91

До 95

преди 6 години

До сега ЧЕЗ беше хранилка за чешките пенсионери и държава.По-добре да стане хранилка за нашите и държава,а не хранилка за "ОШфорки" отделни държавни служители.

90

Шоп

преди 6 години

Защо например да няма конкуренция между Държавата и частния сектор ? Така Държавата ще стане също един добър стопанинТоест, точно това, което казах...,Някакви връзкари вчера завършили, ще се учат да управляват милиони за моя сметка.

89

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера тези които искат да се одържевяват предприятия и ЧРЕЗ включително, знаят ли какво искат, ако не знаят ще им кажа: Искат ЧРЕЗ да стане партийна хранилка всяка партия която дойде на власт да си назначава партизаните на големи заплати! Народа да поема всички загуби ЧРЕЗ защото е държавно. Всички частни фирми с протвкции на политици да застанат на входа и на изхода на държавното ЧЕЗ и да калкулират огромни печалби за сметка на народа! Всички загуби ще се плащат от народа а то ще

88

До 82

преди 6 години

Защото го позволяваме ! Не е луд този който яде баницата ,а този който му я дава !

87

Каракачанов

преди 6 години

Горанов е назначен от Руснаците. Той не работи за България, а за русия. България в момента плаща сметката на руснаците за Войните в Сирия и Украйна. Справка: Погледнете цените на първата Бензиностанция и ще се сетите какви Продажни Мутри ни управляват. Ами Пристанище Росенец!? Далаверите на Лукойл..........ЧАО....

86

Шоп

преди 6 години

Как така държавата ще го управлява, като няма подготвени хора за това? Ще вземете някой вчерашен аматьор и ще се учи на държавно разпределение.Колко заплата ще му дадете, за да не краде? След година-две ще плачете.А междувременно в бюджета ще се отвори дупка от 400-500 млн....което е и целта на полезните русофилски идьоти.

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 64."пак ти отговарям, ако не ти харесва Българската държава - чемодан, вокзал, и вън"Точно така разсъждават политиците, чиято собственост е т. нар. Българска държава. Затова 2,5 млн. българи се стегнаха "чемодана", замината и се опитват да забравят за България. Заради такива, дето мислят като тебе, скоро българска държава няма да има. Защото здравата логика е българите да кажат на политиците "чемодан, вокзал и т. н."

84

Анонимен

преди 6 години

Според ББ,държавата ще изкупи дял или всички активи на ЧЕЗ,ако чехската държавна фирма се съгласи/а че е държавна,държавна е ,въпреки баламосването на властта,че е частна/.А защо чехите да не се съгласят?Не им ли е все едно от кого ще си вземат парите.Така или иначе,те са направили добра сделка.Приели са най-високата оферта.

83

Анонимен

преди 6 години

Нищо идиотско няма . Защо например да няма конкуренция между Държавата и частния сектор ? Така Държавата ще стане също един добър стопанин .

82

анонимен

преди 6 години

500години сме търпели турското робство ,сега да видим нашите изедници и башибозуци колко ?

81

Анонимен

преди 6 години

брекзитняците освен измами друго не умеят

80

Анонимен

преди 6 години

ДЪРЖАВАТА Е ЛОШ СТОПАНИН САМО КОГАТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ХОРА РАБОТЕЩИ ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА, СКЛЮЧВАЩИ СДЕЛКИ НА ТЪМНО С КРАДЛИВИ ОСТРОВИ.

79

георги

преди 6 години

До Анонименбългаринор защо те е срам да пишеш на кирилица

78

Анонимен

преди 6 години

Има Бойко - има ток!Нинова ако дойде - само конгреси и лозунги ще ядете!

77

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Е ДОБЪР СТОПАНИН.

76

Анонимен

преди 6 години

Държавата ще купи ЕРП, дали при това правителство или при следващото няма значение.

75

До 67

преди 6 години

Ех,наивнико,те ни го казват всеки ден,не виждаш ли?Имаше референдум с ясно изразена гражданска позиция.Някой да му обърна внимание?Да са си намалили субсидиите,или да са си замразили заплатите,поне от куртоазия,защото народа гладува?Никой не го интересува за теб и мен,а само за собственото си благополучие.

74

Анонимен

преди 6 години

До 72И защо мислиш че като се национализират ЕРП-тата те ще се управляват по-добре от БДЖ, а примера ти за Франция е доста не на място, първо защото там никога не са управлявали комунисти, и второ във Франция има и държавни и частни доставчици на ел.енергия

73

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНАПРОТИВ ДЪРЖАВАТА ЩЕ ИМА МОНОПОЛ, ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Е НА ВСИЧКИ.

72

Анонимен

преди 6 години

Искате държавата да го купи, но и да няма монопол... Искате да си купите предприятие, на което му предстои да загуби монополното си положение....