини съм видял,ха ха ха.. За първите и сега ми се гади като си спомня...а за вторите? Като дамата на снимката а не тереза мей!!!

141

Анонимен

преди 6 години

Изборът на Путин тази седмица е бойкотиран от официални западни наблюдатели (най-вероятно ще присъстват руски пoдлоги като Сидеров и Каракачанов за сметка на Путин за да легитимират руската власт). Причината незаконното участие на Крим в изборите за руски президент. Като последствие и самият избор какъвто и да е той става незаконен, така че Русия отново се сдоби с напълно незаконно и непризнато от цивилизования свят управление. Изолацията на прокажената Русия придобива невиждани размери.

140

Анонимен

преди 6 години

139 Ти ако *** Грийн или Лиз Хърли ги водиш грозни си готов за *** бе раши

139

Анонимен

преди 6 години

До 140, колко мразят укрите питай в Одеса!! Още душите на изгорените красиви млади хора викат от отвъдното, а палачите изчезват в канавките

138

Анонимен

преди 6 години

Педро Порошенко се моли Богу горещо: - Господи, Господи, направи така, че Крим да се върне!Чува се глас: - Крим вече се върна глyпако, сега остава вие да върнате парите!

137

руските пияндури

преди 6 години

все още не разбраха ,че насила хубост не става ! Те искат Украйна да се върне но украинците не искат ! Те искат да са един народ ,но украинците не искат ! Това е истината ,която руските пияндури не искат да разберат и затова санкциите ще се засилват ,а руските пияндури ще стават все по-бедни и по-мизеруващи за радост на целия демократичен свят !

136

Handel

преди 6 години

Тая същата гъска докато беше украински прокурор вкарваше в затвора етнически руснаци от Крим, защото проповядвали присъединяване към Русия.

135

Анонимен

преди 6 години

Москалските *** дори и аристократичния Петербург не ги търпят ти за Украйна говориш маце . По добре кажи кога Путин ще ни пусне хентайчето с теб тъй и тъй е почнал с анимацийте

134

До 127

преди 6 години

Ох! Ти си от по тъпичките! Но аз все още на губя надежда! Та знаеш ли че по заповед на стали са изтребени 27 хиляди полски офицери и войници! А знаеш ли, че това е било ясно на поляците мноого време, но доказателства за това се получват едва сле като Елцин дава копия на заповедите на Сталин да се направи това! Сега ясно е, че и история не знаеш, но мога да ти кажа че тия 10мил не са изтребени баш с щикове и куршуми, нал се сешташ! Изтрепал ги е или в лагери или като е взел всичката храна! Ама ..

133

хх

преди 6 години

Пътувал съм няколко пъти напоследък до Украйна.Днес там цари такава жестока ненавист към Русия и всичко руско,каквато не можете да си представите.Путин заграби 5% от територията на Украйна, но загуби всичко останало завинаги. От една приятелска, братска дори държава Путин направи най-отявления враг на Русия.Същото са направили поляците през ХV век и още си хапят задниците от яд.

132

Анонимен

преди 6 години

Колко е Красива Руснакинята и колкоджънър грозна е англичанката!!!

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 134Що лъжеш бе?отговорът е бил:Когато самата Русия стане част от Украйна .

130

до 110

преди 6 години

До TPE3BEHмай не си чел история, гладомора в цяла Русия и в Украйна включително , е затова че Европа не признавала златото а искала зърното като обмена валута,украйна е била житницата на русия , но като житница злато са имали но са нямали жито.Както се казва обущаря си няма обувки. Т.е гладомора е предизвикан от Европа, но благодарение на това европейците оцеляват.

129

Анонимен

преди 6 години

Украйня няма друг път освен с Русия. През този мандат Путин си върна Крим, следващият ще е Украйна, колкото и на някои да не им се иска. Това е един народ който един Майдан с чужда помощ плюс бендеровски шайки го раздели.

128

голям го изядоха

преди 6 години

Украйна никога няма да бъде член нито на ЕС, нито на НАТО, дори и с така мечтания и обещаван безвизом режим ги изпързаляха.

127

Анонимен

преди 6 години

Попитали радио "Ереван". Кога Украйна ще си върне властта върху Крим? отговор бил бърз и кратък . Когато самата Украйна е част от Русия .

126

Анонимен

преди 6 години

Какъв депутат е тая жена с много съмнителен морал като е депутат от Крим, който принадлежи на Украйна. Все едно турците от одринския санджак да избират свои депутати в българския парламент. Тази заблудена уфсъ смята че окупендум+анексендум са едно и също със законен референдум в границите на Украйна. Ей заради такива депутати в ООН наричат руската Дума и цялото руско управление РЕЖИМ. Т.е. нелегитимно и незаконно управление на една държава.

125

Анонимен

преди 6 години

В Уикипедия пише, че за така наречения Голодомор няма никакви данни, правят са само заключения от прираста на населението - намалял е за няколко години с няколко милиона. Какво да кажем тогава за евроголодомора в България след 89та година когато България от над 9 милиона стана днес на 5.4 милиона.

124

д

преди 6 години

Това комунистите у нас нищо ново не могат да измислят, САЩ от 1944 г. все се разпадат и така вече над 70 години. Е, да , от няколко години вкараха и ЕС в мантрата си......да видим, кой ще се разпадне и кой не........