312

Анонимен

преди 6 години

1940 г.Кметът на София инж.Иван Иванов гордо: До Негово Превъзходителство Райхсканцлера Господин Адолф Хитлер, Водач на Великия Германски Райх, в Берлин. Ваше Превъзходителство, чрез Вашите героични усилия да изградите един нов, човечен ред в устройството на Европа, българският народ получи неоценимото съдействие И в дните на всенародната радост от това велико за нас събитие ний се чувствуваме сърдечно задължени да изразим нашата признателност по начин да оставим свидетелство пред бъдните поколения за високото ни чувство към Вас и Вашия велик народ.

311

Анонимен

преди 6 години

Защо само Жаблянов? Ами останалите 71 гласували против неговото отстраняване?

310

О мой славни фюрер

преди 6 години

1940 г.Кметът на София инж.Иван Иванов гордо: предлагам на Столичния общински съвет да вземе единодушно решение да именува: с името на великия Водач на победна Германия и Райхсканцлер господин Адолф Хитлер досегашния крайречен булевард Евлогий Георгиев" от булевард Виктор Емануил III" до улицата Генерал Гурко"; на този булевард се намира германското училище и най-прекрасният кът на Столицата Борисовата градина.

309

мъка

преди 6 години

безценен кадър, направо незаменим.

308

Анонимен

преди 6 години

Корнела и комунярите нямат грам срам,ДРУГАРКО КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СТАЛИНИСТКЕ,КОМУНИЗМЪТ В БЪЛГАРИЯ Е ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН АКО НЕ СИ РАЗБРАЛА!Дошли сте на власт след преврат ПОДПОГНАТ ОТ кр..вата армия,провели сте "народен съд"на който както сте си искали така сте "съдили"А ВСЪЩНОСТ СТЕ СЕ РАЗПРАВИЛИ С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ!След 45 години РАЗВИНТЕН ЦОЦИАЛИЗЪМ за една шепа народ СИ СМЕНИХТЕ ИМЕТО-ЗАЩО??Като ви е любим Сталин що се правите на социалдемократи ВИЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КАПИТАЛИСТИ!Гад,,ве!!

307

Анонимен

преди 6 години

До тонкатаДругарите пикат газ,това значи,че България е на прав път.Ей друзя тук вече няма да има нищо свързано с Русия.Запомнете!БКП вече никога няма да е във управлението на страната------------------Тонка, не че искам да ти развалям рахата, бабин златен, ама БКП не са слизали от управлението и за минутка :D

306

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ Украйна гръмна Чернобил, но нас в Н.Р.Б. Комунистическия партия ни пазеше и затова ни изкараха под радиационния дъжд на манифестация. Но ако питате Жаблянов и това е историческа необходимост и победителите от войната са ни накарали.-----------------Борят се с фашизъма и капитализъма другарите, а борбата иска жертви, так нада....Нет българи, нет фашисти, пълна победа над фашизъма и капитализъма

305

тонката

преди 6 години

Другарите пикат газ,това значи,че България е на прав път.Ей друзя тук вече няма да има нищо свързано с Русия.Запомнете!БКП вече никога няма да е във управлението на страната.

304

суджук добрички

преди 6 години

Граждани за Европейския Резил на България - в парламента кухи *** и гъста мрежа от ***.

303

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПри Орешарски намалиха цената на тока.Може да се провери----------------Е при Жаблянов па че я намалят.....Ама другаря Гоце сказат нйет старото железо АЙЦ Биелинйе гълта милиарди , а ток нещо не излиза...

302

Анонимен

преди 6 години

Като останете без работа (този момент неизбежно ще дойде в живота ви при демокрацията) и трябва спешно да търсите работа защото не можете да си плащате сметките и може да ви изхвърлят на улицата, какво отговаряте на интервютата като ви питат за предишната работа - ако кажете че са ви уволнили значи сте на зор и ще ви предложат поне 30% по ниска заплата, ако излъжете може да проверят и тогава лошо!

301

Анонимен

преди 6 години

Недохранени, пребити... 3-годишни близначета със счупени глави в болница. Майката в ареста.Вижте как ГЕРБ се грижи за народа, безплатно при това!

300

Анонимен

преди 6 години

Стрес и лоша храна са основната причина за много видове ракови образувания и сърдечни болести, недостигът на средства ограничава все повече българи от здравни услуги, а криминалната престъпност и неспазването на здравословните и безопасни условия на труд, както в работата, така и в бита на хората добавят още смъртни случаи. В периода 1990-2016 в България са починали приблизително 2 900 000 души по различни причини. Причинените от бедност са над 410 000 българи.

299

Анонимен

преди 6 години

В Украйна гръмна Чернобил, но нас в Н.Р.Б. Комунистическия партия ни пазеше и затова ни изкараха под радиационния дъжд на манифестация. Но ако питате Жаблянов и това е историческа необходимост и победителите от войната са ни накарали.

298

Анонимен

преди 6 години

До Тинтири МинтириНай-мразя нагли комунисти като твоя милост, я кажи колко са осъдените на смърт по време на Нюрнбергстия процес и колко са в България? Я ми обясни как в България е първото антифашистко въстание, още преди да се чувало за Фашизъм в света ? И въобще би ли нио обяснил на всички нас глупавите хора , как в България е имало фашизъм, като дори г-л Луков е отстранен от постта си от царя именно поради фашистките си възгледи ?Не напразно да си комунист, значи да си *** !

297

Анонимен

преди 6 години

...при демокрацията хората се поливали с бензин и се палели.Не е вярно! Виж вчера в Русе - пенсионерка закла болната си майка и направи опит за самоубийство. Откъде пари за бензин?

296

Анонимен

преди 6 години

Троловете от Позитано разрпостраняват лъжите, че при демокрацията хората се поливали с бензин и се палели. Истината приятели мои е, че при демокрацията днес живеем щастливо, статистиката научно доказва, че доходите и заплатите постоянно растат и никой не се полива с бензин и не се пали.

295

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 348Ами четохме я...ти я прочети че това с промяната на стереотипните роличел си превода на Решетников

294

тонката

преди 6 години

На Жабката как само му намазаха ските А?Хахахахахахахахах.Щял да се жалва в Сразбуег.Хахахахахахахахах.Успех Жабчо.

293

Анонимен

преди 6 години

Жертвите на Народния съд са единици, да допуснем че са били десетки осъдени несправедливо с цел разчистване не сметки. Докато в същото време САЩ бомбардираха София и избиха близо 5 хиляди цивилни невъоражени българи - жени и деца.