28

Анонимен

преди 6 години

Боко, тиквун ***! Един път стомна за водичка, втори път стомна за водичка, на третия път стомната се счупи ... И на лъжливото овчарче на третия път жората му разказаха играта.(Ако се чел Български народни триказки, де).

27

Бързо

преди 6 години

герберасти, заблуждаваща маневра: роклите на президентшата. Може и нещо за конвенц-ията. Каквото и да е. Дори килограмите на Нинова.

26

Анонимен

преди 6 години

Напред другари към светлото комунистическо бъдеще,како Корни ние сме с теб!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Айде утре сичкото пенсионер мобилизирано Нинова ще е най-младата сред морето от бели коси както обикновено

24

Анонимен

преди 6 години

Борисов или да подава оставка или да фърля топа. Нямаме претенции. По негов избор.

23

Анонимен

преди 6 години

Жоре, а аз очаквам скоро правителството да вкарва в затвора всеки ,който има нахалството да не го хареса...Да бъде "разнищен гад"Тука не е Северна Корея

22

Анонимен

преди 6 години

Абе тия гербаджийски демагогщини сме ги чували вече-няма да се вдига цената на винетката, няма да се вдига цената на билегта за ГТ, няма да се вдига цената на водата, на парното, на данъците ,на гражданската......не ви вярвам неуважаеми!

21

тиквата

преди 6 години

страх го е да не умре като загуби власта де то открадна парите от ктб на хората с шишо

20

Ще протестират, ами!

преди 6 години

Вместо да дадат ЧЕЗ на купувач, посочен от Корнето, те го дават на някоя си Гинка.Не че кака Гина вдъхва доверие, но все пак ...

19

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ ВЕЧЕ Е НАПЪЛНИЛ ГАЩИТЕ ОТ ШУБЕ

18

Анонимен

преди 6 години

Не че нещо, ама на опозицията това и е работата смешното в случая е, че червените милионери плюят по гербавите *** .

17

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против да е "Възраждане" нямам нищо против да е БСП.Само да се почне най-после.Герберията не се търпи повече.Всички трябва да се обединят срещу Герб.Мафията не се сваля лесно.

16

Жоро

преди 6 години

Очакваме утре реститутките, безработните и неуспелите в житота мрънкачи да цвичът срещу правителството.....

15

Анонимен

преди 6 години

От 11 часа е протестът, доколкото разбрах.

14

Анонимен

преди 6 години

Браво айде опозицията оня ден ГРОБ казаха, че не могат да влияат на КЕВР и вдигнаха цената на тока сега казват, че могат и да не вдигат цените и могат да направя нещо, кога излъгаха тогава или сега. Не знам дали ме манипулират ама от ГРОБ смърди на кражби на суджук, афери, шуробадажнащина, неграмотност и селяния и калинки. Предпочитам да мe манипулират, отколкото да ме лъжат и крадат всеки ден некакви тикви.

13

zeus

преди 6 години

Баце най-много го е страх от протести, ама ако падне от власт повече няма да я помирише ;)

12

Трандафор Босев

преди 6 години

Не понасям комунистите от БСП, но ще отида на протест срещу наглите, крадливи, комунисти от ГЕРБ! Това, което се случва е позорно! Някакви корумпирани чехи, въртят далавера с нашите корумпирани управляващи и ние ще стоим и ще блеем, както винаги!

11

Гласувах

преди 6 години

за Възраждане, тези дето си върнаха субсидията. Който е на мнение, че светът се ограничава само до редуване на бсп и герб, да помисли пак.

10

Анонимен

преди 6 години

Тиквара цяла година плаща на свои хира да "протестират" срещу Ореха, защото затъвала държавата с този МИЛИЯРД заем който ще тегли. Тиквара извади около 80 милиона за тези протести. После изтегли цели 16 милиярда!!! Защо БСП да не му го върне? За него може, за тях не??? На това научи всички, дойде време да плаща. С неговите камъни по неговата глава. Много му се иска да векува като премиер но с тези лъжи, кражби измами, корупция, разпад на държавността и морала, кск да остане!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Леле, леле... ще свалят кабинета! Краят на света ли идва, бе, гербераци жалки?!