26

браво на гърците

преди 6 години

Политици и управляващи ,които не си мерят думите и действията стават причина други да изгарят флага на тяхната държава !

25

ppq

преди 6 години

До Прекалил с мастиканика ти кърти), браво

24

Българина

преди 6 години

Интересното е че само една натовска държава има проблеми с всички останали членове ! Защо подяволите е още в нато! Ако е в ес ще е същото... На западняците не им пука щото не им е съсед как вото и стане България и гърция ще го отнесът лицемери

23

гого

преди 6 години

да видим тогава кой член от Всшингтонския договор ще задейства НАТО, 4, 5, кой ще е агресора кой ще е нападнатия....нсли и нсшата политика разчита на този 5 член че нвкой ще ни пази.

22

до тебе

преди 6 години

Те кюрдите в Ирак не можаха да се възползват и в Сирия не могат къде ли ще могат да имат държава? При нас населението се обменя. Ромите ще са мнозинство. А защо не им направим автономия на кюрдите?

21

Анонимен

преди 6 години

Ще се вее ама гръцко знаме над Константинопол !!!!!Гладен пуяк червено знаме сънува.

20

Българина

преди 6 години

Гърците да не се ядосват, тук вече се вее по натовска линия свиква се, бият докторите, Русия не ни е освободла, чакаме и умираме тук на място чл 5 да се задейства до последния българин ще чакаме. Заради изцепките на бб и симеонов юп и белене, сега е най подходящия момент за кърджалийска автономия....

19

Анонимен

преди 6 години

А. Тези турци май се самозабравиха,трудно ще е ,но ще се поправят и ще си отидат на ъгъла ,и ще се кротнат....то бива простотия ,но чак пък толкова е нахално....

18

Анонимен

преди 6 години

Ще дойде време когато ще анричате сърбите братя! Само те ще помогнат на Българите да оцелеят частично като територия, завладяна отново от турците. Югоизточна България до Пловдив в момента се продава от боковите циркаджии

17

до12

преди 6 години

Как не разбрахте, че основните ни врагове са сърбите, справка последните 140 г., през повечето време с Турция сме били съюзници и не сме имали никакви проблеми.

16

Бухал

преди 6 години

Зареди изкавания като тези симпатизирам на кюрдите и силно се надявам да имат своя държава. Само с тяхна помощ може да се спрат мераците за османска импеия...

15

Анонимен

преди 6 години

Много им се ще на турчилято да се възроди някогашната османска империя, но спред плановете на някои световни лидери, ердоан ще поживее максимум годинка.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако този богат град Истанбул падне в православни ръце ще е много по-добре за нас защото сега на никой не му се занимава с *** за каквото и да е

13

Атина

преди 6 години

В Атина изгорели турско знаме! Егатци колко колко са смели гърците. Тук в България някои им се възхищават. Това смелост ли е или слабост, всъщност?

12

Анонимен

преди 6 години

Този *** турчин да почете малко книжки. Червен флаг не е флагът на османската империя! Явно не е имало кой да му каже! Такава тъпащина е в Турция, че нама на къде!

11

Осман

преди 6 години

Аслъ сме с НАТО отука Ердоган ако вкара руските С-400 дето ги купи и от алчните византийци ще ocтане само шиш-кебап. Българите и седерасите ще носят вода да охлаждат горещите цеви на руските оръжия както винаги.

10

Анонимен

преди 6 години

Кръст ще се вее над Константинопол!

9

Анонимен

преди 6 години

Само взаимни усилия между нас,гърци и сърби може да попречи това да се повтори на Балканите след 600-700 г. Това е турската цел!

8

Анонимен

преди 6 години

Може и обратното да стане все пак гърците са владеели Константинопол 1000 години.

7

Прекалил с мастика

преди 6 години

Когато системно се злоупотребява с различни добавки така се получава.