26

Анонимен

преди 6 години

Най-доброто, което може да направи Сидеров е ВЕДНАГА ДА НАПУСНЕ КОАЛИЦИЯТА ИЛИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ЗАВИНАГИ!! Който се е свързал с цветарчетата хаир не е видял! А с тях и България! Всичките лъжи за "стабилност" са прах в очите! Толкова "стабилна" беше и "леми брадърс" преди да се срути и да повлече целия свят през 2008!!!!Тия к.р.е.т.е.ни не виждал ли, че краварите подготвят номера да обедат до шушка еуропката, защото Русия не се дава, Китай не могат и остава КОЙ....правилно...еуропката и Япония!!!

25

Анонимен

преди 6 години

Болен иска да остане възможно най-много във властта, да може да открадне колкото се може повече. Такива хора трябва да са в затвора, вместо това ни управляват!

24

АТАКИСТ

преди 6 години

За мен е важно националистите да са в властта! С моя глас аз му давам кард-бланш да се коалира с който сметне за добре това е

23

Един от Северозапада

преди 6 години

Крайно време е да потърсите Кунева. Тя , жената, разбира от всичко, от АЕЦ до образование. Енергетиката ще е играчка за нея.Може да потърпите още 4 месеца без министър-все тая е да има или да няма, баницата там отдавна е преразпределена и парите са канализирани където трябва. А послеЛилянчето ще е без работа, европредседателството ще свърши, и ето ти министър, послушен, изпълнителен и гледащ влюбено Вожда.

22

"К*рви на Бойко

преди 6 години

Този не беше ли автор на "Планът Сидеров срещу колониалното робство", или нещо бъркам...

21

АТАКИСТ

преди 6 години

Иска ви се да пада рейтинга на Волен щото бил в коалиция ама ние си го обичаме и пак ще гласувае за него и ПАК и ПАК! Волене следващия министър да е про-руски настроен, искаме руски енергийни проекти и това е !

20

Анонимен

преди 6 години

Волен ми прилича на котарака Леополд, дето непрекъснато повтаряше "ребята, давайте жить дружно".

19

Анонимен

преди 6 години

Този е явен пример за това как лопатата се върти във фурната, ако някой не помни да си спомни какво говореше от ефира, когато беше водещ, а сега какво прави...

18

Анонимен

преди 6 години

А бе, Волене, какво стана с българското злато, изнасяно от Дънди какви бяха там и за нас не остава нищо? Защо заглъхна по този въпрос??? Толкова рева едно време.

17

шматка

преди 6 години

По добре от тикви и патриоти отколкото от комунисти и турци.Турците място не можете да си намерите че ви изхвърлиха от власта.По цял ден плюете от безсилна злоба

16

Ханко от с. Осеня

преди 6 години

100% Делян Добрев няма да е новия. Името му се споменава с цел министъра който ще се сложи да се приеме по лесно с довода " Добре поне че не е Добрев"

15

681

преди 6 години

На всичко е готов наш Воленчо, само по-дълго да се задържат патрЕотарите на софрата!

14

Анонимен

преди 6 години

Патерицата вече става по здрава. Имаше ръкостискания и прошки, сделки , сега и министар - бетон коалисия.

13

Анонимен

преди 6 години

България се Оправя от Тикви+Патриоти/****оти+ Всякаква Друга ***.Избрахте ги ВИЕ!!!!!

12

Анонимен

преди 6 години

и за тоя коментар ще обърнеш лопатата , ако ти заповядат не Добрев ами и на Добрев калинките от хасковската община ще подкрепиш, а като си толкова против него да бе гласувал оставката му не да го подкрепяш

11

хе-хе

преди 6 години

Откак Волен спря да прави изпълнения по магистрали, самолети и университети, електората му взе да се отдръпва и да го заклеймява като предател

10

Ментета-Ментета

преди 6 години

"Волен Сидеров в готовност: Ще намеря енергиен министър!"Няма проблеми, ще го намериш както "намери" и на икономиката.И по-точно Шиши ще ти го "подаде".

9

Анонимен

преди 6 години

Делян Добрев енергиен министър! Ще стане интересно. Нещо като Пеевски председател на ДАНС!

8

Анонимен

преди 6 години

Циркаджията, патерица на Мутрата. Нали чупеше стъклата на ЧЕЗ - аксесоари сега да видите българката патриот като Гинка какъв ток ще ви доставя и на колко ще ви го продава.

7

И тоя

преди 6 години

Го хвана боковата болест. И той се помисли за бог. ..... От преяждане с власт и пари,мутрите съвсем изтрещяха. Тежко му на това племе,овластило всичката простотия.