222

реалист

преди 6 години

До 223 С политико-приятелско образование.

221

Анонимен

преди 6 години

До уточнениеНе знаем какво е завършила но Гинка с пу.ка мънинка, оше навремето "спираше тока" на цялата махала

220

Krom

преди 6 години

Да, много "странно и чудно" е, защо ли един баварски министър заяви, че краката ни миришат за Шенген? Някой да вижда някакви странни процеси в България? Нееее. Нищо странно бе. То така си беше. Европа свършва на Западната граница на Бивша Югославия. От там нататък няма нищо общо с Европа.

219

Анонимен

преди 6 години

Гинка:Муцка, виж какъв ЧЕЗ си купих да 300 милиона !Теменужка:Ти пък, има го за 200 в базар.бг !

218

Анонимен

преди 6 години

Имам пари от спестени банички от 1клас. Може ли да си купя ЕВН?

217

Анонимен

преди 6 години

Честита победа български патриоти и родолюбци!!!! Тока отново е в български ръце!!!!

216

Демократ

преди 6 години

По времето на Тодор Живков и социализма партийните гинки приватизираха масово чезовете, но вестниците тогава не пишеха за това защото при социализма нямаше свобода и демокрация.

215

Анонимен

преди 6 години

далаверата е голяма явно. И наистина офшорки няма, но това не пречи някои да дърпа конците и като не може да се докаже, остава само горчивия привкус, че отново са ни изтъргували и няма как да не се съмянваме при този изграден вече имидж на политиците и администрацията ни.

214

Анонимен

преди 6 години

В последните няколко години станахме свидетели на неща пред които "Кръстникът" е като детска приказка.Бруталната разправа с Василев и КТБ,опитът да бъдат взети насила Дунарит и Емко,санирането при което бяха превъртяни няколко милиарда от държавни в частни,а сега и ЧЕЗ.Борисов и Пеевски мачкат, а Цацаров пази.

213

Сладуранка

преди 6 години

Тази г - жа Гинка с какво образование е - икономическо или инженерно, че толкова е преуспяла в " бизнеса " ???

212

Анонимен

преди 6 години

Как мислите се прави соларен парк? Има ли някой отзад или просто ей така. Като си отговорим на този въпрос, ще получим отговор и на останалите въпроси.

211

Анонимен

преди 6 години

Гинчето ако няма силен гръб не моа я мисля как ще я сготвят нашите мили политици в полза на тякой крупен български "бизнесмен"

210

Един

преди 6 години

Велзeвул, ела да си събереш вересиите!

209

Да бе ;)

преди 6 години

Ей сега пролича колко фирми имаш. Първо правило на бизнеса плашащ данъци, където ти е най-евтино или имаш интереси за това. ЧЕЗ е публична компания ... провери къде и колко са плащали данъци... все пак Чехия стой зад тях и си знае интересите ......

208

До 210

преди 6 години

До АнонименАбе, ти изобщо четеш ли и слушаш ли за какво става въпрос..или ей така си хейтиш??За какви офшорки говориш?Чети и се информирай, преди да бълваш глупости по форумите.

207

бг милионерите

преди 6 години

Ето кой ще оглави новото издание на списание "Форбс"1. Леля Гошка2. Кака Гинка3. Чичо Гичо от гарата

206

до Гинчето

преди 6 години

Гинче,ако си търсиш нов мъж съм насреща,коте!Щъ напраа най-щастлиАта жена

205

реалист

преди 6 години

Аз пък се замислям да си купя Еон. Предложете ми банка за изгоден кредит. Терзае ме мисълта, че нямам политици познати, но и Гинка е нямала т.е. не са й помага ли? Оптимист съм. Обещавам , да не ви спирам тока или да го увеличавам.

204

Анонимен

преди 6 години

Борисов стана изключително арогантен и нагъл.Утре когато падне от власт ще държи отрасли с които ще шантажира и клати държавата за да се върне пак.

203

До 202

преди 6 години

До АнонименКазваш...Пеевски, Бойко....ДОган...имат невероятен потенциал да управляват ЧЕС, нали?Заблудена нация сте. Искате си тези, които ви крадат.А, ГИнка е постъпила хитро...договорила се е директно с чехите, съгласно чешкото законодателство.Частна сделка.Или...искате отново държавата да си национализира ЧЕС...управляващите на деня да си назначават мениджмънта и да си имаме "Вальо-топлото"?