45

Паметлив

преди 6 години

До Анонимен"Кой беше тоя Цветанов?"Ами един,дето беше осъден на 3(три) инстанции,ама победата на неговата партия на избори го изкара в последният момент от затвора!

44

Анонимен

преди 6 години

До МафиямафиоТи човек

43

ха

преди 6 години

Цецко я по добре кажи какви ги магерите с Кърджали не ме занимавай с Крим там нямаме работа и тогав хвърляй кал по себеподобмите

42

Анонимен

преди 6 години

Досега т.н. Президент Радев има няколко успеха. На първо място любовницата му носи дрехи за около 10 000 евро, докато пенсионерите умират от глад. На второ място плюе правителството когато му кажат Нинова и Решетников. На трето място играе маймунка , която скача и прави коремно , защото друго не знае какво да прави. И накрае мечтае да е някой в политиката . Да ама не .

41

анонимен

преди 6 години

Чехлю е под два чехъла- на попа и Деса.

40

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБога ми - т.н. Президент е жалка карикатура вече

39

Анонимен

преди 6 години

Komunisti4eskia schofiorski sin dava mnenie sa radev nedopustimo smeschno perversno govori kak i ot kade vse milioni sa 6 apartanenta zezo

38

Анонимен

преди 6 години

До БайфиданНеодобрението към ГЕРБ и резултатът от изборите нямат нищо общо. Резултатът от изборите зависи от кебапчетата, разнасянето на чували с бюлетини и костинбродската печатница.

37

АМАН ОТ ЦВЕТАНОВ

преди 6 години

Цветанов се прочу като тартор на нарочно създадена платена нагло престъпна групировк а с инициали ГЕРБ.Групировката с е оказа перфектен крадец на десетки хиляди милиони живи лева годишно от ограбения БЪлгарски народ.>Милиардите се перат през НАГЛО ВРЕДНИ КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ>>

36

Байфидан

преди 6 години

До 7. Голямото неодобрение е само в твоята куха червена кратуна. След нови избори пак същото ще е на власт. Ако искаш ще се хванем на бас.

35

Мафия

преди 6 години

Вие от ГЕРБ говорите като мафиози, хайде поемете отговорност за действията си

34

Анонимен

преди 6 години

Кой беше тоя Цветанов?

33

Валери

преди 6 години

До 30. Глуппак, пренебрежението е към ***. Я кажи какво съществено е свършил за една година, че нещо не се сещам?

32

7

преди 6 години

До АнонименТи наистина ли си толкова *** да пишеш простотии при доказани 87% неодобрение на това отвратително правителство

31

Анонимен

преди 6 години

Явно невежество!Непознаване на значението на думите е недопустимо, в счучай че употребяваш такива думи.Политика (съвременно значение) - значенията на термина политика могат да се обобщят в две групи. Първата се свежда до поддържане и провеждане на определен курс от действия чрез вземане на решения, които включват тактика, стратегия, цел и други. Втората се свежда до взаимоотношенията на големи социални групи, в които те изразяват и отстояват интересите си.Кое от тия неща не президентско?

30

решетников

преди 6 години

Руският резидент Радефф се оказа доста по-глуппав, отколкото изглеждаше. Повечето му инициативи са пълен провал, отхвърлиха му всичките вета, прави смешни изявления, на запад почти не го искат - остава му само да се превърта на висилките по поделенията. Жалка работа.

29

ЧЕЗ

преди 6 години

Аз пък искам да се разсекрети стенограмата между Гинка и Борисов в МС!

28

Анонимен

преди 6 години

Президентът тотално игнорира такива типове като Цветанов, дори не го удостоява с отговор. Затова е бесен Цвъ.ки, така говори от злоба и безсилие - трудно му е да понесе презрението и пренебражението.

27

Анонимен

преди 6 години

До полицията на ЦвЦв 25Абе мило ми просто момче, толкова *** пропаганда не съм виждал нито съм чувал. Ти си един беден *** и никой не се интересува от теб.

26

полицията на ЦвЦв

преди 6 години

Детето на 16 дни остана само по тънко боди и ританки, докато полицая ПРЕТЪРСВАШЕ одеялото и пелената с което беше завито. Отвратен съм от тая гнусна милиционерщина. След кратко задържане и писане на един тон хартия бях освободен към 10, 30 часа.