135

Стамат

преди 6 години

Дет се вика "Живи и здрави!" ;-)

134

Анонимен

преди 6 години

Не само обичаме ЕС, но сме и част от него! Свиквайте, рускини!

133

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 6 години

Марш в Русия бе нещастници, кой ви кара да живеете в държава-членка на ЕС??? Марш при колхозниците, които още живеят в землянки и се наливат масово с препарат за вана (Бояришник) !!!

132

Анонимен

преди 6 години

ЕС е един масонски проект, който скоро ще се разпадне.Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли лицемерните западни политици?

131

Анонимен

преди 6 години

Престъпника Живков ви го каза комунизъма-социализъма е едно недоносче! Какво още искате - Луканов да ви обере спестяванията и Младенов да изкара танковете на улицата?

130

Анонимен

преди 6 години

Не е късно за лустрация! Всичкото комунисти в затвора и на бесилката!

129

Анонимен

преди 6 години

При соцаиализма отпадъците се използваха до ниво, че накрая в кофата вече нищо от тях не може да се използва. Имаше вестник "Направи си сам" как да си направиш мебели от кори за яйца!!! По соца пенсионерите и бедните не си правеха труда да ровят по кофите, те знаеха, че нищо няма да намерят там. Сега в ЕС България е пъти по-богата и съответно отпадъците ни също са пълни с храни, които пенсионерите и бедните при демокрацията могат да изравят и консумират повторно.

128

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че все още има живи хора от пред 89та години, затова българите си мислят че живеят зле, но истината е, че сега в ЕС при демокрацията живеем най-добре. Младите хора днес още от малки в училище трябва да се обучават да не вярват на разказите на техните баби и дядовци понеже социализъм = фашизъм и е най-лошото нещо на света.

127

Анонимен

преди 6 години

В България има бейби бум след 1878 г., след Освобождението. От 3 млн. души достига до над 6 млн. до 1944 г.Ако нямаше комунизъм сега щяхме да сме 20 млн.

126

Анонимен

преди 6 години

Днес живеем в мизерия защото комунистите преди 89та година съсипаха България за 45 години социализъм.

125

Анонимен

преди 6 години

Преди 1944 Бългаия произвеждаше самолети, българите живееха богато, беше Швейцария на Балканите, след 1944 при комунистите спира социално-икономическото развитие и равнището на живот на българите през социалистическия период, при социализма започнаха убийствата, грабежите, изнасилванията на възрастни жени, организирана престъпност, рекетьори, мутри, олигарсите на политбюро на БКП, проститyция, наркомания.

124

Анонимен

преди 6 години

Всъщност всички съвременни проблеми на България са наследство от НРБ.

123

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков банките фалираха и спестяванията на хората изгаряха а днес при ЕС банките са стабилни и в ЕС има гаранция за влоговете на хората в банките.

122

Анонимен

преди 6 години

134 Толкова съм да защото си спомням материалите на ЦК в които с голяма тревога се тръбеше как раждаемостта спада катастрофално и как социалистическото развито общество е пред угроза . Скапянаци наистина сте пълни алцхаймери.

121

Анонимен

преди 6 години

Преди 1944 г. Царство България е една от най-развитите икономики в Европа. В три завода се произвеждат 10 вида собствени самолети. Дори Турция все още няма собствени самолети.Царство България е било богата държава със заможни хора.

120

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков липсваха резервни части за западни коли, а при демокрацията и ЕС във всеки сервиз има резервни части за западни коли!

119

Анонимен

преди 6 години

133 Офффффффффф този прави копи пейст на запаметени на десктопа текстове нямащи нищо общо с истината . Поне той вярва ли си , как една фалирала страна на която никоя банка в света не желае да отпусне кредит ще е на 28 място в света . Вярно пишат тук тотални ............

118

Анонимен

преди 6 години

По времето на Тодор Живков нямаше интернет а днес в ЕС България е с най-бързия интернет в Европа.

117

Анонимен

преди 6 години

При комунизма трябваше доста да се молиш на някой другар за едноседмична виза до Унгария с разрешени 2000 форинта (около 200 лв), за да се разходиш да си купиш 20 ролки тапети за хола, половината за другаря

116

Анонимен

преди 6 години

Демографската криза започва след 1944 г.В капиталистическите страни има бейби бум, но това не важи за соц. страните.