336

Край

преди 6 години

Кой купи Булгартабак, Кой купи общинска банка, Кой купи и ЧЕЗ. Кой взе парите от КТБ.Остава АЕЦ и ТЕЦ Марица изток 2.

335

Анонимен

преди 6 години

Биков защо сутринта по Нова каканижеш и мълчиш, к,,,,окала в устата ли държиш

334

Анонимен

преди 6 години

Политиците са ми противни, защото УЖ всяка политическа формация ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧАСТ!! ОТ НАРОДА. И излиза че те ГЕНЕРИРАТ сблъсъци НАПРЕЖЕНИЕ НЕУСТОЙЧИВОСТ ВЪТРЕ В СТРАНАТА.ВСЯКА ПАРТИЙНА СВАДАвреди на нас, а тях прави по-богати.Вие се ги избирате...и лошото е че сега ако пак има избори вие пак ще си ги изберете..Интересуваме до кога България, ако още я има, ще се върти в спиралата БСП-ГЕРБ.

333

Анонимен

преди 6 години

Дали е Гинка , дали е Минка не е работа на червения *** да *** глупости. Има си органи , които ще проверят сделката. Иначе другарите се пенят, защото те не участват в сделката и губят енергетиката. Вие сериозно ли мислите , че тези хора от банката , която финансирала сделката не са проучили фирмата и така хвърлят пари на вятъра. По важното е ,че БКП-БСП загива и изчезва .

332

Анонимен

преди 6 години

Борисов за пореден път стига до задънена улицаНаредил проверка)))) на себе си? Борисов, енергетиката не е ли от значение за нациоланата сигурност?А,...чакай, то отговорът е винаги във въпроса, това е така където има държава.Тук значеие има значение само вашата сигурност на ВЛАСТТА.

331

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ = Гинка за Енергийно Развитие на БайТой.

330

Анонимен

преди 6 години

ще намалеят драстично еврофондовете и тези си подсигориха от къде да си пълнят джобовете само не мога да проумея колко е простооват българския народ да ги избира 3 пъти, ами като видиш какви са крадливи не гласувай. Не да ми се оправдавате по добре ли е БСП или ДПС , като тези сте си издигнали само те ще са

329

Анонимен

преди 6 години

В момента е та ЧЕЗ стана ГЕЗ, има съмнения за ПЕЗ, но най-вероятно да е БЕЗ. Г - Гинка П - Прасилян Б - Боко

328

Анонимен

преди 6 години

Техниците на Гинка от месец с новата из Западна България и подменят електромерите на ЧЕЗ с техни такива - манипулирани. Отделно Гинка и приятелката й Цветелинка са ви подготвили 8-мартенска изненада. Честито балъци.

327

Анонимен

преди 6 години

е,никога няма да гласувам за Корнелия,ама напоследък се чудя защо съм гласувала за Бойко,наистина правилно ни е преценил ,че сме прости човека.

326

Затворко

преди 6 години

Тиквата се прани на ударен с мокър палцал, все едно че досега е бил в Занзибар. Какво иска да докаже,че Петкова не му е докладвала как стоят нещата, явно ви мисли за бавно развиващи. Време е да отива на бунището.

325

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо да не беше завършил Сорбоната. Основното предимство "Гинка от Пазарджик" да вземе бизнеса на ЧЕЗ е, че печалбите и дивидентите от дейността няма да изтичат навън, за увеличаване на доходите на чешките, немските или австрийските пенсионери. Само, че Гинка не е червения фаворит, а?

324

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ и Плювню опитаха всички начини да свалят Орешарски . Накрая успяха , като ограбиха и фалираха КТБ . Милиардите се завръщат , завладяват България ! И да не са вече на власт проссстотията ще владее ПРОСТИЙ народ ,роб български !

323

Анонимен

преди 6 години

тази Гинка няма ли да си покаже лицето,или ще я погнат кредиторите от ДСК ,НАП и частните съдебни изпълнители както прочетох в Бивол,сега вече всеки чете и има инфо не е както едно време...голям резил и простотия да продадеш половината Енерго на България на фирма с капитал колкото панелна гарсониера в София

322

Анонимен

преди 6 години

Голяма мъка налегна другарите. Последната крепост на червената мафия беше енергетиката . Сега падна и са като смъртоносно ранен звяр , който реве преди да умре. Само така другари вашия рев е музика за ушите на народа.

321

Анонимен

преди 6 години

Е как така е разпоредил да разследват самия него си и бизнеса му! Яяно си е опекал работата!

320

Електромери

преди 6 години

При нас в центъра сложиха нови електромери и сега сметката ми за ток е 50% по-висока при съща консумация.Разделена на три ми беше фактурата.Не трябва да позволяваме Лелище от Пазарджик да управлява БГ.

319

Скаут

преди 6 години

Още утре ще запопнат да ни досаждат с разсъжденията си Пастиркин , Сашо Нереза,Коньо,Великият Драгалъвский Ман Гел,Стефан -усмихтатия Крадец и други ай дуци,убеждавайки ни колко било лошо по времето на Бай ви Тошо.

318

МaйМyнaтa

преди 6 години

Добрутро Баце!! Тия даже и техни електромери си сложиха, още преди около месец време. Ти с комисии ще ги плашиш!!? Я си седи мирни и кротко, да не те сменят със селската на баба!!!

317

тц, тц

преди 6 години

При Тошо нямаше подобни далавери.Унизително, подигравка, античовешки и антибългарски акт.Леля ви Гинка от Пазарджик. Има ли мъже в тази държава?Имаме ли достойнство като народ?Революция и затвор за леля ви Гинка от Пазарджик.Ако народът не реагира, БГ е съставена от Гинки и ГинчовциКоето е страшно и вещае изчезването ни от картатаТук става въпрос за елементарно оцеляване, или Ние, или Те - Гинките и Гинчовците